Не, заблудени, няма да се моля-поезия А.Х.Т.sekirata cekupama-
ЗА ФИЗИЧЕСКА САМОРАЗПРАВА И ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО ЗНАЕТЕ КАКВО СЛЕДВА!ЗАПЛАХИ, ЖАЛБИ, ТРИЕНЕ...НЯМА ДА СПРА, КУХА ЛЕЙКО,И ВСЕКИ ТВОЙ СТИХ ЩЕ ИЗОБЛИЧАВАМ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ
ЗНАЕТЕ, ЧЕ ДОРИ В БЛОГ БЕГЕ И НАВСЯКЪДЕ СЪМ ПУСКАЛА КЛИПОВЕТЕ СИС ЛИНКОВЕ ОТ ОНЗИ ИЗТРИТ ПРОФИЛ,ИЗТРИТ ПАК ОТ ВАШИТЕ КОЛЕКТИВНИ ЖАЛБИ ,ТА И С ХЕРО МЕ ПЛАШИТЕ!ТОЧНО НЕГО ИЗТРИХТЕ
ДА ЛИШИТЕ ЮТУБ ОТ МОИТЕ КЛИПОВЕ!
ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО , отвращавам се,
НЕ ,НЕ МРАЗЯ ,
ГНУС МЕ Е ,НЕКА ГОСПОД ВИ СЪДИ
NewRedDragon7099
публикувано преди 1 час
Херо Мустафа нареди да ти бъдат орязани опциите в блогбг. Така, че говори с нея
ИМА ГОСПОД,
ХА, ЩЕ ВИДИТЕ!
ДОЛУ ГЕРБ И ДПС!
ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ЖАЛВАШ И ДА РОВИШ ДАНО ........
НАВЕДНЪЖ ИЗТРИ ПРОФИЛА МИ В ЮТУБ ОСНОВНИЯ SEKIRATA-БЯХ САМО БЛОКИРАНА, КАКТО И в блогбегето ДВАТА МИ ОРЯЗА- ЗАРАДИ ДЕТЕТО МИ...ще има бумеранг, защото наистина нямаш деца и с право,не заслужаваш!
Re: Re:Маймунке червенодупа,
Малко ти е. Ти започна алармата.Сега пак ще намина край Плевен за още творчески срещи с твои врагини.
Изпратено: 17:27 От: rosiela
Изтрий | Отговор
Всичко започна от поста ми с разкопките и калта в Симеоново
Пуснах снимка от нета.
........
А ТУК В ПЛЕВЕН,КАТО ДОЙДЕШ,....
Какво ти преча като пея и свиря ,та и постовете ми, не ти харесва ,ня тук, не съм те канила! Само едно знаеш да докладваш ,дано за тебе някой те докладва ами се досещаш каде и ще бъде!Там няма оттърване
Не искаш да се спреш ,ще те спре Господ накрая ,помни ми думата-сигурна съм,че вече те е започнал,СИГУРНА СЪМ.
Tози профил ,немецо-germantiger ,да ти е познат? ЗА ТОЗИ ПРОФИЛ СЕ КАСАЕ,МАЙ НE МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ- NewRedDragon
СЛУШАЙ... те НЕ МЕ ОБИЖДАЙТЕ С ДОБРОДАН -А ТОВА Е ВЯРНО ! И ДВАМАТА ИМАТЕ СТРАХОТЕН РЕЧНИК - ЦИНИЗМИ,ВУЛГАРИЗМИ И ДИАГНОЗИ, НАВЪН ДОКЛАДИ СРЕЩУ МЕН!
ПОВЕРЕНИ СА МИ С РЕШЕНИЕ ОТ СЪДА ДВЕ ЧОВЕШКИ ДУШИ ДА СЕ ГРИЖА ЗА ТЯХ, КАТО ЗА ЦЕЛТА СЪМ МИНАЛА ПРЕЗ
ВСЯКАКВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ЕКСПЕРТИЗИ ТАКА ЧЕ ВАШИТЕ ДИАГНОЗИ НЕ ВЪРВЯТ,ЗЛОБАРИ!
