Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за AutoRun меню на няколко EXE-та

Featured Replies

Искам да направя нещо такова:

http://img134.imageshack.us/img134/8492/pic1gq7.png

Обаче искам да си е с мой дизайн.Да си направя аз фона,бутончетата аз да си ги направя и т.н. Искам и да има линк бутон.

Особеното е,обаче,че искам имам няколко EXE-файлове,които искам да ги "съчетая" и да направя такова нещо.Т.е. да ги направя в едно цяло EXE,от което ще се стартират всичките тези програми.Моля за програма,която го може това и ако може да ми се обясни с прости думи как,аджеба,се работи с тази програма,която препоръчва.Благодаря! :)

Редактирано от bogidan4o (преглед на промените)

Най-добрата в тази област е: AutoPlay Media Studio, но не е от много лесните за разучаване!

Има, разбира се и други, но тя си е най-доброто. cool.gif

Наистина има други програми, но погледнах снимката, дадена в първия пост:

pic1gq7.png

Въпросът, зададен така е с доста възможни отговори. За проект с автоматично стартиране ли става дума (autorun) да речем от CD/DVD или за изработване на проект за интернет страница?

Аз използвам за autorun проекти Autorun Pro Enterprise. Снимка:

24l338p.jpg

• Автор

Ами,как да го обясня...

Имам една папка с около 10 файла и искам да направя препратка към тях(по-скоро да ги "слея" в EXE) с някаква подобна програма и да се получи нещо като това,което е на снимката.Искам да направя AutoRun,но не от диск,а просто папката с файловете да ги направя на EXE и да може да се стартира който си поискам файл.Дано съм го обяснил разбираемо,извинявам се,че звуча малко объркващо,но бързам и съм сънен

Редактирано от bogidan4o (преглед на промените)

Ами,как да го обясня...

Имам една папка с около 10 файла и искам да направя препратка към тях(по-скоро да ги "слея" в EXE) с някаква подобна програма и да се получи нещо като това,което е на снимката.Искам да направя AutoRun,но не от диск,а просто папката с файловете да ги направя на EXE и да може да се стартира който си поискам файл.Дано съм го обяснил разбираемо,извинявам се,че звуча малко объркващо,но бързам и съм сънен

Предложените досега програми могат това, което искаш. Виж демото, например за Autorun Pro Enterprise. Ето снимка (и музика пуска):

358qgeq.jpg

Ето файловете:

2py3ryx.jpg

Върви и от харда като пуснеш EXE файла (в случая autorun.exe), и от CD. AutoPlay Media Studio може същото, стига да искаш да опиташ. Да не говорим, че има и безплатни програми. Но те не са толкова шарени.:sobbing:

• Автор

Добре,мерси! AutoPlay Media Studio я пробвах,но не я разбрах много много.Явно ще ми трябва повечко време,за да я "разцъкам".Но пък щом препоръчваш Autorun Pro Enterprise...и нея ще пробвам,но не ми се вярва да е нещо кой знае колко по-различно.

Добре,благодаря! AutoPlay Media Studio я пробвах,но не я разбрах много много.Явно ще ми трябва повечко време,за да я "разцъкам".Но пък щом препоръчваш Autorun Pro Enterprise...и нея ще пробвам,но не ми се вярва да е нещо кой знае колко по-различно.

Добре,мерси! AutoPlay Media Studio я пробвах,но не я разбрах много много.Явно ще ми трябва повечко време,за да я "разцъкам".Но пък щом препоръчваш Autorun Pro Enterprise...и нея ще пробвам,но не ми се вярва да е нещо кой знае колко по-различно.

Не, не я препоръчвам. Виж как стават нещата с AutoPlay Media Studio Video Tours, или с видео ръководството за работа с програмата. Не е цъг-и-тръг, както ти каза agentpat. Другата програма - Autorun Pro Enterprise е почти същата. :sobbing:

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.