поезия A.H.T . sekirata-Прилагат ми се мутрински похвати?! Туркинята Копукова ще ме съдела,явно закъсала е с парите. https://www.vbox7.com/play:f91ab051f4 .......Не ме трийте по поръчкови герберо-депесарски жалби,а всичко срещу мен и семейството ми се правите,че не виждате!Росица Копукова:"Искам да изразя особени благодарности на човека,който е съдействал да спрат профила на АнитаТрифонова в ютуб!Тя правела нов.Пак ще я светнат.Аз имам с нея по-сериозни занимания за незаконните й деяния и заплахите и те са задействани.Знам и миналото й.А тук вече тя да му мисли!"
И какво ми е миналото? Не съм Герберски трол като Вас,нито да правя групички по сайтовете да гоня потребители преди това да ги тероря като вампир да ги изсмуквам и правя интриги, да лъжа? После да печеля от дела където пак организирате тези групички и посягате на най-милото-рожбата, явно Вие нямате такава, а и нямате съвест и срам! Вижте с какво се хвалите....типични мутрински и вампирски похвати!Това е публикация от Росица Копукова в ИНФОРМАЦИЯ · преди 12 часа 14 февруари 2022 Сподели Последователи1
И какво ми е миналото? Не съм Герберски трол като Вас,нито да правя групички по сайтовете да гоня потребители преди това да ги тероря като вампир да ги изсмуквам и правя интриги, да лъжа? После да печеля от дела където пак организирате тези групички и посягате на най-милото-рожбата, явно Вие нямате такава, а и нямате съвест и срам! Вижте с какво се хвалите....типични мутрински и вампирски похвати!Това е публикация от Росица Копукова в ИНФОРМАЦИЯ · преди 12 часа 14 февруари 2022 Сподели Последователи1https://www.vbox7.com/play:c78d372e8c един изчезнал мой клип...дори от компютъра ми ,ха,ха !Пускам жалби, всичко потъва ,изчезва, нямам отговори?!Нямам думи. Винаги мога да си повторя клиповете абсолютно без да гледам оригинала си.Профилът на sekirata в blog.bg пак е с бан-скрит,лишен от опции, нямам право да си сменям паролата,имела. blog.bg бил продаден на тюрките ли, с нов шеф ,със старите модератори.Ха, ха ...герберски тролове,гнусни мисирки: "NewRedDragon 7099публикувано преди 1 час Херо Мустафа нареди да ти бъдат орязани опциите в блогбг. Така, че говори с нея."https://www.youtube.com/watch?v=3PfZX... sekirata Molia da buda chuta-Очаквам да пропеете и просвирите на пиано и акордеон, Вие, няколкото които яко ме мразите, да де, завиждате!Мразете щом с това се храните? РОЗОВА И БЯЛА СИ ОСТАВАМ И НЕ СЕ ПРЕДАВАМ. ГУБИТЕ. По принцип повтарям по няколко пъти един клип-изпълнение,защото са различни,нормалните го виждат.Пея каквото ми хареса и не е забранено, но за мен май е!?Музикален анализ под всеки мой клип ли да правя,че да видите разликите?!Ха! Долу Герб,Борисов и шайката му! ДПС, ВЪН ! И тези управляващи се изплашиха от чуждицата отвън,която ни нарежда всичко. ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ! Не можете МЕН да изплашите И с гадориите, които ми правите, И в youtube.Колкото до чалгарите,които реват от мен заради дъщеря ми Полина,която духовно убиха ще Ви кажа : Вие убихте и Денис Теофиков, и не само той...Вие сте тези които сега се вихрите и нищо не правите, крадете се помежду си, плачете от некадърност. https://www.vbox7.com/play:f45b5064a0 -НЯМАМЕ ПРАВО НИЩО ДА КАЧВАМЕ СРЕЩУ дпс и герб , ВСИЧКО ЗА ТЯХ Е ИЗТРИВАНО ,КОЕТО Е СРЕЩУ ТЯХ, КОЕТО СЕ КАЧВА И СРЕЩУ ТРОЛОВЕТЕ ИМ, НО ВСЕ ОЩЕ ИМА КЪДЕ ДА СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА
Какво е да си под крилото на Борисов,Пеевски и Гешев?! Мутрински похвати! Русия да изпрати в България военния си оркестър лесно ще ни окупира ,по-многочислен е от нашата армия!
