Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при инсталация на ХП на чисто нов лаптоп

Featured Replies

имам 2 лаптопа на които реших да сложа уин ХП. буутва ми от диска започва да копира файловете и точно когато свърши и започне WINDOWS SETUP START ... ми излиза грешката.

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. If this is the first time you've seen this stop erorr screen , restart your computer. If this screen appers again, follow these steps.

Check for viruses on your computer remuve any (newly) installed hard drivers or hard drive controllers. Check your hard drive to make sure it properly configured and terminated. Run CHKDSK /F to check for hard drive corruption, and then restart your computer. Thechnical information:

*** STOP: 0: 0000007B ( 0xF7C7A524......................)

Дръпнах друго ХП но пак така. лаптопите са чисто нови аз лично ги вадя от кашоните !

• Автор

Тук има някакво решение на този проблем но не мога да си го преведа много добре ако може някой да помогне !! Проблема наистина не е от най простите мисля така че ще се радвам от компетентни мнения!

http://thinkinginpixels.com/quick-fixes/fi...ror-0x0000007b/

значи качваш имиджи на уиндоус правени на друг комп. или сата драйвера интегриран в уина е развален (амо може и да е стар и не поддържа ICH... който е на лаптопа... пробвай с биос режима на диска да е compatible... (ако не са ти дървета лаптопите и има такава опция...) и вероято и да инсталираш хр половината устройства няма да имат драйвери...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

в биоса намерих SATA MODE: и от AHCI го смених на IDE

и в момента тръгна инсталацията !! голям сам хакер или пак обарках нещо?:lol6:

в биоса намерих SATA MODE: и от AHCI го смених на IDE

и в момента тръгна инсталацията !! голям сам хакер или пак обарках нещо? :lol6:

Не, това е стандартната процедура :) Браво

• Автор

Интересно ... тръгнах да инсталирам по едно време "NO HARD DISK..." дадох Cancel започна да разархивира някакви си неща но продалжи... сега инсталирам ХП-то ще ви държа в течение ! :P

май не става sad.gif иска някакви домайни един приятел ми каза че компа може да няма дривер за харда и да си намеря уин с такъв!

Ако може някой да разтълкува точно какво трябва да се прави от линка : http://thinkinginpixels.com/quick-fixes/fi...ror-0x0000007b/

ще съм му много благодарен !

Редактирано от Dilyan (преглед на промените)

Интересно ... тръгнах да инсталирам по едно време "NO HARD DISK..." дадох Cancel започна да разархивира някакви си неща но продалжи... сега инсталирам ХП-то ще ви държа в течение ! :)

май не става sad.gif иска някакви домайни един приятел ми каза че компа може да няма дривер за харда и да си намеря уин с такъв!

Ако може някой да разтълкува точно какво трябва да се прави от линка : http://thinkinginpixels.com/quick-fixes/fi...ror-0x0000007b/

ще съм му много благодарен !

Хм,преди да започне инсталацията ще те пита дали трябва да инсталираш допълнителни драйвери и ако е така да натиснеш F6 след което да сложиш диск с драйвери за хард диска.

Може и да не е от това,наскоро имах подобен проблем и прочетох някъде че се натискаше ако не се лъжа F2 за да направи байпас на някакви проверки.Беше чисто нов лаптоп Dell след което инсталацията започна без проблем.Със сигурност обаче трябва да си настроиш или биоса или да вкараш допълнителни драйвери.Новите лаптопи изискват една камара неща,виж Вистата няма проблем ама с ХР понякога се получава.

Най-важното за теб е когато търсиш помощ да описваш всичко подробно тъй като хората не могат да гадаят какво точно се случва или с две думи помогни си сам като помогнеш на нас.

Дай информация,какви са лаптопите-какъв модел,какво точно ти изписва със всичките номерца и букви на грешката.

Ето за пример-писал си че ти иска някакви домайни-ама какви са тия домайни-ядат ли се пият ли се какво е точно? Напиши пълния текст на грешката,затова са те питали след поста ти какви домайни какви пет лева.Скивай ся-Домейн е група от компютри и устройства в мрежа които се администрират под определени правила и процедури.Не ми се вярва това да се отнася за теб тъй че напиши какво точно ти изисква и пише.

Хайде успех!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.