Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ваня Щерева или работата и, като текстописец...

Featured Replies

...ето малко информация! ...или по-какъв начин някои работят! Моля следете цитираните писма.

11.10.2008: Здравей,

Имам проблем с песен на Валери Иванов, която ми подари. Стила е Поп/Рок Сетих се за Ина Григорова, но в последствие разбрах, че не е в страната. По-късно братовчет ми днес ме подсети за теб Към музиката има тескт, но не е изпипан и не мога да го почуствам, когато пея. Искам да ми напишеш текста към парчето, което смятъм да изпълня на български и английски, ако имаш Skype моя е: ... Ще ми е по удобно да ти пратя песента и обясня някои неща за нея

Поздрави,

Андриан Иванов

11.10.2008 Отговор: Здравейте. Съжалявам, но съм твърде заета в момента и нямам възможност да пиша текстове на песни.

Vanya

www.vanyashtereva.com

http://www.myspace.com/matchpointbg

www.neizvineni.com

11.10.2008 Отговор Андриан Иванов: А би ли ми препоръчала текстописец? - от, който не последва писмо през изминалите дни...

13.10.2008 Второ писмо Андриан Иванов: Мразя да пиша писма на, които не ми отговарят! При условие, че си плащам отказа ти не го разбирам. Предполагам на ИФ щеше да намериш време. Съжалявам, че музикалния бизнес в страна е такъв, но и, че Никола Гюзелев ми е роднина...

Поздрави,

АНДРИАН ИВАНОВ

13.10.2008 Отговор: Държите се неоснователно нахално. Не дължа никому обяснения, на непознати още по-малко. Явно интуицията ми е достатъчно добра, за да ви откажа...

Vanya

www.vanyashtereva.com

http://www.myspace.com/matchpointbg

www.neizvineni.com

13.10.2008 Отговор Андриан Иванов: Явно интоицията Ви показва интеликтоалното Ви ниво? ...затова и отказвате, защото нямате аналог в самотата си като писателка

Поздрави,

АНДРИАН ИВАНОВ

П.П. Коментара е излишен, когато се продаваме не за пари, а слава на Поп/Фолк изпълнители

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

При условие, че си плащам отказа ти не го разбирам.

П.П. Коментара е излишен, когато се продаваме не за пари, а слава на Поп/Фолк изпълнители

Този начин на мислене и "употреба" на писателския труд е по-скоро характерен за публичен дом, отколкото за комуникация с автор на художествени произведения. :)

Не виждам нищо укорително в постъпката на Ваня Щерева, напротив дори я подкрепям че не се продава за пари... angry.gif

Аз също !

Ако на мен някой нахалник ми напише подобни писма ще му отговоря дори и не толкова меко, както тя ! :angry:

Работейки в седмично издание спокойно мога да кажа, че се обаждат какви ли не лудаци. Не на всеки можеш да угодиш.

Човек има право да отказва и аз не виждам нищо лошо в това.

Отделен въпрос, че аз Ваня Щерева принципно не я харесвам, но това не означава, че не намирам постъпката й за нормална.

• Автор

Разделям класите в, която се мисли, че е... Тя се има за творец следователно защо изпълнява поръчки на Пайнер и т.н. от къде идва самочувствието на дошло провинциално момиче, която пише за разпаднали се лични проекти и книги на Азис! Аз записвам в студиото на Сигнал

Г-н Иванов не виждам каде е проблема че Ваня Щерева Ви е отказала да ви напише песен . Не виждам споменат от вас хонорар а само едно настояване и парадиране с връзките ви . Просто не става така . Прадложете и някаква сума и т.н. !

Успехи !

На мен пък, не ми хареса използваната от Вас дума "провинциално момиче". Не смятате ли, че квалификациие, които давате на хората са породени от нараниното ви его ?! / това е риторичен въпрос / Мисля, че този случай ми напомня една стара приказка "Десет пъти мери, веднъж режи..."

• Автор

Стандартно е 70 лв. Цената зависи от текстописеца, качеството, но това не се оточнява в писмо. Работи се по симбека и т.н. Отностно текста ми исках малки корекции и римуван превод. С отговора си не ме е засегнала дори и не си направи труда да разбере за какво става въпрос. Показа простотията на, която е способна и побесня, когато разбра кой съм. От разговора с нея стигнах до заключението, което и повечето колеги - няма нужда да продължавам

С отговора си не Ви е засегнала дотолкова, доколкото пуската тема в даден форум, за да я очерните и оплюете...Дааа, разбрах Ви много добра !

Стандартно е 70 лв. Цената зависи от текстописеца, качеството, но това не се оточнява в писмо. Работи се по симбека и т.н. Отностно текста ми исках малки корекции и римуван превод. С отговора си не ме е засегнала дори и не си направи труда да разбере за какво става въпрос. Показа простотията на, която е способна и побесня, когато разбра кой съм. От разговора с нея стигнах до заключението, което и повечето колеги - няма нужда да продължавам

Като спреш да се ядосваш, ще получиш по-добър резултат при исканията си! :beat:

Просто, не се ядосвай...

...Показа простотията на, която е способна и побесня, когато разбра кой съм. От разговора с нея стигнах до заключението, което и повечето колеги - няма нужда да продължавам

Извинявам се, ама с това си изказване и Вие не показвате достойно поведение. Това "Кой съм аз" въобще не говори добре. А, щом сте еди-кой си, защо стигнахте дотам да искате помощ от това "провинциално момиче, което пише за разпаднали се лични проекти и книги на Азис"?

И аз бих постъпила като нея с такова отношение...

2.16 Забранено е публикуването на лична кореспонденция (лични съобщения) във форума без съгласието на двете страни, участвали в кореспонденцията, както и всякаква форма на лични данни извън официално публикуваните в настоящия форум (снимков или друг материал, засягащ личния живот), когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни.

Какво изобщо дискутирате, при положение, че жената не знае, че са постнати тук нещата?!?!

Какво изобщо дискутирате, при положение, че жената не знае, че са постнати тук нещата?!?!

Поради това - темата се затваря !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.