Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения относно тази конфигурация

Featured Replies

Искам да попитам какво ви е мнението за тази конфигурация?

Дъно:GB GA-EP35-DS3l

Процесор:Intel E5200 2.5

кутия:8058 BLACK-SILVER

Захранване: Fortron ATX-400 PNF/400W

Рам:2X1GB RAM 800 KINGSTON HIPER X

видео Карта: SAPPHIRE HD3870 512 M GDDR4 BLK

Хард диск:500GB SEAGATE SATA2/7200/32MB

DVD:ASUS DRW-2014S1T BLACK SATA

Интересуват ме вашите мнения за дъното и захранването дали ще издържи? Благодаря предварително. :whist:

Браво добре си се ориентирал ,но имам няколко забележки...смени видеото с това,захранването ще издържи ,но при бъдещ ъпгрейт или клок ще ти трябва по мощно...

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

Браво добре си се ориентирал ,но имам няколко забележки...смени видеото с това,захранването ще издържи ,но при бъдещ ъпгрейт или клок ще ти трябва по мощно...

За клок ще му стигне това захранване... angry.gif:sobbing: А за ъпгрейд зависи какво ще сложи

1 Дъното DFI LANParty DK X48-T2RSB Plus- доста по добро за Клок от глупавите ГигаДръв...

Солитрон са официален вносител на марката в БГ....

2.

Kви са тия Палит истинскто Ати е Сафир. Не подвеждай човека той се ориентирал доста правилно...

3. Захранването Chieftec CFT-650-14CS - според мен е солидно захранване...

4. Охлаждането ако наистина държи машината да се хлади като хората - ThermalRight Ultra 120+ 2 140ки перки...

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

1 Дъното DFI LANParty DK X48-T2RSB Plus- доста по добро за Клок от глупавите ГигаДръв...

Солитрон са официален вносител на марката в БГ....

2.

Kви са тия Палит истинскто Ати е Сафир. Не подвеждай човека той се ориентирал доста правилно...

3. Захранването Chieftec - доста по солидно е от глупавите фортрони... и цената е приемлива....

1.Мислиш ли ,че ако човека имаше бюджет щеше да взима GB GA-EP35-DS3l за 100-150лв,а не някой DFI ай за по 200-300долара...

2.Какво против имаш срещу ПАЛИТ ? Освен ,че иска да набуташ човека с някой скъп Ейсус или Сапфир с същата производителност...Според теб се ориентирал към 3870 правилно така ли ? :wors:

1.Мислиш ли ,че ако човека имаше бюджет щеше да взима GB GA-EP35-DS3l за 100-150лв,а не някой DFI ай за по 200-300долара...

2.Какво против имаш срещу ПАЛИТ ? Освен ,че иска да набуташ човека с някой скъп Ейсус или Сапфир с същата производителност.... :wors:

Този DFI не струва 300$ дори е доста по малко..... - $150.08 точно се намира. В нашата страна да дойде при Солитрон на 170$ макс.

Сапфир са оторизираната Фирма от АТИ за официален производител на техните продукти. Не някви си Палит...

Аз лично бих му препоръчал да си земе HD4850 и ше остане доста доволен като сътношение цена качество... тя към 200$ в Мост...

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Ако имаш парици си смени видеото със предложеното от coolmeen, и повече не пипай нищо!

Малко спам- ivan-251 ти не хареса 9500 ddr3 ,която си взех на производителя SPARKLE.Искам да ти кажа ,че вчера картата се справи безпроблемно с една от най-тежките игри в момента на max резолюция и max детайли.След 3 часа игра, температурата и бе 53 градуса.Нищо лично но,не прави коментари по карта излязла преди 1 седмица официално, и която още няма официален бенчмарк!

Това дъно е е много интересно според мен цък DFI LANParty DK X48-T2RSB Plus

Дънцето е супер силно за парите си тва мога да кажа аз по въпроса... А в Солитрон със сигурност го има...

