fbpx
10.8 C
София

Gmail вече може да се използва, без да е необходимо използването на [email protected] имейл адрес

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

През месец март 2015 година Google значително разшири възможностите на на своето приложение за електронна поща, като разреши на потребителите с Gmail акаунти едновременно да използват електронните пощи Yahoo! и Outlook и да извеждат общата електронна поща на един общ екран в ОС Android. Сега, година по-късно, Google въведе нови възможности за работа с електронната поща, като нарече тази опция Gmailify.

 

Сега вече всеки друг адрес на електронна поща, който е различен и няма нищо общо с @gmail адреса може да се използва като основна електронна поща и да използва всички удобства и възможности на Gmail акаунта. Тези удобства съвсем не са малко: надеждните, проверени с времето спам-филтри на Google; автоматично сортиране на входящата поща по категории (основна, социални мрежи, рекламни съобщения); поддръжка на Google Now; бързо търсене плюс логически оператори при търсенето; общ, единен интерфейс за електронните писмa от няколко акаунта; удобни мобилни съобщения.

С други думи Google въведе опцията Gmailify, която дава възможност на всеки пощенски акаунт да изглежда на като Gmail на екрана на Android-смартфона или таблета. Тоест, става възможно да се използва Gmail без профил в Gmail. За тази цел е необходимо да се отвори приложението Gmail, да се въведе ръчно външния акаунт или акаунти и да се свърже чрез опцията Gmailify. След това всички писма от външната електронна пощенска кутия ще се показват в Gmail акаунта – както в приложението за Android, така и в уеб-интерфейса (mail.google.com). По този начин вашите например @Yahoo.com и @Outlook.com имейли работят по същия начин, все едно са хоствани на сървърите на Google.

 

Засега Gmailify работи само с Hotmail, Outlook, и Yahoo но Google се ангажира съвсем скоро да обхване още много други имейл услуги.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Blue Ray
Blue Ray
5 години

Абе тези новини от коя година са? Имам предвид тази, и другата, по-нова, за онлайн синхронизирането на пароли в Chrome. Мисля, че отдавна това не са новини, а факти.

stormofblood
stormofblood
5 години

Кефи ме топ коментара в клипа 😀

Gotta find some way to mine that extra out of reach personal data.

YnS
YnS
5 години

Така и не разбрах какво е новото.. Тези изредени неща ги има от 1 година…

Нови ревюта

Подобни новини