Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Енкодинг файл

Featured Replies

Здравейте!

Нуждая се от спешна помощ.

Приемам всякакъва вид предложения. Случаят е следния: работех по един документ. Изведнъж излезе едно съобщение за encoding file и аз погрешно му потвърдих командата. Вследствие на това сега ми изчезна файла. Ако някой има представа какво се е случило моля да обясни. Също така бихте ли дали идея как да го възстановя.

Предварително благодаря

Здравейте!

Нуждая се от спешна помощ.

Приемам всякакъва вид предложения. Случаят е следния: работех по един документ. Изведнъж излезе едно съобщение за encoding file и аз погрешно му потвърдих командата. Вследствие на това сега ми изчезна файла. Ако някой има представа какво се е случило моля да обясни. Също така бихте ли дали идея как да го възстановя.

Предварително благодаря

По оскъдната информация едва ли някой ще ти помогне. :)

Кажи с коя програма си работил и какво поне.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

• Автор

По оскъдната информациямедва ли някой ще ти помогне. :)

Кажи с коя програма си работил и какво поне.

[/quot

използвана програма - уолрд - 2003

файлът се трансфомира в незнаен за мен формат..... в хидън форм, който обаче остава напълно невидим

папката, в която би трябвало да е запаметен е празна....но при прегледа на пропъртийс страно защо дава сърдажание от 19 файла с обем 1.01 мегабайт.

имам инсталиран Семантек антивирусна програма и първо си помислих че е възможно самата антивирусна да е сложила файла под карантина ако е сметнала че има някакъв вирус но не е така. Самият файл съдържа графики, картинки и текст.

В Windows Explorer от меню Tools - Folder options - View маркирай Show hidden files and folders и кажи дали нещо се е появило в мистериозната папка.

И се научи да си затваряш цитатите, че правиш проблеми на останалите.

• Автор
В Windows Explorer от меню Tools - Folder options - View маркирай Show hidden files and folders и кажи дали нещо се е появило в мистериозната папка.

И се научи да си затваряш цитатите, че правиш проблеми на останалите.

Определено това го изпробвах също, но не е причината. Както и да е реших си проблема по един друг начин.

Гугала помогна с една много хубава програмка за възстановяване на загубени файлове Уърд Рековъри http://www.tech-pro.net/word-recovery.html. Програмата изнамери загубения файл, но за съжаление за да се запази възстановения файл трябва да си платиш. За да избегна плащането, а и не ми се търсиха кракове на самата програма, снимах съдържанието на файла страница по страница с програма Кропер. След което така получените бит файлчета ги конвертирах в пдф, а пдф-а в док. Получи се - нищо че доста си поиграх.

Благодария сърдечно :ph34r::Pbiggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.