Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за подписа на предишния?

Featured Replies

откъде ги взимаш тези толкова трогателни разсъждения на малките сладурковци :wors:

• Отговори 2k
  • Прегледи 90,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Явно си мисли, че е много оригинален, но още първия път като му прочетох подписа разбрах, че не го бива в такива работи като оригинални мисли!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Това е цитат от ТВ предаване, не е моя мисъл. И оригинална е докато все още й се радват 3-тите лица. :)

Виждам: вещица - ясно защо, целувка по ухото?! ohmy.gif, и любимото ти лафче "аха"

Готино :)

Редактирано от frason (преглед на промените)

100% вярно

Кое е вярно бе, Скъпи?

За подписа на този - Ясен ми е! cool.gif Вижда врагове и провокатори навсякъде. Лош опит или...

Кое е вярно бе, Скъпи?

За подписа на този - Ясен ми е! cool.gif Вижда врагове и провокатори навсякъде. Лош опит или...

Хебефренна шизофрения Аха

хайде да не ме "Скъпосваш" моля за напред че знам ли да не е заразно

Хебефренна шизофрения Аха

хайде да не ме "Скъпосваш" моля за напред че знам ли да не е заразно

Кое да е заразно? Хебефренната шизофрения, влюбването или твоите проблеми с жените? :)

Кое е вярно бе, Скъпи?

Лоша анализа, направена от лош аналитик! :)

Целта на подписа е да е смешен. Намери разлика в съотношението смешно-забавно.

Отново с лек намек ще се надсмея над любимият ти лаф "аха". :)

Лоша анализа, направена от лош аналитик! :)

Целта на подписа е да е смешен. Намери разлика в съотношението смешно-забавно.

Отново с лек намек ще се надсмея над любимият ти лаф "аха". :)

Лоша анализа, направена от лош аналитик! Макар и смешен, подписът отразява една съществена част от личността на потребителя!

Именно в случея аз - веселяк.

ти - изтъркан, неразбран, неосъзнат, търсещ одобрение и те така...

И членовете в българският език при мъжки род, единствено число завършват обикновено на -а, -ът, -я, -ят. За -ън не бях чувал...(кофти да ти натякват за правописни грешки, нали)

Именно в случея аз - веселяк.

ти - изтъркан, неразбран, неосъзнат, търсещ одобрение и те така...

И членовете в българският език при мъжки род, единствено число завършват обикновено на -а, -ът, -я, -ят. За -ън не бях чувал...(кофти да ти натякват за правописни грешки, нали)

И би ли ми казал как стигна до тези изводи, като ми ги опишеш един по един, като започнеш от "изтъркан"?

И би ли ми казал как стигна до тези изводи, като ми ги опишеш един по един, като започнеш от "изтъркан"?

Ок почвам.

Както вече два пъти казах изтъкан - тъп лаф "аха", използваш го навсякъде. Отучи се.

Неразбран - вещица прелитаща на тъп фон. Даваш ли си сметка колко нелепа всъщност е тази "картинка". Другата "картинка" е странна снимка от може би недоказал се филм, извеждайки от прическите, може би от края на 80-те години на 20 век, на която се вижда как млада девойка ближе ухото на друг младеж, никой не намира това за интересно и ни най-малко за "възбуждащо". Осъзнай се!

Неосъзнат - 3 различни обекта в подписа. И ти сам не знаеш какво искаш все още от живота.

Търсещ одобрение - най-после си направи подпис след толкова време във форума и след толкова изядени неодобрения реши да сложиш някаква украса на личната си страница.

Без лоши чувства, туки cool.gif

Ок почвам.

Както вече два пъти казах изтъкан - тъп лаф "аха", използваш го навсякъде. Отучи се.

Неразбран - вещица прелитаща на тъп фон. Даваш ли си сметка колко нелепа всъщност е тази "картинка". Другата "картинка" е странна снимка от може би недоказал се филм, извеждайки от прическите, може би от края на 80-те години на 20 век, на която се вижда как млада девойка ближе ухото на друг младеж, никой не намира това за интересно и ни най-малко за "възбуждащо". Осъзнай се!

Неосъзнат - 3 различни обекта в подписа. И ти сам не знаеш какво искаш все още от живота.

Търсещ одобрение - най-после си направи подпис след толкова време във форума и след толкова изядени неодобрения реши да сложиш някаква украса на личната си страница.

Без лоши чувства, туки cool.gif

Ахахахаха А сега без лоши чувства Monkey!

Първо за вещицата на "тъп" фон. Фонът не е тъп, а просто ти не схващаш, а може би е от незнание, че фонът всъщност е луната. Сещаш ли се - онова нещо от темата "Стъпили ли сме на луната или не?! cool.gif Картинката е много оригинална. Просто явно твоите знания по някои въпроси не са достатъчни - казвам го сериозно. Вещиците се свързват с нощта и пълнолунието, но ти това сигурно не го знаеш.

