Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Паркур - забавление или начин да си спукаш главата?

Featured Replies

Е, кажете си мнението... какво мислите за "спорта", наречен parkur(или freerun)? Как мислите дали това може да бъде хоби или просто така най-лесно можеш да се пребиеш? :rolleyes:

Ако почнеш с трудните неща още отначало - ами много ясно, че ще си счупиш главата. Аз тренирам от около година и още не съм почнал салтата - прави си сметката.

" Нестава само с ядене , трябва и акъл " ;)

Според мен е така . Има момчета по малки , които гледат от по големите и правят нещот , което незнаят как . Имам един приятел който много се зарибява по Паркур и мисли като прави нещо не го прави "ей така хоп" и готово :P

Е, кажете си мнението... какво мислите за "спорта", наречен parkur(или freerun)? Как мислите дали това може да бъде хоби или просто така най-лесно можеш да се пребиеш? :huh:

Защо да не бъде хоби? :-) Както при всеки спорт, така и тук се искат упорити тренировки..нищо не става просто ей така, с щракване не пръсти :-) Иска се хъс и постоянсвтво...и доста издръжливо тяло;-) Аз лично много го харесвам като спорт, въпреки че някои хора смятат, че не трябва да се води като такъв. Разбира се, има голям риск да се нараниш и то сериозно, но в какво няма? :-) ... Въпроса е дали си готов да го поемеш :-)

• Автор

И аз да си кажа мнението- на ментоя спорт много ми харесва, само дето много ме дразнят момчетата които се праят на голямата работа и все казват "Ся ше ходя да скачам на общината", "ся ще ходя незнам къде", "аз тренирам паркур значи съм голям пич" и т.н. Според мен който тренира паркур трябва да го прави за забвление, а не з да впечтли някой. Щото тогава ще бъде по внимателен (вероятно), понеже за някои и обикновенните и лесни трикове са забавление, а за "пичовете", ако не си счупиш някой крак, значи не можеш да правиш нищо

Редактирано от yosam (преглед на промените)

Забавно е докато не се потрошиш biggrin.gif Иначе изглежда наистина впечатляващо.

Като по малък и аз бях запален докато не си счупих лявата ръка и дясния крак.А лявия крак го напуках.Та веднъж и главата щеше да си счупя.1 разбрах - не е за всеки.

• Автор
Като по малък и аз бях запален докато не си счупих лявата ръка и дясния крак.А лявия крак го напуках.Та веднъж и главата щеше да си счупя.1 разбрах - не е за всеки.

Ако не знаеш с какво да започеш - ясно е че ще се изпочупиш. Не се правя че разбирам кой знае колко защото аз е тренитам паркур но мои много добри приятели тренират и от тях съм научила доста.

И понеже една досада ме тормози ще кажа нещо за бъдещите фрийрънари: в началото не скачайте от 7 етаж (то и после не се скача от там ама както и да е), започнете от по ниското, а после се катерете колкото си щете cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.