Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Зодията и дължината на живота

Featured Replies

Съществува връзка между зодиакалните знаци и продължителността на живота, смятат американски учени от американския Център за астрологически изследвания (Astrology Center of America). След компютърен анализ на датите на раждане и смърт на повече от 60 000 души от различни страни. Изследователите са черпали информация от енциклопедии, библиотечни формуляри, църковни книги и дори от надгробни плочи. Още след въвеждането на първите 5000 дати компютърът е показал ясната зависимост между продължителността на живот и съответния зодиакален знак, а увеличаването на количеството информация не е променило нищо. Данните са проверени втори път от група социолози от няколко американски университети. Ето и посочените цифри: Зодиакален знак/Средна възраст (Мъже - Жени) - Козирог 77.5 / 80.0 - Водолей 71.5 / 71.0 - Риби 71.0 / 75.0 - Овен 79.0 / 78.0 - Телец 81.5 / 79.5 - Близнаци 78.0 / 85.0 - Рак 68.0 / 73.0 - Лъв 74.0 / 74.5 - Дева 76.5 / 80.5 - Везни 73.0 / 77.0 - Скорпион 62.0 / 63.5 - Стрелец 68.0 / 72.5

Урааааааааааааааа!!!!! Телците живеем най-дълго.

Скорпионите пък най-кратко. Сега като имам и силно Скорпионско влияние в хороскопа това дали ще ми се отрази на дължината на живота?! :):P

Ама защо жените Телци живеят по-кратко от мъжете от тази зодия. Обикновено е обратното? Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Скорпионите пък най-кратко. Сега като имам и силно Скорпионско влияние в хороскопа това дали ще ми се отрази на дължината на живота?! :nono::angry:

Ама защо жените Телци живеят по-кратко от мъжете от тази зодия. Обикновено е обратното? Публикувано изображение

Много ли ти се живее...

Много ли ти се живее...

А на теб???

Имам да живея и по-точно казано, да изживявам доста неща - надявам се само положителни. :angry:Публикувано изображение

Тююх, силно се надявах това да е дължината на п....ниса/отверстието, ма язък! :shake_puter:

- Козирог 77.5 инча / 80.0 инча

- Водолей 71.5 инча / 71.0 инча

- Риби 71.0 / 75.0........

- Овен 79.0 / 78.0

- Телец 81.5 / 79.5

- Близнаци 78.0 / 85.0

- Рак 68.0 / 73.0

- Лъв 74.0 / 74.5

- Дева 76.5 / 80.5

- Везни 73.0 / 77.0

- Скорпион 62.0 / 63.5

- Стрелец 68.0 инча / 72.5 инча

Съществува връзка между зодиакалните знаци и продължителността на живота, смятат американски учени от американския Център за астрологически изследвания (Astrology Center of America). След компютърен анализ на датите на раждане и смърт на повече от 60 000 души от различни страни. Изследователите са черпали информация от енциклопедии, библиотечни формуляри, църковни книги и дори от надгробни плочи.

Още след въвеждането на първите 5000 дати компютърът е показал ясната зависимост между продължителността на живот и съответния зодиакален знак, а увеличаването на количеството информация не е променило нищо.

Данните са проверени втори път от група социолози от няколко американски университети. Ето и посочените цифри:

Зодиакален знак/Средна възраст (Мъже - Жени)

- Козирог 77.5 / 80.0

- Водолей 71.5 / 71.0

- Риби 71.0 / 75.0

- Овен 79.0 / 78.0

- Телец 81.5 / 79.5

- Близнаци 78.0 / 85.0

- Рак 68.0 / 73.0

- Лъв 74.0 / 74.5

- Дева 76.5 / 80.5

- Везни 73.0 / 77.0

- Скорпион 62.0 / 63.5

- Стрелец 68.0 / 72.5

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

без да разочаровам никого но .......... и двата телеца починаха на 59 и 55год Публикувано изображение

без да разочаровам никого но .......... и двата телеца починаха на 59 и 55год Публикувано изображение

Еймми, ти искаш ли да живееш дълго, без оглед на качеството на живота ти? Публикувано изображение

Еймми, ти искаш ли да живееш дълго, без оглед на качеството на живота ти? Публикувано изображение

това е един от редките случаи когато количествените натрупвания не водят до качествени изменения :shake_puter:

но го исках за другите..... /не знам дали защото съм егоистка или защото се боря до край/

Тююх, силно се надявах това да е дължината на п....ниса/отверстието, ма язък! :shake_puter:

- Козирог 77.5 инча / 80.0 инча

- Водолей 71.5 инча / 71.0 инча

- Риби 71.0 / 75.0........

