Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

избор на видео карта за лаптоп

Featured Replies

Интересува ме коя от долопосочените видео карти е по-добра за лаптоп ?Идеата е че на него ще се играят и игри !След като разгледах доста машини до 1400-1500 лева стигнах до извода че трябва да избера една от тези две видео карти :

Ati Radeon HD 2600 256mb VRAM или Nvidia GeForce 8600M GS 256mb max amount 512 MB

Дайте моля ви някакво мнение ,а може и дори определен модел лаптоп!

Благодаря предварително!

Чесно казано двете карти са почти на едно ниво. Аз бих взел радеон 2600.

Аз съм със картата на нвидиа (макар че ати са ми на сърце). Картата се представя доста добре за мобилно решение. Под DX10 играя най-вече WoW и Crysis. Първата игра върви на максимални настройки разбира се, а кризата съм я пуснал на ниски детайли за по-комфортна игра, иначе върви задоволително и на медиум (комбинирано с 4 гиги рам и двуядрено интелче с 3мб кеш). Предполагам, че радеона също ще се справи добре, но най-точно ще каже някой, който е имал такава видеокарта.

• Автор

Без да ставам нахален да питам още нещо : Какво ще кажете за GeForce 8600M GT? Май ги бие и двете ? За 100 лева повече май е по-добре да си взема lap с такава видео карта ? ;)

Без да ставам нахален да питам още нещо : Какво ще кажете за GeForce 8600M GT? Май ги бие и двете ? За 100 лева повече май е по-добре да си взема lap с такава видео карта ? :rolleyes:

Кажи като цяло колко пари можеш да отделиш за лаптопа и ще ти препоръчаме направо цяла машина.

• Автор

ами 1400...1500 най-много ;) ще се радвам да дадете някакво предложение, защото от 5 дни чета за разни тестове за видео карти , класации ....мнения за различните марки лаптопи и т.н. Дори съм се спрял на някои машини ,но да видим какво ще предложите ! ;)

Все пак имай предвид, че лаптопа не е само видеокарта и ако една 8600M GT е окомплектована със слаб процесор и малко памет те ще я спъват и може да покаже по-лоша производителност от модел с по-бавна видеокарта, но с хубав процесор. Все пак 8600M GT като че ли е най-добрият избор, но не открих нищо което да ми хареса в този ценови клас, освен този Aspire.

• Автор

Погледни Този линк .

гледал съм я цялата класация. според нея 8600M GT е малко по-добра от HD2600, но дали във всяко отношение незнам?!

Забравил си да добавиш линка!

iovi

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.