Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Памет (9гб) заета от нищо !

Featured Replies

здравейте, въпроса е че и друг път ми се е случвало но не мога да се сетя как съм се справял с проблема, като задържа мишката на диск Ц- документс енд сетингс ми показва заета памет 8.70гб, като вляза в папката имам: all users и bobi, първата е 80мб на втората ми показва 8.70гб влизам в нея и имам: desktop,favorites my documents, start menu, като всяка от четирите папки е не по голяма от 80мб а 8те гб ги няма никъде,само излишно ми запълват Ц, търсих къде ли не но не се сещам какво бях направил миналия път (преди година две) по въпроса sad.gif , дайте съвет, благодаря

Изтрий си временните файлове от C:\Documents and Settings\Bobi\Local Settings\Temp

Стартирай и следното приложение в Windows и забърши всичко, което сметнеш за ненужно - %SystemRoot%\system32\cleanmgr.exe

Редактирано от TeamKiller (преглед на промените)

Това е щото имаш скрити файлове.

Натисни Tools->Folder Options->View->Show hidden files and folders->Apply-> OK

И ти излизат папките и файловете които ти заемат мястото. Ама ако не знаеш какво триеш, по-добре не трий, да не пускаш след малко тема как да възстановя изтрити файлове :angry:

Най-добре му напишете какво да НЕ трие

8 гб малее

Онзи ден същата тема само че на човека му се губеха мисля че 37 ГБ laugh.gif:P доста време не си е поддържал компа явно xD Явно търкал и записвал хиляди игри гледал много Steram Video и записвал сигурно на дискове месеци наред

п.п ня някой това може да му се стори че е някфа лъжа ма нали и аз преди като нямах нет и познания да си пазя компа имах 12 ГБ изгубени

Редактирано от loc_dogy (преглед на промените)

кога, ще се научите че нищо в природата не се губи, това че е заето от излишна информация не означава че се губи.

• Автор
Това е щото имаш скрити файлове.

Натисни Tools->Folder Options->View->Show hidden files and folders->Apply-> OK

И ти излизат папките и файловете които ти заемат мястото. Ама ако не знаеш какво триеш, по-добре не трий, да не пускаш след малко тема как да възстановя изтрити файлове :)

ето какво се оказа C:\Documents and Settings\bobi\Application Data\Thinstall\{87A6B43E-0F8F-467B-95A9-84011816C95A}\%drive_D%\HD movies\T2 филм който си мислех че съм изстрил а то, в повечето случай е нешо от сорта на филми музики и др. но преди ги намирах, а сега къде се бил скрил :), а най странното е че филма беше във Д, благодаря много :)

Редактирано от painkiller111 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.