ТMobile представи уникален тракер костюм, ставащ и за Wi-Fi антена

0
271

ТMobile са на път да направят революция в носимите технологии, в сферата на които в последно време няма много нови решения. Един от най-големите мобилни оператори в света, в партньорство с китайски производители пускат на пазара специален костюм, в който са вплетени всички необходими технологии на всички съвременни хора.

T-Mobile ONEsie е първият подобен костюм, покриващ цялото тяло и ще се предлага безплатно на всички клиенти на оператора. Какво всъщност прави той?

Костюмът изпълнява всички функции на един фитнес тракер, но и много повече – той следи всички жизнени показатели на тялото, както и състоянията, в които тялото ни изпада. Той измерва брой вдишвания, определя любимата ни позиция и се грижи за нашето здраве.

Достатъчно е само да сложите смартфона си в джоба на костюма, за да го захраните с данни, както и той да изпрати всичко, което е събрал през последните часове към интерфейса в смартфона. Нещо повече – вие можете да зареждате телефона си , посредством движението на тялото си, а самия вие се превръщате в антена и можете да разпращате Wi-Fi сигнал на повече от един километър, така че и вашите приятели да могат да се възползват от екстрите на иновативния костюм.

Това става възможно, благодарение на 4G нано фибер нишките, от които е изграден той, но единственият недостатък е, че костюмът се предлага само в изкрящо цикламено – запазените цветове на оператора.

За добро или лошо новината е част от кампанията на оператора покрай 1 април и не е истина. Дали обаче подобен костюм не може да стане реалност наистина?

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари