Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Superman & SmallVille

Featured Replies

Скоро се присетих за старите култови филмчета за Супермен като гледах рекламата на Supermen Returnsи реших да си ги намеря и да ги гледам отново... носталгия сигурно. Както и да е, останах приятно изненадан, че ми беше наистина интересно и реших да потърся повече инфо за Кларк Кент и се оказа че има и доста семпло направен съвсем на скоро сериял по въпроса, наречен Смолвил. Наистина много ми харесаха и 5-те сезона по въпроса и сега чакам новите серии. Докато си чакам реших да пусна една тема с линкове и официялно и любителски сайтове към филмите и серяла.

Superman I

Публикувано изображение

Линк към филма

IMDB info

Superman II

Публикувано изображение

Линк към филма

IMDB info

Superman III

Публикувано изображение

Линк към филма

IMDB info

Superman IV

Публикувано изображение

Линк към филма

IMDB info

SUPERMAN RETURNS trailer

Публикувано изображение

Линк към трейлъра

IMDB info

Официялен сайт на новият филм

Линковете са към torrents.bol.bg. Това са торенти ако някой знае на други места в нета за филмите нека да ги пейстне.

Смолвил

ТУК има форум с още фенове и линкове към сериите!

ТУК има и още един формум с фенове и интересни идей!

Култов сайт с интересна информация Ha ENG.

ОЩЕ един сайт с подробни описания и снимки от всяка серия.

IMDB за серияла

А като линкове и сайтове от където може да си изтеглите сезоните мога да дам следните неща:

www.###### естествено че присъства

torrents.linkos.bg също поддържа сиидвани все още няколко серии

А ето тези ги оважавам много в момента... само ВИЖТЕ как са ги оформили!

ТУК може да си свалите и да слушате soundtrack-a от серияла!

А и субтитри за всичко има в http://subs.unacs.bg/

Това е за сега... Ще драсна скоро пак. Хайде някой да каже нещо!

Редактирано от backata (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Не мога да повярвам... това или е прокоба или е някакво нечовешко съвпадение... :ph34r: Единствената разлика е, че сега пиша поста си веднага след твоя :eek: Коментарът, който мога да дам може и да се окаже крайно противоречив, най-малкото защото е изпълнен както с положителни така и с негативни мисли. Първите филми направени за Супермен, макар и не с висококачесвените технологии от краят на 20ти и началото на 21ви век са сюжетно много по-добре представени от бесмислената историйка, с която Холивуд ни размива погледа в Superman Returns. Добре че са му хубави специалните ефекти иначе не бих си направила труда дори да го сваля .. . още по-малко да дам пари, за да го гледам на кино. За сериалът мога да кажа предимно хубави неща. Допада ми актьорската игра в него, сюжетът е добре поднесен и като цяло сериалчето е леко и забавно( особенно частта с отношенията и разговорите на Кларк и Лойс :) ). Да не говорим, че хората изобщо не са пестили средства за специалните ефекти.... Харесва ми раздвижването на въздухът при високоскоростните движения на Кларк, особено като се има предвид, че кадърът се забавя и това дава възможност на зрителят не просто да му диша прахта, но и да се наслади изцяло на рядко срещани ефекти от подобен род. А относно саундтрака ето това е единствената точка по темата( ако мога така да се изразя) по която нямам никакви забележки. Тук суперлативите могат само да се сипят един след друг. Парчетата от компилацията са страхотни, да не говорим, че сигурно 90% от редовните слушатели и почитатели на западно европейската и американската музика са ги чували нееднократно, на някой от тях те дори може да са им любими, но никога не са си и представяни, че са част от сериал като Smallville. Едни от любимите ми песни са Five For Fighting - Superman и Aqualung - Strange and Beautiful.... Страхотни са. Превпоръчвам на всички ценители на хубавата и стойносттна музика да ги чуят, ако не са... , а и да прослушат като цяло Saundtrack-а на сериалът. Е разбира се мога да кажа и още много неща било то положителни, било то отрицателни, но ... ако ги напиша сега... то тогава какво ще ми остане за по-нататък?

• Автор

Явно вкусовете ни са доста сходни, когато става въпрос за музика и кино. Напълно споделям редовете които си написала. И аз мога да пиша още по въпроса, но сега нямам време... разписвам се, за да подчертая съвпадението което се случва. Това което ми харесва също е че знам че темата доста ще се обогати щом и ти си тук! Публикувано изображение

Редактирано от Kiki_Riki (преглед на промените)

Добре всичко точно, потрудил си се, написал си кратки мнения за поредицата, но защо обърка заглавието ? :eek: RQ по принцип е абривиатура на request (молба) ... Мерси отново за подробната статия с линкове и другия път да знаеш. ;)

Редактирано от genchev (преглед на промените)

• Автор

Хммм, принципно знам! Дори не помня да съм го писал! Вероятно е станала грешка, в смисъл ако съм копирал нещо... сажалявам за заблудата, но обикновенно все нещо ми обягва! :clap: п.п. По информация от един от най-достоверните като информация и спойлери :) сайтове свързани със Смолвил стана ясно, че септември месец се очаква да видим първият епизод от шести сезон!

