Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помогнете ми да избера добър компютър за мултимедия

Featured Replies

Здравейте на всички. Нова съм тук и се обръщам към вас за помощ. Искам да купя лаптоп, на който ще се работят училищни проекти с мултимедиини приложения. Препоъчаха ми HP COMPAQ 6710b GB893EA, но ме притеснява това което чета във форумите за ремонта и поддръжката на HP. Оставам с впечатлението, че доста често се налага да се общува със сервизите, което ме притеснява. Не съм наясно с тази материя и всички тези характеристики на компютрите нищо не ми говорят. Но изкам да купя машинка, която да е около 1500-1600 лв и поне 2 години да нямам проблеми с нея.

Asus сега в Ресет имат някаква отстъпка. Ако искаш интелски процесор TOBA. Трябваше да го купиш малко по рано когато долара беше 1.20-1.35, сега излизат малко по-скъпи. Аз взех АМДто за 1550 лева(2 години международна гаранция).

Редактирано от piro2004 (преглед на промените)

Не съм наясно с тази материя и всички тези характеристики на компютрите нищо не ми говорят.

Ми тогва как ще познаеш дали някой продавач няма да ти похвали тука неговата си стока?

Но изкам да купя машинка, която да е около 1500-1600 лв и поне 2 години да нямам проблеми с нея.

Здравей,

Точно в момента няма голямо разнообразие по нашите пазари, вероятно предстои нов внос но все пак ти предлагам този и този като акцента е в по-големия екран и по-висока резолюция и някаква мършава но все пак външна видео карта, горе-долу в лимита на паричките, ще вършат добра работа :)

...и някаква мършава но все пак външна видео карта, ...

Госпожата рече че нищо не чатка, ЗНАЧИ, не я плаши че ще трябва да си носи видеокартата в допълнителна дамска чантичка щото ще звеме да ти повярва.

Госпожо, господинът тука под външна иска да каже че пак си е сложена вътре в тънката кутия на лаптопа, ама вместо да е лепена с плюнка в някакъв чарк там вътре е залепена с вода с брашно няколко сантиметра встрани от мястото на което би била сложена "вътрешната" (разбирай интегрирана в данната платка) видеокарта. Значи брашното ще прави цветовете по-ярки.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.