Прегледи
Коментара
Добавено
Описание
Ако ако ...око за око
sekirata Ako ako oko za oko
Над нея спрял
прекрасен лъч?!
Но явно цели я в главата
на простоватат жената!
Пак Бог зове
и няма срама,
но с нея пак ще се захвана,
с простотията и нечовешка,
явно е на Господ грешка!
Заключвало се всичко в дом,
къде е този неин дом?
На Радев дронът още бълнува
и мен определено ме сънува!
Стихоплетства и не спира
да се ежи на секира!
СТИХОВЕ А.Х.Т. sekirata cekupama
РАЗПОЗНАВАНЕ
Над мен се спря един прекрасен лъч,
под ъгъл малко, цели ме в очите,
душата стопли малко на калъч,
доде се приземи от висините.
Та разпознах във него Божи знак-
за милост, за утеха, за надежда,
в отвъдното да понадникна чак
не мога, ала той към мен се свежда.
Направихме Вселенския контакт
и между нас една любов проходи,
не беше просто знак, а ярък знак,
че този свят създаден е за обич.
И любовта към някого е дял,
че с него преживели сме животи,
и време е да търсим идеал
сега, във поднебесните ни квоти.
Не всичко се заключва само в дом.
Не всичко свършва тука с еснафлъка.
Лъчът позастоя се като дрон
и обясни ми земната разлъка.
4 март 2022г., Симеоново, вилата
Росица КОПУКОВА
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Тя имала сълзи?!
Не го вярвам!
Събитията не притискала,
но да е първа искала.
Мълчала си? Каква лъжа,
на Симеоновска жаба,
която само кряка,квака
и със секирата яде се,вряка,
но кой я чува ми кажете?
"Всемирната" врата и затворете!
За любов не спорела,нима?
Интрига брида не една.
В вселената се разтоварвала
и с две ръце се ...барвала!
Пак кармата и Господ търси
поредна глупост ще изтърси!
Няма да и се оставя
в тинята и да се давя!
стихове А.Х.Т. sekirata cekupama
ЛЮБОПРИЗНАТЕЛНО
Така, малко назад в годините....
Обичам- не обичам, си мълча.
Това е знак, че " рибата говори".
Голяма рядкост е да огълча,
защото за любов не се и спори.
Затваря се Всемирната врата,
домашна я разбирай....Както искаш.
Мълча ли,значи е пукнатина,
а аз събитията не притискам.
Сълзите пресушавам със кураж
и волята напред ме разпростира,
от никого не ща да ми е страж,
а две ръце, които да намирам.
Не жаля всяка двойка във разпад,
ако не зная как се е събрала,
че често се достига до обрат,
ако не можеш да направиш цяло!
Щастливият живот е Боже дар,
защото всеки носи своя карма.
Какво през времето е взел и дал,
с това Вселената се разтоварва.
4 март 2022г., Симеоново- вилата
Росица КОПУКОВА
Туркинята да млъкне
и раните свои да ближе,
както и да ме съди,
Господ право ще отсъди.
Той не търпи чужда измет
в България да се разпорежда,
да плете интриги с чужда прежда!
поезия A.H.T . sekirata-Прилагат ми се мутрински похвати?! Туркинята Копукова ще ме съдела,явно закъсала е с парите. https://www.vbox7.com/play:f91ab051f4 .......Не ме трийте по поръчкови герберо-депесарски жалби,а всичко срещу мен и семейството ми се правите,че не виждате!Росица Копукова:"Искам да изразя особени благодарности на човека,който е съдействал да спрат профила на АнитаТрифонова в ютуб!Тя правела нов.Пак ще я светнат.Аз имам с нея по-сериозни занимания за незаконните й деяния и заплахите и те са задействани.Знам и миналото й.А тук вече тя да му мисли!"
