Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да update BIOS-a

Featured Replies

Имам лаптоп Acer Extensa 5220 и искам да си ъпдейтна биоса с най-новата версия 1.35 http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/ex_5220.html . Може ли да ми кажете как точно да го направя

Редактирано от DeHuTtY (преглед на промените)

Защо ти трябва да го ъпдейтнеш ???С това има много голяма вероятнош да прецакаш дъното...

• Автор
Имам лаптоп Acer Extensa 5220 и искам да си ъпдейтна биоса с най-новата версия 1.35 http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/ex_5220.html . Може ли да ми кажете как точно да го направя

Защото ми казаха, че е най-добре, ако е с най-новата версия

Специално за лаптопите няма смисъл да се прави това. А за настолните машини също, освен в много редки ситуации.

Виж, и аз съм чувал че модерните игри не вървят на двуядрени процесори, но всички знаем че това не е така. Следователно послушай какво ти казваме тук и не се занимавай с безсмислици, които могат да доведат до тежки последствия.

И кое според тебе ще е по-добре? :clap:biggrin.gif

Няма смисъл да ъпдейтваш-никакъв смисъл:clap:

Подкрепям колегите, биос се ъпдейтва, ако имаш намерение да сменяш хардуер и не си сигурен дали новият компонент ще бъде разпознат коректно. В редки случаи новите биоси имат повече функции, което при лаптоп не е от значение. И все пак не съм ти родител да те спирам, като искаш, прави го. Сваляш си желаната версия, разархивираш пакета. Влизаш в папката Winflash32, стартираш EXE-файлът CLB-..., правиш си копие на оригиналния биос, показваш къде е новият, името на който е версията и окончание ROM (CLB-135.ROM например), натискаш Flash и стискаш 30 секунди палци да не се обърка нещо. Спри преди това всички ненужни програми (защитна стена, антивирусна програма и т.н.).

• 2 седмици по-късно...

Проблем: Лаптопчето е тошиба. Всяка инсталация на Уин е безуспешна с различни версии е пробвано. Едонствения начин по който се подкарва е с Линукс Live CD. Според мен ако се ъпдейтне биосчето трябва да се оправи....знам ли нещо може да се е сбъгясало, но тъй като не може да му се сложи уин....как го правим? Или ако не е от биоса от какво може да е друго?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.