Такава жена не умира -поезия А.Х.Т sekirata cekupama
"Когато глупаците и мошениците вземат властта, така става накрая. " ми дума тук еди коя си...
А как става когато сикаджии, крадци, мутри вземат властта, Правиш сладко от тикви?
Всички методи и тактики изчерпани,
но сечивото не иска да си ходи!
Всички снимки и децата и дори зацапани,
Съединението правело силата-
Ох, да Ви имам силата!
Започнах работа ПОЧАСОВА и чувствам се добре,
напук на злите, поетеси врагове,
напук на няколко тинейджърчета клети,
и баби заядливи, слепи!
Напук на няколко младока без покритие
неподлежащи на развитие!
поезия А.Х.Т. sekirata cekupama
Копукова, какво правите в блога ми, в коментарите? Казах Ви веднъж ,повтарям като на първолак-"Вие не сте тази ,която да ми каже каква съм, коя съм, какво пиша, какво пея,какво правя....Вие сте никоя за мен,НИКОЯ! Да съм Ви калесала в блога си ?Хайде по пътя си, одма...
"Ани,Така е, пази си нервите Такива ... (ново)
Така е, пази си нервите
Такива като не я са вампири, смучат чужда кръв!"
Да, имам широк обхват ....пея, свиря, композирам, пиша стихове, проза, политика споделям, клипове,колажи правя...доста неща които някои които се ровят в блога ми или не могат или не искат, но проблем тяхен.
Тогава какво ги дразнят моите постове?Ами чиста проба завист и злоба най ,вече на една бедна душица ,уж творец!
Що за същество си когато ти казват,че не те искат в профила си и изобщо, и да се вреш?
Оооо... не е за кеф само, а си е простотия!
Да посъветваме баба ....
да не краде теми и сюжети,идеи...от мен.
Като няма муза ,уж доцента да и даде...ха,ха!
Боже, колко мъка и бездарие!
Копукова само Шуман ти е кусура...ха ха ха ......Докога ще си чешеш езика с общи приказки и да ги пускаш кат поезия...голям смях си!
Чашата преля!
Какво предлагате?
Но не Вие няколкото -групичката, а управата на сайта питам.
No tia sekirata
Така е, пази си нервите
Да, имам широк обхват ....пея, свиря, композирам, пиша стихове, проза, политика споделям, клипове,колажи правя...доста неща които някои които се ровят в блога ми или не могат или не искат, но проблем тяхен.
Тогава какво ги дразнят моите постове?Ами чиста проба завист и злоба най ,вече на една бедна душица ,уж творец!
Що за същество си когато ти казват,че не те искат в профила си и изобщо, и да се вреш?
Да посъветваме баба ....
Копукова само Шуман ти е кусура...ха ха ха ......Докога ще си чешеш езика с общи приказки и да ги пускаш кат поезия...голям смях си!
Чашата преля!
Какво предлагате?
Знаете много добре ,че тук не е мястото да се разправям...
ще го сторя там където трябва ,защо правите сайта на клюкарник ?
ИСКАМ БЯЛО НА ЧЕРНО
тази жена сънува ... и вие си затваряте очите
ще го докажа където трябва със съд, взех детето на дъщеря си което бе ..... явно ще продължа със съд и сега
още повече ако са замесени плевенчани
дайте ми бяло на черно
ако ли не пак ще се справя, но
лъжи да се пускат тук и плюе по мен и децата ми само защато ви е страх от ....ха ха
Прегледи
Коментара
Добавено
Описание
Такава жена не умира -поезия А.Х.Т sekirata cekupama
"Когато глупаците и мошениците вземат властта, така става накрая. " ми дума тук еди коя си...
А как става когато сикаджии, крадци, мутри вземат властта, Правиш сладко от тикви?
Всички методи и тактики изчерпани,
Всички снимки и децата и дори зацапани,
Съединението правело силата-
Ох, да Ви имам силата!
Започнах работа ПОЧАСОВА и чувствам се добре,
напук на злите, поетеси врагове,
напук на няколко тинейджърчета клети,
и баби заядливи, слепи!
Напук на няколко младока без покритие
не подлежащи на развитие!
Копукова, какво правите в блога ми, в коментарите? Казах Ви веднъж ,повтарям като на първолак-"Вие не сте тази ,която да ми каже каква съм, коя съм, какво пиша, какво пея,какво правя....Вие сте никоя за мен,НИКОЯ! Да съм Ви калесала в блога си ?Хайде по пътя си, одма...
Така е, пази си нервите
Да посъветваме баба ....
Чашата преля!
Какво предлагате?
No tia sekirata
Така е, пази си нервите
Да посъветваме баба ....
Чашата преля!
Какво предлагате?
ИСКАМ БЯЛО НА ЧЕРНО
тази жена сънува ... и вие си затваряте очите
ще го докажа където трябва със съд, взех детето на дъщеря си което бе ..... явно ще продължа със съд и сега
още повече ако са замесени плевенчани
дайте ми бяло на черно
ако ли не пак ще се справя, но
лъжи да се пускат тук и плюе по мен и децата ми само защато ви е страх от ....ха ха
аман!!!!!!!!!
21:14 - rosiela
20:30 - blogbg
09:17 - rosiela
12.02 23:02 - rosiela
09:17 - rosiela
12.02 20:21 - rosiela
12.02 19:33 - rosiela
19:14 - rosiela
01 март 2022.,Плевен
Анита Христова Трифонова