И какво ми е миналото? Не съм Герберски трол като Вас,нито да правя групички по сайтовете да гоня потребители преди това да ги тероря като вампир да ги изсмуквам и правя интриги, да лъжа? После да печеля от дела където пак организирате тези групички и посягате на най-милото-рожбата, явно Вие нямате такава, а и нямате съвест и срам! Вижте с какво се хвалите....типични мутрински и вампирски похвати!Това е публикация от Росица Копукова в ИНФОРМАЦИЯ · преди 12 часа 14 февруари 2022 Сподели Последователи1
И какво ми е миналото? Не съм Герберски трол като Вас,нито да правя групички по сайтовете да гоня потребители преди това да ги тероря като вампир да ги изсмуквам и правя интриги, да лъжа? После да печеля от дела където пак организирате тези групички и посягате на най-милото-рожбата, явно Вие нямате такава, а и нямате съвест и срам! Вижте с какво се хвалите....типични мутрински и вампирски похвати!Това е публикация от Росица Копукова в ИНФОРМАЦИЯ · преди 12 часа 14 февруари 2022 Сподели Последователи1 https://www.vbox7.com/play:c78d372e8c един изчезнал мой клип...дори от компютъра ми ,ха,ха !Пускам жалби, всичко потъва ,изчезва, нямам отговори?!Нямам думи. Винаги мога да си повторя клиповете абсолютно без да гледам оригинала си. Профилът на sekirata в blog.bg пак е с бан-скрит,лишен от опции, нямам право да си сменям паролата,имела. blog.bg бил продаден на тюрките ли, с нов шеф ,със старите модератори.Ха, ха ...герберски тролове,гнусни мисирки: "NewRedDragon 7099 публикувано преди 1 час Херо Мустафа нареди да ти бъдат орязани опциите в блогбг. Така, че говори с нея." https://www.youtube.com/watch?v=3PfZX... sekirata Molia da buda chuta-Очаквам да пропеете и просвирите на пиано и акордеон, Вие, няколкото които яко ме мразите, да де, завиждате!Мразете щом с това се храните? РОЗОВА И БЯЛА СИ ОСТАВАМ И НЕ СЕ ПРЕДАВАМ. ГУБИТЕ. По принцип повтарям по няколко пъти един клип-изпълнение,защото са различни,нормалните го виждат.Пея каквото ми хареса и не е забранено, но за мен май е!?Музикален анализ под всеки мой клип ли да правя,че да видите разликите?!Ха! Долу Герб,Борисов и шайката му! ДПС, ВЪН ! И тези управляващи се изплашиха от чуждицата отвън,която ни нарежда всичко. ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ! Не можете МЕН да изплашите И с гадориите, които ми правите, И в youtube.Колкото до чалгарите,които реват от мен заради дъщеря ми Полина,която духовно убиха ще Ви кажа : Вие убихте и Денис Теофиков, и не само той...Вие сте тези които сега се вихрите и нищо не правите, крадете се помежду си, плачете от некадърност. https://www.vbox7.com/play:f45b5064a0 -НЯМАМЕ ПРАВО НИЩО ДА КАЧВАМЕ СРЕЩУ дпс и герб , ВСИЧКО ЗА ТЯХ Е ИЗТРИВАНО ,КОЕТО Е СРЕЩУ ТЯХ, КОЕТО СЕ КАЧВА И СРЕЩУ ТРОЛОВЕТЕ ИМ, НО ВСЕ ОЩЕ ИМА КЪДЕ ДА СИ ТЪРСИМ ПРАВАТА
Какво е да си под крилото на Борисов,Пеевски и Гешев?! Мутрински похвати! Русия да изпрати в България военния си оркестър лесно ще ни окупира ,по-многочислен е от нашата армия!