Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На учителя с любов :)

Featured Replies

Цък

Готино а ? Бели циганета. Най - готината част е, че докато пътувах за София цигани гледаха към магистралките и единия се изказа - тези са за белите негри ohmy.gif

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

Този репортаж го гледах по Btv, направо е покъртително. Но такава ни е по-голямата част от младежта днес...

И само как казват: "А другите само я ритат в главата" :ass:

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Като го гледах преди известно време този репортаж се чудех да се смея ли, да плача ли?

Но после се сетих че тази картинка е била и пред очите ми доста време, ученици които се вземат за голямата работа, за които знанието и науката не значат абсолютно нищо.

Жалко че можещите и знаещите стават жертва на такива малоумни твари(простете за израза), но просто с друга дума няма как по точно да ги нарека.

Отделно за отношението им към учителите, той се преподава урока, опитва се да ги научи на нещо ново а идиотите започват да развалят дисциплината и часа става на нищо.

П.П:Няма нужда да пояснявам че това е едва малка част от училищната реалност.

Редактирано от Dave_underground 2x (преглед на промените)

Аз си мислех, че моят клас е зле biggrin.gif Ние сме направо за БАН пред тези...

Здравейте,много ми хареса репортажа,но знаете ли кое е жалко ,че младите вместо да се засрамят те се кафят,че са ги показали какви изродчета са.Аз съм млад човек на 24г. съм ,но съм възмутена от държанието на тинейджърите.Те си мислят ,че са голяма работа пак са едни въшки,но за това са виновни първо политиците ,които не се интересуват от народа си,а след това родителите.Аз не мога да разбера как може да има родители които не се интересуват от децата си и позволяват всичко.Как позволяват на 1 "въшка" да ги командва.Жалко е че тези "въшки" ще ни управляват.Представете си какъв хаос ще настане.Тези хлапета не могат да разбрат,че колкото си по-интелигентен и спокоен и решаваш проблемите си без бой ,толкова по-добре ще се справяш в живота.ХОРА ТЕЗИ ХЛАПЕТА ТРЯБВА ДА ХОДЯТ И НА УЧИЛИЩЕ И НА ПСИХИАТЪР.,НАЙ ВЕЧЕ. angry.gif

Аз не мога да разбера как може да има родители които не се интересуват от децата си и позволяват всичко.
"Искат разрешително, за да караш кола, искат разрешително, за да носиш оръжие, но не искат разрешително за най-голямата отговорност - да бъдеш родител"
А мечтата ми беше да стана учител.... sad.gif

Не ти завиждам, ако станеш...Това в днешно време е направо кошмар

Никога не съм искала да ставам учителка, но откакто почнах спец. "Бълг. филология" в университета познати ме бъзикат "Да не вземеш да станеш някоя даскалица, ей..." ...еми след подобни изяви на такива, които с чиста съвест мога да нарека извергчета, как очаквате да искам !? С изминаващото време, НЕжеланието ми се засилва...

Привет!

Като гледах репортажа, се сетих, че искам да пиша тук. :) В крайна сметка, темата е факт, и аз няма как да остана съпричастен. Общо взето, много би ми се искало да вразумя малко умопобърканите хлапаци. :) Редно е да се замислят родителите, защото от тях идва основно! Вчера видях майка с детска количка, в кафенето... А бебето и диша пушека от цигарите... Какво повече да говоря? Изтървани и ощетени деца!

Поздрави!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.