- Овен 79.0 / 78.0

- Телец 81.5 / 79.5

- Близнаци 78.0 / 85.0

- Рак 68.0 / 73.0

- Лъв 74.0 / 74.5

- Дева 76.5 / 80.5

- Везни 73.0 / 77.0

- Скорпион 62.0 / 63.5

- Стрелец 68.0 инча / 72.5 инча

Ако беше тъй и ти щеше да си облагодетелстван с дълга п***а, защото и Водолеите като Телците живеят дълго. :bedtime2: А онези индийски аборигени от снимката, която си сложил в другата тема за зодиите са с доста малки пишлета. Публикувано изображение

Хм м ммммм :computer2: Ти имаш ли с какво да се гордееш??? Публикувано изображение

това е един от редките случаи когато количествените натрупвания не водят до качествени изменения :computer2:

но го исках за другите..... /не знам дали защото съм егоистка или защото се боря до край/

...ако ако спреш пачЪта, дето прай борбЪта?... :shake_puter:Публикувано изображение

...ако ако спреш пачЪта, дето прай борбЪта?... :shake_puter:Публикувано изображение

а това беше един от редките случаи когато съм сериозна. Тук.

Не съм доволна. Много фрапираща е разликата между скорпитата и останалите. Но съдейки по това, че яко осредняване е паднало, какво друго ми остава освен да се надявам, че

1. подбрали са некачествен скорпи материал за изследване хахаха

2. твърде много качество на живот на изследваните жилещи единици до тези средни стойности и като следствие на това - висока социална ангажираност на моите "другари" - няма да тежат на обществото, я хахаха

3. да се надявам, че не попадам в категория 1 и че съм от първата половина на 2. Публикувано изображение

Скорпионите пък най-кратко. Сега като имам и силно Скорпионско влияние в хороскопа това дали ще ми се отрази на дължината на живота?! ;);)

Щото много се стресират,а среса е вреден. Публикувано изображение Сега се надявам ,да не питаш защо се стресират ,а сама да си кажеш. :PПубликувано изображение

Щото много се стресират,а среса е вреден. Публикувано изображение Сега се надявам ,да не питаш защо се стресират ,а сама да си кажеш. :PПубликувано изображение

Спокойствието и търпението на Телеца са пословични. Казват, че това е най-спокойната зодия, нали така?! Публикувано изображение

Но пък, от друга страна, всичко е индивидуално и зависи и от други неща - не само от зодията.

...също мнгоо се сексират- сексът и той... :PПубликувано изображение

77 години - остават ми още 77-22=55 - това съвпадение ли е?!!!!

...също мнгоо се сексират- сексът и той... :PПубликувано изображение

Айде не се прави на пуритан. Едно говориш, друго вършиш! Не си света вода ненапита. :P:P:P

Ако наистина разбираш от астрология ще видиш, че е от влиянието на планетите при мен. Има много страст в мен, но на кого ли ще я отдам?! :love::P:beer::gift:

Шъ подскажа - няма да е на Кришна! :P Поне се надявам да не се стига дотам и да не я закъсам толкова.

77 години - остават ми още 77-22=55 - това съвпадение ли е?!!!!

Да!

Скорпионите пък най-кратко. Сега като имам и силно Скорпионско влияние в хороскопа това дали ще ми се отрази на дължината на живота?! :):indian:

Или не можеш да смяташ,или Маат е права за теб.Близнаците живеят точно една година повече според статистиката от телците. Публикувано изображение

- Козирог -78.75

- Водолей -71.25

- Риби -73

- Овен -78.50

- Телец -80.5

- Близнаци -81.5

- Рак -70.5

- Лъв - 74.25

- Дева -78.5

- Везни -75

- Скорпион- 62.75

- Стрелец -70.25

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Аз пък не искам до 78 и изобщо не ща да остарявам ;)

Попрекалил/а си с гледането на Шотлнаски боец Публикувано изображение

Попрекалил/а си с гледането на Шотлнаски боец Публикувано изображение

никой не иска, но се налага...

никой не иска, но се налага...

Valentinus,не съм 100% шур какво имаш в пред вид,но като гледам таблицата .... след скорпитата по кратък живот са стрелците и раците.Значи и ние няма много да се заседяваме тук.... :P

Редактирано от Angel Heart (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.