Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преносим Компютър Dell помогнете

Featured Replies

Здравейте искам да ви попитам какво мислите за тази конфигурация за лаптоп.

Да отбележа само,че ще искам да играя и игри е може да не са най-новите с най-ненормални екстри, ама все пак и да върви нещо що годе прилично

Inspiron 1525 N-Series

15.4"" Widescreen WXGA (1280x800) TFT Display with TrueLife

Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100

LCD Back Cover Jet Black Matte & 2.0 Mega pixel web camera

CORE 2 DUO T5750 2.00GHz,667,2MB

Memory Dual-Channel 2048MB (2x1024) 667MHz DDR2 SDRAM

Hard Drive 320GB Serial ATA (5400RPM)

Optical Drive 8xDVD+/-RW Drive - N-Series

Modem Cable and Adapter Internal V.92 Data, Fax, Voice Functions

Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Module

Wireless Dell 1395 (802.b/g) Mini Card For European

USB 2.0 (4)

IEEE1394a

8-in-1 Memory Card Reader

VGA video output & S-Video

HDMI high definition video output

1 ExpressCard 54mm Slot

Integrated dual digital mics

Dual headphone jacks

Microphone jack

AC Adapter 65W

Battery Inspiron Primary 6-cell

Weight: 2.70 kg

Width: 35.7cm

Height: 2.5cm front - 3.7cm back

Depth: 25.6cm

Free DOS CD Drop in the Box

Ще ви бъда много благодарен ако получа някакви отговори Благодаря Ви

Здрасти,

много добър избор си направил,аз съм вече една година със по-стария модел-Inspiron 1501,като разликата е че видеокартата ми е Ati 1150 и хард диска е 160ГБ.Иначе всичко друго е еднакво или почти,много съм доволен лаптопа не е мръднал.Взех го за 460 паунда преди година от сайта на Дел в UK,тук лаптопите ги сглобяват в Ирландия.Единственото което ме притеснява е че батерията ми не издържа много(час и половина макс),но специално за мен това не е проблем.Не знам каква батерия идва с новия модел,предполагам ще е по-добра.Имаш и хубав дисплей въобще чудесна конфигурация.

Би ли казал за колко пари ще го вземеш и откъде?

Единственото което ме притеснява е видеокартата която си избрал-нямам информация за нея,но мисля че няма да имаш проблеми.И не забравяй ако играеш игри или гледаш филми на него препоръчвам ти да е включен в тока иначе игрите засичат (или поне не изкарват най-добри показатели) а от филмите батерията се изтощава доста бързо.

Въобще за офис работа и интернет лаптопа е чудесен.Ако намериш добра цена-не му мисли по-добро няма да намериш.

В света най-големия производител на компютри е HP а след него Dell,като Дел бяха на върха преди време.

Проблема при HP е че тъчпадовете им са много мазни и е много кофти за работа,а някои от моделите не поддържат драйвери за XP.Предполагам няма да работиш поне засега с Vista,така че ако имаш добра оферта въобще не се чуди.

Успех!

Допада ми.

Скоро го избрахме на една колежка и беше в къщи докато го инсталирах.Работи перфектно.Приличен процесор стабилен интелски чипсет богато екипиран с какво ли не. Единствено, поне на мене дисплея му ми сестори по-блед така че го виж на живо преди да го платиш.За ХР драйвери има дори по българските сайтове.

Успех с покупката!

• Автор

Много ви благодаря за отговорите... мен единствено ме притеснява това видео... все пак машината е добра, но видеото не знам дали ще мога да играя някоя игра... от време на време разпускам като играя и така. NeoTheMatrix машината ще я взимам от http://www.jarcomputers.com/ ... само че сега е няма в сайта, че е останала единична бройка и така... а и цената му е 1379лв.

Редактирано от brambara (преглед на промените)

Много ви благодаря за отговорите... мен единствено ме притеснява това видео... все пак машината е добра, но видеото не знам дали ще мога да играя някоя игра... от време на време разпускам като играя и така. NeoTheMatrix машината ще я взимам от http://www.jarcomputers.com/ ... само че сега е няма в сайта, че е останала единична бройка и така... а и цената му е 1379лв.

Здравей

Ако става въпрос за игри на бих те съветвал да вземаш лаптоп с интелско видео. Насочи се към нещо с видео н ATI или NVIDIA. Те естествено са малко по-скъпи(заради видеото), но лаптоп с по добро видео ще ти даде повече свобода по отношение на игрите за в бъдеще...

Иначе DELL е добър избор. Ето ти няколко промоционални оферти на DELL ПРОМОЦИИ

Цената е повече от добра,в сайта на Dell излезна 1364 лева с ДДС,абсолютно същата конфигурация.

По-добра цена няма да намериш,направо го грабвай.

За видеокартата да кажа че може би няма да можеш да играеш най-новите игри обаче старите ще вървят на прилични настройки.

Всичко зависи от теб,конфигурацията е добра,ако искаш по-добра видеокарта трябва да дадеш малко повече пари.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.