Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против GSM в училище ?

101 гласували потребители

1. 1. За или против сте ?

• За
      61%
      60
    • Против
      35%
      35
    • И без това не използвам мобилен телефон - да правят каквото си щат.
      3%
      3

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ето мили мои че пак сте на грешен път.. :) Не търсите проблема където трябва... ако тинейджърите днес не са пуснати и разхайтени, и ако имаха родители които да ги контролират малко или много нямаше да се стига до въпроса "За или против ГСМ-и в училище" а всеки щеше да знае че трябва да е на вибрация или изключен.Въпрос на възпитание и елементарна култура.

ПС: Хайде хайде...не всеки ден дядо ти го блъска камион или някой роднина (за който пет пари не даваш попринцип,но щом ти засегнат някое от правата и мигом се възползваш) е в болница и ти е притрябвал телефон?! .. не на мене тия.Защо ли по-скоро е от рода на "миличко... не мога да говоря сега едвам изкарах леля си на легло.. ама откога не сме се виждали ... спокойно още само 2 часа и ще се чакаме на моста нали.... да... айде обичам те.. да да..разбира се... айде бай" и такива Самски простотии.. хахахах Сладури.

• Отговори 104
  • Прегледи 15,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен. На учителите им звънят телефоните "щото е важно", защо пък и нашите да не звънят "щото е важно"? Аз откакто се помня съм на вибрация, нито го чуват, нито го виждат. Даже съм говорил в час по

• ПеЧеН ЛиГлЮ
    ПеЧеН ЛиГлЮ

За, немисля че пречи чак толкова ако на някой му звъне мобилния по време на час.

• ЗА, но и да го забранят - все там. Ние пак ще използваме. Все пак 'свободията' е на мода...

Да, и родителите имат пръст, но не забравяй и заобикалящата среда. Твоето дете може и да знае, че не трябва да говори по телефона по време на час, но гледайки постоянно как другарчетата му го правят и казват:"абе, какво толкова", има голям шанс да започне и то...

Някъде тук казах че родителите са виновни мисля,има ли смисъл да ме повтаряш.Заобикалящата среда е променлива стойност и ако всички родители възпитаваха правилно децата си нямаше да има ама.. той го прави що не и аз...

Естествено, че ЗА. С какво ще се преписва иначе ?!?!? :baby::beer:

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

ЗА, но и да го забранят - все там. Ние пак ще използваме. Все пак 'свободията' е на мода...

Няма нужда от такова остроумие. Давай по темата,моля!

PS: Имам си лично мнение и го изразявам и при положение че тук ТО се иска и има дискусия ... не е уместно да петниш с червен шрифт. Благодаря за разбирането.

Редактирано от spellsingero (преглед на промените)

Твърдо против. За чии ви е мили тинейджърчета телефони в училище??? Сигурно така ще научите повече ... и по-качествено....

Даже мися че трябва да се мине и една стъпка по-нагоре - да заглушим GSM сигнала в рамките на училищата ... :) ... тогава да видим какво ще правим biggrin.gif

идеята със заглушаването не е толкова лоша, таман и учителите ще се дисциплинират малко покрай учениците

ohmy.gif и тва трябва да забранят! по-рано като бяхме само на тел-и с шайби, да не сме умрели я?????

Не мислиш ли, че е тъпо да забранят нещо, само защото навремето го е нямало? Вярно е, не сте умрели, но и да имаше, пак щяхте да сте си живи, нали?

Твърдо против. За чии ви е мили тинейджърчета телефони в училище??? Сигурно така ще научите повече ... и по-качествено....

Даже мися че трябва да се мине и една стъпка по-нагоре - да заглушим GSM сигнала в рамките на училищата ... :top secret: ... тогава да видим какво ще правим biggrin.gif

Хитра идея...поткрепяммм :)

Е само това оставаше, да забранят и носенето на гсм в училище, то и без това си е забранено, но кой ги слуша... biggrin.gif. Напълно съм ЗА!!!!! Квото искат тва да направят пак ще си го нося! То на нас ни е забранено, въпреки, че не го спазваме.. а за учителите няма такава забрана, те дори не ги оставят даже в тих режим, за разлика от нас.. звънят им по всяко време и най нахално говорят по телефона в час, даже не си правят труда да излизат извън класната стая! :angry:

Редактирано от bibi_1234 (преглед на промените)

Против разговорите в час. Най лесно е да се постави система която да заглушава телефоните по време на протичането на учебният час. В междучасие може да се наложи "ученика" да говори с родителите си или да проведе други разговори.

• 5 седмици по-късно...

Въпроса е изключително ГЛУПАВ.

