Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с драйвери за лан карта (Internet)

Featured Replies

Здравейте реших да публикувам тази тема защото не видях подобна кадето да пиша за проблема.Ако има такава моля да ме извините за грешката.И така проблема ми е следния:Прекарах си интернет скоро преди два месеца и от начало нямах проблеми,но от две седмици насам постоянно по някое време ми спира интернета без причина и като дам Repair се оправя за около 1 минута и пак спира.Това е много дразнещо и се оплаках на фирмта която ми пусна нета.Те дойдоха и ми казаха че най-вероятно е от лан-картата.Може би трябва да си инсталирам някакви други драйвери незнам,а пак за преинсталация на WINDOWS няма смисъл защото лаптопа ми е нов и уиндоуса ми е слаган Февруари месец.Ако може да ми кажете как да се справя с този проблем ? :grimace:

Трябва да дадеш информация за модел на лаптопа, коя от мрежовите карти ползваш, ако има 2 - жична и безжична и какъв интернет ползваш - по- специално да уточниш дали не е PPoE.

• Автор

Значи модела ми е Acer Aspire 5738ZG и така е да имам 2 карти обаче ползвам тази жичната която е защото съм на кабелен :wors::baby:

Значи модела ми е Acer Aspire 5738ZG и така е да имам 2 карти обаче ползвам тази жичната която е защото съм на кабелен :wors::baby:

А защитна стена и антивирусна ползваш ли и ако да пробвай да ги изключиш и кажи как е ?

• Автор

Ами то по принцип сега е добре интернета,обаче неска сутринта два прекъсна и тва всеки ден може би след малко пак ще спре.Все пак съм изклучил и двете и дано се оправи.Но сигурен ли си че тва е проблема ?

Ами то по принцип сега е добре интернета,обаче неска сутринта два прекъсна и тва всеки ден може би след малко пак ще спре.Все пак съм изклучил и двете и дано се оправи.Но сигурен ли си че тва е проблема ?

Не е лошо да се понадървиш пред доставчика, че току виж проблемът си е от некачествена услуга.

Няма лесно да си признаят, по-лесно е да прехвърлят топката при теб.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Така е приятелю аз даже ги извиках да го оправят те си мислеха че е от кабела за интернета и го сложиха наново след това ми казаха че ако не стане не е тяхна вината (дрън дрън)Пак вече ми неудобно да се разправям.Дано това помогне което ми каза,как обаче ще карам без антивирусна ? :ph34r:

Така е приятелю аз даже ги извиках да го оправят те си мислеха че е от кабела за интернета и го сложиха наново след това ми казаха че ако не стане не е тяхна вината (дрън дрън)Пак вече ми неудобно да се разправям.Дано това помогне което ми каза,как обаче ще карам без антивирусна ? :ph34r:

Искаш да кажеш, че като спреш антивирусната интернета се оправя ?

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

• Автор

Не точно.Той си беше добре,ще трябва да почакам да видя дали ще се развали или напротив.Смисъл при изключване и на дветер работи антивирусна и стената. :ph34r:

Редактирано от shadow9999 (преглед на промените)

Не точно.Той си беше добре,ще трябва да почакам да видя дали ще се развали или напротив.Смисъл при изключване и на дветер работи антивирусна и стената. :ph34r:

Антивируса да не е Аваст ?

• Автор

Да това проблем ли е ? АЗ даже бях направил преди два дена сканиране и махнах два вируса.

Да това проблем ли е ? АЗ даже бях направил преди два дена сканиране и махнах два вируса.

По принцип не би трябвало да е , но предполагам нещо не се разбират със защитната ти стена и затова прекъсва нета, това е лично неангажиращо мнение, базирано на личен опит.

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

• Автор

Ок ще го имам в предвид.Благодаря че ми отдели време :ph34r:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.