Леле, толкоз съм "бясна", че скоро идвам в Плевен, та след това да те разбеснея.
За да има над 100 посещения дори и помпене да е,но защо за моя сметка ,та и на детето ми, да се угоди на Глория и фенчетата и.Човек съм, прекалява се!
ИСКАМ ДА ПРЕДУПРЕДЯ ИЗКУКАЛАТА АНИТА ТРИФОНОВА И ВСИЧКИ В САЙТА,Публикация отРосица КопуковавИНФОРМАЦИЯ·12 февруари109 прегледа
ЧЕ ЗА НЕПРАВОМЕРНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО СЕ ДАВА НА СЪД ЛИЦЕТО, КОЕТО ГИ Е РАЗПРОСТРАНИЛО КАТО НЕЯ. УТРЕ ОТИВАМ В ПОЛИЦИЯТА, КОПИРАЛА СЪМ НЕЗАКОННОТО Й ДЕЯНИЕ И ОТТАМ НАТАТЪК ОТНОВО ЩЕ Я СЪДЯ ПО РЕДА СИ, А АДВОКАТЪТ ЩЕ МИ КАЖЕ ДАЛИ И КАЛДАТА НОСИ ВИНА, ЗАЩОТО Е ДОПУСНАЛ ТОВА ЯВЛЕНИЕ. ОСВЕН ТОВА ИМАМ И РЕАЛНИ ЗАПЛАХИ ОТ ЛУДАТА БАБА И БЯХ ИЗРИЧНО ПОМОЛИЛА НА ПЪРВОТО ДЕЛО ДА НЕ Й ДАВАТ АДРЕСА. НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КАКВО РАЗКАЗВАХА ЗА НЕЯ - КАК И ЗАЩО Е ТЪРКАЛА НАРОВЕТЕ В ЗАТВОРА И Е ВЪЗМОЖНО ПАК ДА ГИ ТЪРКА. И СИНЪТ Й - СЛЕДОВАТЕЛ В ДИМИТРОВГРАД, НЯМА ДА Я СПАСИ.
Долни лъжи се сипят по мен и децата ми, подстрекатели и прикриващи тези деяния също са отговорни..
КОГАТО му дойде времетО.
Това е един от префасонираните ми постове.В този му вид не съм го пускала,стихчето е пускано от мен само в коментари ,не в пост и не споменавам имена, а моето име та и на дъщеря ми се споменава дори със снимки на животни...още да пускам нарушения , а мен наказвата?
ЛЪЖИТЕ НА " МУЗИКАЛНАТА ПЕДАГОЖКА" ОТЛИТАТ, НАПИСАНОТО ОТ ДЕЦАТА ОСТАВА. ПАЗИ БОЖЕ ТАЗИ ДА ВИ Е ОБУЧАВАЛА ДЕЧИЦАТА Росица КопуковавМУЗИКА·12 февруари
В плевенското школо гимназиално, дето се е пенсионирала нашата музикална звезда баба Ан Трифонан направили преди време анкета сред учениците - те да оценят учителите.
Ан Фалшиментото е оценена с над 3. Като учителка по музика, разбирайте.
Едно детенце пише:
" Тази ми е много странна. Написала на.... / очевидно става въпрос за съученичка / в бележника й:
" Не пее, спи и гледа през прозореца".
Детето пита:
" Как ви се струва това?"
И е право.
За зла врага на баба Яга - имам текста едно към едно.
Милото, още не е записало да следва " Психиатрия" в Медицинския факултет, та да е по- конкретно в диагнозите.
Прегледи
Коментара
Добавено
Описание
Хумористична народна песен - текст и изпълнява Анита Христова Трифонова
Защо това не е изтрито, не е предупредена,наказана, а само мене,а?
НАЗДРАВЕ НА МУЗИКАЛНАТА БРАДАВИЦА, АКО ХВАНЕ МЪЖ, ДА СЕ ОБАДИ НА ПОПЪРЖ!
Публикация от Росица Копукова в ФОТОГРАФИЯ · 12 февруари
71 прегледа
такова помпене ...!
тинейджърите тук укротете се,пълнолетни сте и ...
Росица Копукова 446
публикувано преди 3 часа
Леле, толкоз съм "бясна", че скоро идвам в Плевен, та след това да те разбеснея.