Ако имаш парици си смени видеото със предложеното от coolmeen, и повече не пипай нищо!

Малко спам- ivan-251 ти не хареса 9500 ddr3 ,която си взех на производителя SPARKLE.Искам да ти кажа ,че вчера картата се справи безпроблемно с една от най-тежките игри в момента на max резолюция и max детайли.След 3 часа игра, температурата и бе 53 градуса.Нищо лично но,не прави коментари по карта излязла преди 1 седмица официално, и която още няма официален бенчмарк!

1222841756-HD4830_Performance.jpg

Погледни ето този тест и пак ше си говорим за АТИ и НВ. Вижда се коя карта е по добра на теста категорично.

И ако трябва да си зимам НВ бих избрал или XFXForce или Evga. С тяхни дъна също така но тва е друга тема на разговор...

Дънцето е супер силно за парите си тва мога да кажа аз по въпроса... А в Солитрон със сигурност го има...

Абе не ме обеждавай знам че дъното е добро но и 170$ да е това са 270лв ,а пък човека едвали има такъв бюджет щом мисли да взима това Gygabyte и Е5200...Нека каже какъв е бюджета и тогава да говорим че само СПАМ стана...

Сапфир са оторизираната Фирма от АТИ

Това го знам...нали за това те вадят първи новите модели :wors:

сапфир са пълни дървета... всички карти с рефернтно охлаждане са такива - задръстват се на 4-тия месец... вземи си това:

PALIT HD4850 SS 512MB DDR3

по добре щеше да е:

GIGABYTE R485-512H-B ама е свършило...

и бягай далеч от дърветата кингстън - кинкгстън не правят памети - плащат на някой да им ги прави, а-дата сами си ги правят и са много по добри... освен това от cas latency ще спечелиш 1 % ама цената не не е с 1% по висока само, по добре да вземеш по бързо видео за разликата... оссвен това процесора е слаб за тая карта, нещо от рода на E8200 е по подходящо...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

...но тва е друга тема на разговор...

Изобщо, всичките ти мнения тук са друга тема на разговор, така че спри със спама. Що не му предложиш на човека машина за 2000$ и да знае, че всичко ще му върви на макс, а? Човека иска Опел ти му предлагаш Ферари - не се ли усещаш при положение, че вече няколко човека ти го казаха.

По темата - тоя HIPER X не е нищо особено за парите си. За същата сума се взима 2x2GB A-DATA 800 или 2х1Gb 1066, ама 4GB са си 4GB. Кажи все пак колко пари можеш да дадеш за машината.

сапфир са пълни дървета... всички карти с рефернтно охлаждане са такива - задръстват се на 4-тия месец... вземи си това:

PALIT HD4850 SS 512MB DDR3

по добре щеше да е:

GIGABYTE R485-512H-B ама е свършило...

и бягай далеч от дърветата кингстън - кинкгстън не правят памети - плащат на някой да им ги прави, а-дата сами си ги правят и са много по добри... освен това от cas latency ще спечелиш 1 % ама цената не не е с 1% по висока само, по добре да вземеш по бързо видео за разликата... оссвен това процесора е слаб за тая карта, нещо от рода на E8200 е по подходящо...

Сафир били дървета. То си има Модване на тези охлаждания бре.

Сафир били дърво. Аз имам такава HD3850 и мога да ти кажа че смених охлаждането и с ето тва:ThermalRight HR-03 Rev.A

и нямам никви проблеми с Хладенето на картата. С 120Ка перка съм върху радиатора...

• Автор

Цялата конфигурация ми излиза около 920 лв. Относоно бюджета вече го привиших с малко. Така че повече пари не мога да отпусна. Все пак ще взимам и нов монитор. Относно рама. Ниастина си прав. По-добре да дам 14$ отгоре и да си взема 4 гига байта. :)

Редактирано от don Antani (преглед на промените)

68830774kk4.png

като смятам машината от 1-и пост излиза около 900лв и измислих това...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.