Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Жизел Бюндхен готви сватба?

Featured Replies

gisele-bundchen.jpg

Носят се слухове в Лос Анджелис за сватба в скоро време между бразилския супермодел Жизел Бюндхен и звездата от американския футбол Том Брейди.

Сватбата щяла да е в много шикозния ресторант Tavern on the Green в Ню Йорк, съобщава БГНЕС.

Ако красавицата наистина възнамерява да отиде чак до олтара, както вече бе споменала, че възнамерява да се омъжи за Том, тя наистина има свой начин да подготви церемонията.

Така или иначе, булка или не Жизел е все по-красива и по-красива.

източник:Слава

Сега ги чувам тия двамата

Ама щом се обичат-да се вземат

:angry:

Сега ги чувам тия двамата

Ама щом се обичат-да се вземат

:yanim:

Е аз тая съм я чувал. Тя не се ли въртеше по едно време покраи Леонардо ДиКаприо.

Аве Бразилките са си красива нация спор няма, а тая като я гледам е способна да ми разбие семейния живот.

(това беше лаф)

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

• Автор
Е аз тая съм я чувал. Тя не се ли въртеше по едно време покраи Леонардо ДиКаприо.

Аве Бразилките са си красива нация спор няма

Мда, доста време даже ходеха с Лео. А за мен Жизел е една от най-красивите жени :yanim: Интересно ще ми е да я видя в булчинска рокля

• 2 седмици по-късно...

Аве Бразилките са си красива нация спор няма, а тая като я гледам е способна да ми разбие семейния живот.

(това беше лаф)

Ще разбие и мечтите ти! :offtopic_s:

potrebitel-дай да го видим младоженеца!

Жизел е модела с най-дълги крака

и една от малкото без силикон и корекции.

• Автор
potrebitel-дай да го видим младоженеца

Ето го

307777025s3.jpg

Обаче вижте новините сега как изглеждат:

Жизел Бюндхен: Не бързам със сватба

Бразилската топ манекенка Жизел Бюндхен, която неотдавна намекна, че има намерение да се омъжи за приятеля си, звездата по американски футбол Том Брейди, сподели, че не бърза да надява брачния хомот.

„Положението ми в момента много ми харесва. Защо целият свят се е загрижил за моята сватба? Преживявам много хубави моменти и възнамерявам да им се наслаждавам“, сподели моделът.

Да се надяваме, че това няма да бъде нов удар за Брейди, който получи контузия на коляното на първи мач от сезона по американски футбол, заради която може да пропусне целия сезон.

пак от Слава

Жизел Бюндхен май стяга сватба

Носят се слухове в Лос Анджелис за сватба в скоро време между бразилски супермодел Жизел Бюндхен и звездата от американския футбол Том Брейди. Сватбата щяла да е в много шикозния ресторант "Tavern on the Green" в Сенръл парк в Ню Йорк.

Ако красавицата наистина възнамерява да отиде чак до олтара, както вече бе споменала, че възнамерява да се омъжи за Том, тя наистина има свой начин да подготви церемонията.

източник Дарик

Тя и за Лео щеше да се жени... Този поне става за пред хора. А Жизел е безспорна красавица и много се чудех преди какво му е намерила на удваника от Титаник.

• 6 месеца по-късно...
  • Автор

Хмм

Последно омъжиха ли се, или не? :huh:

И Жизел Бюндхен се омъжи

Явно има някаква брачна епидемия сред бразилските супермодели. След като Адриана Лима вече е омъжена, и Жизел Бюндхен каза „Да” на приятеля си Том Брейди, с когото са заедно от 2006 г. Той е звезда от Американската футболна лига.

Церемонията се е състояла в съвсем интимен кръг в Санта Моника, Калифорния.

Единственото нещо, което може да ни утеши в този тежък момент, е, че поне Меган Фокс наскоро се раздели с годеника си.

Виж още:

Жизел Бюндхен, Адриана Лима и Меган Фокс в класацията на Vratovrazka.bg на най-секси жените за миналата година

източник

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.