Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с Принтер пълнене на тонер касетите

Featured Replies

Принтера е Cannon Pixma 520, мастилата са четири, опитах да ги напълня, но явно чипа, който е на всяка от тях не позволява да отчете действителното състояние на мастилата. Устройството е 3 в 1 с дисплей, на който стой съобщението за грешка и не мога дори да сканирам нищо.

Четох че трябва да се направи reset на принтера, но не знам как или на чиповете. Дайте идеи какво може да се направи извън сервиз, в домашни условия. Прикачила съм съобщението.

post-141934-1224674412_thumb.jpg

дай му ок, изпринтирай нещо с много жълто и виж дали ще си печата

• Автор

устройството е блокирало и на дисплея стой същото съобщение, трябва да се излъже чипа на мастилницата, но как ...

устройството е блокирало и на дисплея стой същото съобщение, трябва да се излъже чипа на мастилницата, но как ...

За Канона не знам,но за Епсон бях намерил такова устройство на битака (в чужбина),иначе не знам и къде се продава.Беше само за един вид касети,голямо колкото самата касета.Допираш контактите,натискаш бутонче и касетата се нулира и си я пълниш.Производителите на принтери и касети нямат интерес от такоеа нещо,те за това и слагат тия чипове.

Да има такова устройство "Chip resetter for Canon Pixma CLi-8 & PGi-5 ink tanks" или други варианти, но в България и аз не съм виждал да се продава.

И пълнителите са пълни с мастило, а не с тонер.

• 9 месеца по-късно...

Здравейте не знам дали точно това е темата ,в която трябва да пиша така че ако не е съжалявам.Имам проблем с моя принтер Canon MP210 (3 в 1 у-во), Мастилото на предишните касети свърши и ги занесох да ми ги напълнят, след това ги сложих на принтера и той така си работи известно време без никакви проблеми до онзи ден, когато си включих принтера и на дисплея се показваше E5 лампичката за цветната касетка мига и не мога да принтирам нищо.Опитах да задържа Reset бутона, но нищо. Направо не знам какво да правя, ако някой има идея да казва и благодаря предварително. :):lock:sad.gifsad.gif

Е5 грешка означава че някоя от мастилниците не се разпознава - пробвайте да зачистите контактите, ако не стане, значи електрически е изгоряла.

Успех !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.