Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Микрофония в китайски телефон с 2 SIM карти

Featured Replies

Здравейте!

Наскоро си взех китайски телефон с 2 сим и ТВ. Но се получава невероятна телефония!

Моля за съвет за настройки. Научих кода за сервизното меню. Но не разбирам естествено...

Телефонът е китайската реплика на Сони С702 - моделът е TV C702.

Моля помагайте - поправимо ли е това или е хардуерен недостатък - че да го връщам... :go ahead:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

ohmy.gif ,здравей аз от скоро имам може би същия телефон,при мен няма микрофонния но имам проблем със сим картите леглото в телефона е малко по голямо и някой път ми изписва да поставя сим карта а тя си е на мястото.И другия проблем ми е ,че нямам USB връзка с РС,някой път като включа USB кабела ми изписва масова памет,уеб камера и COM PC.Ако можете помагайте,ако не ще се купува bluetooth за РС.

снимки на телефона

post-185379-1222470445_thumb.jpg

post-185379-1222470471_thumb.jpg

Редактирано от an_yankov (преглед на промените)

• Автор
ohmy.gif ,здравей аз от скоро имам може би същия телефон,при мен няма микрофонния но имам проблем със сим картите леглото в телефона е малко по голямо и някой път ми изписва да поставя сим карта а тя си е на мястото.И другия проблем ми е ,че нямам USB връзка с РС,някой път като включа USB кабела ми изписва масова памет,уеб камера и COM PC.Ако можете помагайте,ако не ще се купува bluetooth за РС.

снимки на телефона

Да, телефонът е същия. Така е, като се включи USB - то. В смисъл си избираш в какъв режим да си. ако е на масова памет-разбира го като 2 външни диска-телефона и картата памет. и оттам си прехвърляш файлове. Ком порта е за синхронизация / още не съм го разучила/. Другото е уеб камерата. Там засега я разпознава, само дето в скайпа не се познават. Виж за слотовете няма проблеми..познава ги. За микрофонията смятам да отида в някой сервиз-ако трябва да сменят микрофона - няма да е скъпо предполагам..

Радвам се,че има още някой с такова " чудо на техниката " - споделяй.. ;)

Здравей,успех в сервиза,при мен от няколко дни ми казват че ме чуват отдалече засега няма други проблеми.

Ползвайте си гаранцията и не се занимавайте с глупости. Или искате да я загубите и да си купите нови дръвцета?

Дръвце ама за 185лв толкова екстри и ТВ си заслужава,аз го взех заради ТВ а засега ловя и трите национални без проблем навсякъде.И от Хон Конг гаранция не дават :grimace:

• Автор

На същото мнение съм-хич не е дръвце и наистина е 185 лв. Форумите са пълни с коментари за микрофонии и други проблеми на Нокии, Самсунг и прочие " марки ". Това ми е 5-ти телефон- три Филипса и Сони ериксон. Само единия Филипс беше друга сглобка- не китайска - но е купуван от германия. Така че...

Ловя Бтв, канал 1, нова, тв2. Да не говорим за другите функции...

Всъщност аз като се замисля моето не е точно микрофония, а леко бръмчене, което изчезва от време на време.

А впрочем водя кореспонденция с една Анна от фирмата, от която е купен телефона и момичето каза, ако искам да го върна и ще ми върнат парите. Но май не искам.. :)

Здравей ;) ,микрофонията е когато си чуваш собствения глас в слушалката,при мен доста колеги като си пуснат телефона на високоговорител се чувам но това не е проблем на моите телефони щото освен ТВ,имам нокия и сименс а бръмченето в слушалката някой път и е от мрежата.Рози питай ако не ти представлява трудност за някакъв софтуер за РС ,че и с блутута нещо не работи при преноса на информацията,а през кабела ще може да го ползвам и като РС камера и преноса ще е по бърз предполагам.Благодаря предварително.

• 2 седмици по-късно...

................................................................................

.................................................................................

.................................................