А сега за странната снимка от недоказал се филм. :yanim::computer2: Тук твоето незнание отново си проличава. Явно никога не си виждал, а и не си чувал за Дейвид Ковърдейл. Ще те "светна" по въпроса - той е певец от световноизвестната рокгрупа Whitesnake - любимата ми. И за да ти стане по-ясно ще ти подскажа, че снимката е също и линк към една страхотна песен на Дейвид. Мисля, че снимката, а и видеоклипа, от който е взета са много възбуждащи и са сууууууууууууперррррррррр!!! Но, ти това не го знаеш. cool.gif

По въпроса за трите различни обекта - всеки обект илюстрира и показва една част от моята личност, представена по много шеговит начин. Знам какво искам!

По въпроса за търсенето на одобрение отново показа липсата си на знания, а навярно и на усет, интуиция. Явно все още не си разбрал, че мнението на потребителите не може да ми повлияе. Преди нямах подпис, защото нямах идея какво да сложа, нито пък желание. Сега ми хрумнаха интересни идеи и имам голямо желание да имам подпис, който да изразява моята личност, но не за да се харесам на потребителите (най-малко пък на тези от раздел Празни приказки и забава). Направих го най-вече заради няколко потребителя, които са ми много симпатични и на които искам да покажа що за човек съм. Въпреки, че картинката с вещицата беше по-скоро шега, която се появи като резултат от едни реплики на izabeli1, но има и няколко дози истина в нея. cool.gif

Без да го приемаш лично, това са мой тълкования, ясно е че се разминават с твойте biggrin.gif

Нямах предвид символиката на изображението, а че самото то е направено нескопосано. :line dance:

За клипа - мммне, не е възбуждащо, но при мен може би е повлиало това, че кучето ми има навика да ме ближе по ушите... ;)

И въпреки всичко не ме кефи biggrin.gif

За клипа - мммне, не е възбуждащо, но при мен може би е повлиало това, че кучето ми има навика да ме ближе по ушите... :P

И въпреки всичко не ме кефи biggrin.gif

Или възрастта ти! ;)

Тея лапенца са по-уммни и от тея от моя клас (всеки е по-умен от тях, де...) biggrin.gif

Ахахахаха А сега без лоши чувства Monkey!

Първо за вещицата на "тъп" фон. Фонът не е тъп, а просто ти не схващаш, а може би е от незнание, че фонът всъщност е луната. Сещаш ли се - онова нещо от темата "Стъпили ли сме на луната или не?! cool.gif Картинката е много оригинална. Просто явно твоите знания по някои въпроси не са достатъчни - казвам го сериозно. Вещиците се свързват с нощта и пълнолунието, но ти това сигурно не го знаеш.

А сега за странната снимка от недоказал се филм. :lol6::P Тук твоето незнание отново си проличава. Явно никога не си виждал, а и не си чувал за Дейвид Ковърдейл. Ще те "светна" по въпроса - той е певец от световноизвестната рокгрупа Whitesnake - любимата ми. И за да ти стане по-ясно ще ти подскажа, че снимката е също и линк към една страхотна песен на Дейвид. Мисля, че снимката, а и видеоклипа, от който е взета са много възбуждащи и са сууууууууууууперррррррррр!!! Но, ти това не го знаеш. cool.gif

По въпроса за трите различни обекта - всеки обект илюстрира и показва една част от моята личност, представена по много шеговит начин. Знам какво искам!

По въпроса за търсенето на одобрение отново показа липсата си на знания, а навярно и на усет, интуиция. Явно все още не си разбрал, че мнението на потребителите не може да ми повлияе. Преди нямах подпис, защото нямах идея какво да сложа, нито пък желание. Сега ми хрумнаха интересни идеи и имам голямо желание да имам подпис, който да изразява моята личност, но не за да се харесам на потребителите (най-малко пък на тези от раздел Празни приказки и забава). Направих го най-вече заради няколко потребителя, които са ми много симпатични и на които искам да покажа що за човек съм. Въпреки, че картинката с вещицата беше по-скоро шега, която се появи като резултат от едни реплики на izabeli1, но има и няколко дози истина в нея. cool.gif

Съжелявам, но не се сдържах:

Първо, не е нужно да "ме копираш" с тея обяснения, като на бебе laugh.gif

За клипа... нищо възбуждащо, но признавам, че песента е готина

....останалото си е ваша работа ;)

И на половин бутилка уиски ефектът е същия :P

Даже звездичките са повече biggrin.gif

Редактирано от Geronimo (преглед на промените)

Виждам огледалото в очите ти...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.