Разбира се нека си носят, НО да не пречат на останалите деца. Дали ще ги изключват, изключват звука и на випро си е въпрос на всеки. Но изключително дразнещо е аз като студентка съм отишла да УЧА и някакъв/а да ми титиритка или разна чалга да ми звъни точно на най важното място от лекцията. Вярно на един звънне след това на 2 после на 3 СОРИ, но ми пречат. Аз съм отишла да науча нещо, и съм отделила от времето си да стана и да отида на лекции и тези ще ми дрънкат ПЪРВО това го възприемам като ОБИДА към всички колеги и към професора. ТАКА, че въпрос на КУЛТУРА, НО май вече МАСОВАТА КУЛТУРА е на мода и това никак не е на добре като гледам какви колеги и колешки имам направо ШАХ.

Я помислети и ми кажете КАКЪВ човек ще стане този който не е прочел 2 книги за една година???

Бил прпиродно интелигентен да бе това накратко означава ТЪП СИ НО НЯМА ДА ТИ ГО КАЗВАМ, ЧЕ ЩЕ СЕ ОБИДИШ А АЗ СЪМ ДОСТАТЪЧНО ИНТЕЛИГЕНТНА ДА НЕ ТЕ ИНФОРМИРАМ.

БЛАЖЕННИ СА ГЛУПАЦИТЕ :-)

Чувството за срам не се придобива, то е вродено. Публий Сир

Гласът на тълпата гневна вседневно

Гърми над земята гръмко и гневно:

Законът сме ние.

Законът съм АЗ, кротко лудият вие.

Против разговорите в час. Най лесно е да се постави система която да заглушава телефоните по време на протичането на учебният час.

Обаче заглушаването на мобилни телефони е леко незаконно, доколкото знам.

За твърдо ако стане нещо сериозно аз трябва да съм информиран и не пречи да е на вибрация

За твърдо ако стане нещо сериозно аз трябва да съм информиран и не пречи да е на вибрация

Съгласен. На учителите им звънят телефоните "щото е важно", защо пък и нашите да не звънят "щото е важно"? Аз откакто се помня съм на вибрация, нито го чуват, нито го виждат. Даже съм говорил в час по GSM-a и госпожата не е разбирала laugh.gif

• 4 месеца по-късно...

Съгласен. На учителите им звънят телефоните "щото е важно", защо пък и нашите да не звънят "щото е важно"? Аз откакто се помня съм на вибрация, нито го чуват, нито го виждат. Даже съм говорил в час по GSM-a и госпожата не е разбирала laugh.gif

Ей, голям мъж си нали като си си говорил по телефона. Аз съм против носенето на телефона, освен ако не е изключен. А каква важна работа ще имаш в училище, челяд ли гледаш? Не е правилно и учителите да ползват телефони по време на час, плаща им се са преподават, а не да лафят. Аз съм за равнните права за всички - ни учители, ни ученици. За лафене по тела има междучасие. :cool:

Абсолютно телефоните трябва да се носят в училище и не само(че за какво съм го купила,щом не го нося).Може всичко да се случи,по всяко време и ако не носиш телефона си,няма как да разбереш,че някой се нуждае от помощта ти.Но е страшно дразнещо,когато на някой му звънне тел-а по средата на часа или по време на някое важно събитие.

За-Аз пътувам всеки ден по 60км(отиване и връщане)за да мога да стигна, до гимназията, където уча(пътуването е тежко).Мобилен телефон ми е необходим често и това е абсолютно наложително и неоспоримо.

Това е.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

За-Аз пътувам всеки ден по 60км(отиване и връщане)за да мога да стигна, до гимназията, където уча(пътуването е тежко).Мобилен телефон ми е необходим често и това е абсолютно наложително и неоспоримо.

Това е.

Никой не е казал да не го носиш, а не злоупотребяваш с него, да си приказваш в час, да си слушаш музика и както казах, каквото ще правите в междучасията си е ваша работа. :)

Никой не е казал да не го носиш, а не злоупотребяваш с него, да си приказваш в час, да си слушаш музика и както казах, каквото ще правите в междучасията си е ваша работа. :biggrin:

Никога не съм и НЯМА да слушам музика в час.

Не говоря по време на час, но ако ми звъннат по време на такъв, значи нещо спешно е станало и излизам (с разрешение), за да отговоря.

През часовете го вадя само колкото да следя колко е часът. :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

За GSM в училище , и да го забранят, аз пак ще си ползвам моя защото в час по български направо заспииииииииивам

А каква важна работа ще имаш в училище, челяд ли гледаш? Не е правилно и учителите да ползват телефони по време на час, плаща им се са преподават, а не да лафят. Аз съм за равнните права за всички - ни учители, ни ученици. За лафене по тела има междучасие. ;)

Всичко се случва. Затова са тези телефони - да се носят и да се използват при нужда. Друг е въпроса, че се злоупотребява с тях. Като са на без звук не пречат, не е нужно да се изключват. И ако дори учителите не оставят телефоните си на тих режим и си говорят в час, то какво остава за учениците.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.