Редактирано от Lyudmil
2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение. (преглед на промените)

• Автор
hm... i az imam s16tiq telefon no slotovete za sim kartite mi sa mi standartni i nqmam nikakvi problemi. A kolkoto do usb-to dava6 masova pamet i 6te ti go otvori na kompa kakto micro sd kartata taka i pametta na telefona ;o)

Osven vsi4ko iskam i da ob1rna vnimanie na tova 4e nikoi ne znae 4e model1t na tozi telefon e Nokia a ne sony ili kvoto 6te da e! ako sledite novinite v mobilniq svqt 6te zabelejete 4e predi 4 meseca ediniq ot sobtvenicite na nokia ve4e e shinao nagazaki 4iqto firma sled tova proizvede TV c702. E verno 4e e kitaiska nokia no vse pak nokia :newspaper:

Ооо, значи Нокия..Аз защото попаднах на Сони 702 и на външен вид е същия...

ТА моя тел го пратих на диагностика в "Компютър 2000" - дилъра на Привилег..То пък се оказа, че сервизния код става за този тел..Ха, хаа..То голяма компилация се оказа този нашия китайския..НО пък всичко е китайско както се знае, така че нямам никакви предразсъдъци.Само да се оправи. Иначе е супер телефончето. ;)

Здравейте,

и аз от скоро имам такъв телефон и за сега съм много доволен. Като изключим, че на всякъде пишат за 3.2 мпикселова камера, реални а той е с 0.3, всичко друго си е както трябва. Има подозрение, че телефона е с ОС WinCE - заключен. Чули ли сте за такова нещо? Ако някой знае код за проверка на софтуера, нека сподели. И изобщо някакви по-малко звестни подробности. :headphones:

• Автор
Здравейте,

и аз от скоро имам такъв телефон и за сега съм много доволен. Като изключим, че на всякъде пишат за 3.2 мпикселова камера, реални а той е с 0.3, всичко друго си е както трябва. Има подозрение, че телефона е с ОС WinCE - заключен. Чули ли сте за такова нещо? Ако някой знае код за проверка на софтуера, нека сподели. И изобщо някакви по-малко звестни подробности. ;)

Ако пък сте прочели подробно и книжката user manual / която впрочем е мноооого обърана като ръководство /, накрая пише, че ако има някакъв си файл / а него го няма и засега не мога да го намеря /, работи като GPS map навигация...Имам и кода за сервизното меню, но е написан на тази книжка..А тел-а в момента е в " Компютър 2000" уж за диагностика, но оттам никаква вест..Има един форум / руски :) / , където има много писаници за китайските телефони, но там явно инфото е за сервизни ..За мен е непонятно

http://www.gsmforum.ru/forumdisplay.php?f=200

направих регистрация, но не ме допуска до нищо..Някой по-разбиращ моля да разгледа! ;)

Регистрирах се в руския форум и си имам достъп до всичко. Обаче не открих нищо за C702. За кода в ръководството не съм се сетил, че го има. Благодаря! А файла за GPS MAP - и при мен го няма.

• Автор

За съжаление от Компютър 2000 ми отговориха, че имало хардуерен проблем с моя китайски телефон. Пробвали много софт варианти, но не ставало. Не са го отваряли и ще го връщам на китайците. Жалко, кофти късмет...Поне ще ми върнат парите. :wub:

Здравейте,от скоро имам май нов проблем с китайчето губи обхвата,и някой който ме е търсил му дава че съм извън обхват и после получавам съобщение че са ме търсили, някой имал ли е от вас такъв проблем. sad.gif

• 5 месеца по-късно...

розичка сега видях че си ти за товали го продаде

е сега проблема стана мой

ако знаеш какво му е що не каза а перфектен бил............да от към тв

само дето като телефон не върши работа

Редактирано от hera_orsa (преглед на промените)

розичка сега видях че си ти за товали го продаде

е сега проблема стана мой

ако знаеш какво му е що не каза а перфектен бил............да от към тв

само дето като телефон не върши работа

biggrin.gif

Дано да нямаш проблем с връщането,че те китайците малко не са вярване,УСПЕХ :sobbing:

Oт тези телефони толкова :) Явно не правите разлика между китайски телефон и произведен в Китай за фирми от първата петица :) Миналата година над 50 % (над 500 млн.) телефони са сглобени в Китай-Нокиа,SE,LG,Самсунг и т.н.:)

• 2 месеца по-късно...

хора наскоро си взех един китайски телефон и ако някой може да ми каже каде мога да му купя батерия и слушалки и по вазможност и USB for PC ето и снимки към телефона http://www.nqkoiem4o.snimka.bg/album.php?album_id=394820

Кажете от къде ги купувате тези китайски телефони. И ако е от сайтове обяснете как става и с какви карти се пазарува. Благодаря предварително.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.