Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обичате ли да се снимате?

Featured Replies

Обичате ли да се снимате,как кога каде и с какво - драснете 2-3 реда.Аз лично много обичам да се снимам даже приятелими им е омръзнало като им дам цифровия или гсм-а насякаде обичам и по всяко време е не си правя глупави ( за мен поне са глупави) снимки сам ...

Аз не, но много обичам да снимам. Красиви хора и красиви места. ) Много е вдъхновяващо. За съжаление не си падам по любителските снимки, а професионалната техника е малко.. не по джоба ми. :)

Когато си взех SE К800, го разпилях от снимки.Това беше само в началото (2-3месеца) докато ми мине мерака.Сега правя снимки само ако има повод или нещо интересно ако има, ама наистина трябва да е много интересно, за да изкарам GSM-а.

Не обичам да ме снимат изобщо

Особено без предупреждение

biggrin.gif

Иначе аз самата обичам да снимам

Скоро ще си взема цифров и ще се размажа от кеф-да снимам небето от 15-тия етаж,Витоша отсреща и цяла София

Вечер е най-красиво

cool.gif

Не обичам да ме снимат изобщо

Особено без предупреждение

biggrin.gif

Иначе аз самата обичам да снимам

Скоро ще си взема цифров и ще се размажа от кеф-да снимам небето от 15-тия етаж,Витоша отсреща и цяла София

Вечер е най-красиво

cool.gif

Обичам да се снимам инцидентно, а не нагласено. Случайните снимки са ми по-сполучливи.

Никак не обичам да ме снимат,особено инцидентно,все някакви физиономии правя и се получава смешно.Аз самата да правя снимки-да,особено на места,които посещавам,природата,животни и т.н.За съжаление не съм добър фотограф,ако има и хора на снимката обикновено ги оставям без глава и т.н. :)

Обичам да се снимам инцидентно, а не нагласено. Случайните снимки са ми по-сполучливи.

Ми то въпрос на фотогеничност сигурно

При мен маймуна се показала-маймуна излязла

:)

Като цяло не много..обичам да се снимам, когато искам да запаметя някой хубав момент с близки хора :-)

Аз самия не, но когато ме снимат приятелите ми особено когато не ми казват, после много смях пада biggrin.gif

хм,дали обичам да се снимам...за последните 3 години имам 50 снимки,от които 43 със приятелката ми(...опаааа ,бившата ми приятелка),което означава ,че съм се снимал заради нея;и 7 снимки,на които е изографисана моята красива персона:P)))Не,че не обичам,но не мога да кажа,че и обичам,обикновено някой друг ме снима без да знам или искам,ама така ще е ,докато не разбия фотоапарата в нечия глава;))))))))))))шегувам се.

• Автор

оф аз се разболях постояно се снимам смисъл не сам щото сам както в повечето сайтове за запознанства излиза тъпо даам на някой да ма снима :Д даже приятелите ми ми казват че тела ми е станал като лична карта...

• 2 седмици по-късно...

Аз обичам да ме снимат пък. Повече обаче обичам да снимам. Преди всичко снимам дъщеря си Габи. Детето има вече безумно много снимки и клипчета.

Да си призная честно обичам да се снимам... :P

Не на всички излизам така, както ми се иска, но на повечето ;)

Общо взето съм фотогеничен човек, за което се радвам :speak:

и аз обичам да се снимам.ама не да си правв разни фешънски снимки полугола и разни позиорски.обичам като съм на разни нови,красиви места да се снимам.а дори и ей така навън,ама да е естествено.мнението на повечето приятели,е че съм доста фотогенична :hush:

• 5 месеца по-късно...

Предпочитам АЗ да снимам.

• 1 месец по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Ооо,не!Мразя да ме снимат... излизам толкова ужасно,че човек би се уплашил sad.gif

Но пък обожавам да снимам! ;)

• 1 месец по-късно...

Обичате ли да се снимате,как кога каде и с какво - драснете 2-3 реда.Аз лично много обичам да се снимам даже приятелими им е омръзнало като им дам цифровия или гсм-а насякаде обичам и по всяко време е не си правя глупави ( за мен поне са глупави) снимки сам ...

не мога да се видя сама,как се изменям ,как хората и ситуациите ме рушат,затова се снимам,гледам се непозната и странна.Иначе обичам да снимам красиви неща

Принципно не, освен ако не ме хване музата...Но предпочитам другите да снимам..

Аз лично не съм голям фен на снимките от рода "Хайде сега както всички сме се събрали да си направим снимки за спомен" и прочие. Не съм много сантиментален човек. От друга страна пък много обичам да снимам любимата за мен жена и после да си правя колекция от всичките и фотосесии. Аз самият също съм се снимал, но не ми допада особено, тъй като не съм фотогеничен и ако направя 10 снимки, 9 от тях ще са ужасни О.0

аз много мразя да се снимам, както и да снимам въобще. Имам чувството, че като снимам някакъв момент, все едно го ограбвам от спомените си, за да го хербаризирам на снимка.

• 2 седмици по-късно...

Много обичам да снимам ! Снимам природа, себе си, моите близки, животни, сгради - с едно дума-всичко! От декември 2007 до сега съм направил някъде към 1900 снимки

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.