За да има над 100 посещения дори и помпене да е,но защо за моя сметка ,та и на детето ми, да се угоди на Глория и фенчетата и.Човек съм, прекалява се!
ИСКАМ ДА ПРЕДУПРЕДЯ ИЗКУКАЛАТА АНИТА ТРИФОНОВА И ВСИЧКИ В САЙТА,Публикация от Росица Копукова в ИНФОРМАЦИЯ · 12 февруари109 прегледа
ЧЕ ЗА НЕПРАВОМЕРНО РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО СЕ ДАВА НА СЪД ЛИЦЕТО, КОЕТО ГИ Е РАЗПРОСТРАНИЛО КАТО НЕЯ. УТРЕ ОТИВАМ В ПОЛИЦИЯТА, КОПИРАЛА СЪМ НЕЗАКОННОТО Й ДЕЯНИЕ И ОТТАМ НАТАТЪК ОТНОВО ЩЕ Я СЪДЯ ПО РЕДА СИ, А АДВОКАТЪТ ЩЕ МИ КАЖЕ ДАЛИ И КАЛДАТА НОСИ ВИНА, ЗАЩОТО Е ДОПУСНАЛ ТОВА ЯВЛЕНИЕ. ОСВЕН ТОВА ИМАМ И РЕАЛНИ ЗАПЛАХИ ОТ ЛУДАТА БАБА И БЯХ ИЗРИЧНО ПОМОЛИЛА НА ПЪРВОТО ДЕЛО ДА НЕ Й ДАВАТ АДРЕСА. НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КАКВО РАЗКАЗВАХА ЗА НЕЯ - КАК И ЗАЩО Е ТЪРКАЛА НАРОВЕТЕ В ЗАТВОРА И Е ВЪЗМОЖНО ПАК ДА ГИ ТЪРКА. И СИНЪТ Й - СЛЕДОВАТЕЛ В ДИМИТРОВГРАД, НЯМА ДА Я СПАСИ.
Долни лъжи се сипят по мен и децата ми, подстрекатели и прикриващи тези деяния също са отговорни..
КОГАТО му дойде времетО.
Това е един от префасонираните ми постове.В този му вид не съм го пускала,стихчето е пускано от мен само в коментари ,не в пост и не споменавам имена, а моето име та и на дъщеря ми се споменава дори със снимки на животни...още да пускам нарушения , а мен наказвата?
ЛЪЖИТЕ НА " МУЗИКАЛНАТА ПЕДАГОЖКА" ОТЛИТАТ, НАПИСАНОТО ОТ ДЕЦАТА ОСТАВА. ПАЗИ БОЖЕ ТАЗИ ДА ВИ Е ОБУЧАВАЛА ДЕЧИЦАТА
Росица Копукова в МУЗИКА · 12 февруари
55 прегледа
Започнах работа и чувствам се добре,
напук на злите, поетеси врагове,
напук на няколко тинейджърчета клети,
и баби заядливи, слепи!
Напук на няколко младока без покритие
не подлежащи на развитие!
....или сеира който тя прави е по-важен за моя сметка и на детето ми?!
Но себе си излага и сайта.
ГЛАСИШ СЕ ЗА АДМИНКА ,НО НЕ СТАВАШ ,КИЛЦАТА ПЪРВО СИ СВАЛИ ,ЧЕ ДА ТИ ИСКАТ И ДА ДАВАШ
МАЛКО ИЗВЪНРЕДНА ИНФОРМАЦИЯ няколко пъти е пуснала този пост спами, но само срещу мен жалби ито чуваеми?!
Публикация от Росица Копукова в МУЗИКА · 12 февруари
78 прегледа
В плевенското школо гимназиално, дето се е пенсионирала нашата музикална звезда баба Ан Трифонан направили преди време анкета сред учениците - те да оценят учителите.
Ан Фалшиментото е оценена с над 3. Като учителка по музика, разбирайте.
Едно детенце пише:
" Тази ми е много странна. Написала на.... / очевидно става въпрос за съученичка / в бележника й:
" Не пее, спи и гледа през прозореца".
Детето пита:
" Как ви се струва това?"
И е право.
За зла врага на баба Яга - имам текста едно към едно.
Милото, още не е записало да следва " Психиатрия" в Медицинския факултет, та да е по- конкретно в диагнозите.