Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да видя изплатен ли ми е болничния

Featured Replies

Здравейте имам болниччен лист и искам по интернет да разбера дали e изплатен има ли някакъв начин и ако има моляви помогнете ми как мога да направя тази справка

ако ти е изплатен болничния трябва да си получил/а парите...............

Здравейте имам болниччен лист и искам по интернет да разбера дали e изплатен има ли някакъв начин и ако има моляви помогнете ми как мога да направя тази справка

не можеш по интернет

не можеш по интернет

Можеш, на тази страница. Само трябва да разполагаш и с т.нар. Персонален идентификационен код. Ако го нямаш, може да се получи лично от НОИ.

С този код може да се проверяват и социални осигуровки и пенсии.

Редактирано от Boco67 (преглед на промените)

Като ми преведоха парите от болничния по дебитната карта, получих sms от НОИ.

Е, ти си уникален случай, макар че точно заради това облекчение бе променена и декларацията за банковата сметка - приложение 7 към чл.8. Предвидено бе уведомяване чрез е-mail, мобилен или стационарен телефон, но "щастливците" са малцина. В масовия случай проверката става с дебитната карта на най-близкия банкомат...

Boco67 е прав за проверката, но трансферите на сумите от НАП към съответните обслужващи банки съвсем не е най-бързата операция.

не можеш по интернет

Може, никакъв проблем, както и с СМС, както е писал Петьо. Дори си длъжен да имаш банкова сметка на която да ти преведат паричките. При мен сумата бе приведена за около седем-осем работни дни след подаването на болничния. Подобна сметка е доста удобна, защото с нея мога да си плащам всичко - и ток и вода и годишните декларации, включая захранването на кредитната си карта. В момента пак съм в болнични за съжаление, но ето снимка от последния ми превод, за седемдневен болничен са парите:

accd2d625d59dac4.JPG

• 9 години по-късно...

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница, само с главни букви или със заместени символи вместо Ч-4, Ш-6 и т.н. се изтриват без предупреждение.

Редактирано от algor (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.