Прегледи
Коментара
Добавено
Описание
Не, заблудени, няма да се моля-поезия А.Х.Т.sekirata cekupama-
ЗА ФИЗИЧЕСКА САМОРАЗПРАВА И ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО ЗНАЕТЕ КАКВО СЛЕДВА!ЗАПЛАХИ, ЖАЛБИ, ТРИЕНЕ...НЯМА ДА СПРА, КУХА ЛЕЙКО,И ВСЕКИ ТВОЙ СТИХ ЩЕ ИЗОБЛИЧАВАМ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ
ЗНАЕТЕ, ЧЕ ДОРИ В БЛОГ БЕГЕ И НАВСЯКЪДЕ СЪМ ПУСКАЛА КЛИПОВЕТЕ СИ С ЛИНКОВЕ ОТ ОНЗИ ИЗТРИТ ПРОФИЛ,ИЗТРИТ ПАК ОТ ВАШИТЕ КОЛЕКТИВНИ ЖАЛБИ ,ТА И С ХЕРО МЕ ПЛАШИТЕ! ТОЧНО НЕГО ИЗТРИХТЕ
ДА ЛИШИТЕ ЮТУБ ОТ МОИТЕ КЛИПОВЕ!
ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО , отвращавам се,
НЕ ,НЕ МРАЗЯ ,
ГНУС МЕ Е ,НЕКА ГОСПОД ВИ СЪДИ
NewRedDragon 7099
публикувано преди 1 час
Херо Мустафа нареди да ти бъдат орязани опциите в блогбг. Така, че говори с нея
ИМА ГОСПОД,
ХА, ЩЕ ВИДИТЕ!
ДОЛУ ГЕРБ И ДПС!
ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ЖАЛВАШ И ДА РОВИШ ДАНО ........
НАВЕДНЪЖ ИЗТРИ ПРОФИЛА МИ В ЮТУБ ОСНОВНИЯ SEKIRATA -БЯХ САМО БЛОКИРАНА, КАКТО И в блогбегето ДВАТА МИ ОРЯЗА- ЗАРАДИ ДЕТЕТО МИ...ще има бумеранг, защото наистина нямаш деца и с право,не заслужаваш!
Re: Re: Маймунке червенодупа,
Малко ти е. Ти започна алармата. Сега пак ще намина край Плевен за още творчески срещи с твои врагини.
Изпратено: 17:27 От: rosiela
Изтрий | Отговор
Всичко започна от поста ми с разкопките и калта в Симеоново
Пуснах снимка от нета.
........
А ТУК В ПЛЕВЕН,КАТО ДОЙДЕШ,....
Какво ти преча като пея и свиря ,та и постовете ми, не ти харесва ,ня тук, не съм те канила! Само едно знаеш да докладваш ,дано за тебе някой те докладва ами се досещаш каде и ще бъде!Там няма оттърване
Не искаш да се спреш ,ще те спре Господ накрая ,помни ми думата-сигурна съм,че вече те е започнал,СИГУРНА СЪМ.
Tози профил ,немецо-germantiger ,да ти е познат?
ЗА ТОЗИ ПРОФИЛ СЕ КАСАЕ,МАЙ НE МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ- NewRedDragon
СЛУШАЙ... те НЕ МЕ ОБИЖДАЙТЕ С ДОБРОДАН -А ТОВА Е ВЯРНО !
И ДВАМАТА ИМАТЕ
СТРАХОТЕН РЕЧНИК -
ЦИНИЗМИ,ВУЛГАРИЗМИ И ДИАГНОЗИ, НАВЪН ДОКЛАДИ СРЕЩУ МЕН!
ПОВЕРЕНИ СА МИ С РЕШЕНИЕ ОТ СЪДА
ДВЕ ЧОВЕШКИ ДУШИ ДА СЕ ГРИЖА ЗА ТЯХ,
КАТО ЗА ЦЕЛТА СЪМ МИНАЛА ПРЕЗ
ВСЯКАКВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ЕКСПЕРТИЗИ
ТАКА ЧЕ ВАШИТЕ ДИАГНОЗИ НЕ ВЪРВЯТ,ЗЛОБАРИ!
ВНИМАВАЙТЕ ,
МНОГО ВИ СТАНА!
НАГАЗИХТЕ ЯКО НА ДЯВОЛА В КАЗАНА!