Хех .. и ето тук се развихрих АЗ :grimace:

Съвсем наскоро, дори ако трябва да изпадам в подробности, а аз обичам да изпадам в такива, моя позната публикува интересна информация относно WB, която е официален спонсор на множество сериали създавани и излъчвани в Америка, а и по цял свят.

Това са цитати от информационен бюлетин:

"Неделя, 17 септември бе обявен за деня, в който Уорнър Брос ще бъде официално разформирован като телевизионен канал и ще бъде погълнат от The CW, новата програма, което ще обедини Уорнър Брос и UPN в началото на есента.

... ( по средата се говори за последните сериали, които ще бъдат излъчени по досегашната WB телевизия)

..., но такива като „Смолвил” ще продължат да ни забавляват и по новата програма."

Така че.... няма място за притеснение. Сериалите няма да бъдат прекратени и излъчването им ще бъде подновено. :clap:

Та относно новите епизоди на Smallville, a и като цяло относно сериала, ето Ви една кратка информация:

Smallville е Американски телевизионен сериал, който дебютира по екраните през Септември 2001 по WB Network. Създаден от Alfred Gough и Miles Millar, сериите проследяват приключенията на младият Clark Kent, тийнейджър, живеещ в Smallville, Kansas, в гоните му преди да се превърне в Superman.

На 24 Януари, 2006 беше потвърдено, че Smallville ще бъде част от новият The CW филмов сезон 2006-2007. планирано е сезон 6 да се появи по телевизионните екрани през късният Септември, но що се отнася до сезон 7, то той все още не е окончателно потвърден. Сериалът е едно от много свръхестесвено-тематични телевизионни шоута, водещи началото си от екрана на The WB, като Buffy the Vampite Slayer, Angel, Charmed, Supernatural и Roswell, и множество пъти е правило впечатление със смесицата от жанрове, които са включени в него ( от ужаси и фентъзи до комедия и дори сапунен сериал).

Smallville дори чупи рекорда на Charmed за най-висок дебютен рейтинг на The WB, с 8.40 милиона зрители наблюдавали пилотният епизод, докато Charmed има само 7.70 милиона.

601 - Zod - September 28

602 - Sneeze - October 5

603 - Wither - October 12

604 - Arrow - October 19

605 - Subterranean - October 26

Надявам, се че не съм повторила нещо вече споменато някъде, но тъй като не прочетох нищо подобно, конкретно тук, все пак се надявам да съм била макар и малко полезна.

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Е този път и аз ще се напъна да дам повече информация за сериала. Е имам си добро показно в една друга тема...

Мисля да понапиша малко за "колежката" Kristin Kreuk, защото съм сигурен че е привлякла доста фенове на сериал, не че аз за това го гледам, но ми се струва, че тя е една от опорите върху която се развива всичко.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Тя е родена в Ванкувър, Канада на 30-ти Декември 1982. Участвала е в няколко училищни пиеси свързани предимно с училищните теми които е имала. Тя е била "открита" за малкия екран когато е завършвала средното си образование и е учавсвала в серияла Edgemont(ИНФО ЛИНК).

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Следващата стъпка за нея е да се присъедини към Smallville и вече 5 сезона да е една от главните героини там. Като е ясно, че тя ще присъства и в 6-ят. Разбира се има и други участия през годините, като повечето от Вас които харесват екранизациите на приказки са я гледали в Earthsea (ИНФО ЛИНК), а любителите на комедиите в Euro-Trip (ИНФО ЛИНК) и други. Участва и в съвсем "пресният" филм Partition (ИНФО ЛИНК)

Kristin Laura Kreuk има тесен кръг от приятели с които прекарва свободното си време. Както и в Smallville се вижда,че обича книгите. Често си разменя четиво с своята "съперничка" Allison Mack (мис Съливан) в истинският живот.

Публикувано изображение

Ще "пейстна" две нейни изказвания, но ще ги оставя на Англииски език, за да не рискувам да има загуби в превода :) .

"Sometimes I love [acting] but then sometimes I think it's too much for me. And I don't know if it is something that I could do for the rest of my life."

"Just because I don't do bad things doesn't mean I don't have bad thoughts."

Интересното също така за нея е че баща и е датчанин и се казва Peter и може би по-интересното коети всъщност и носи екзотиката е майка и която е Китайка - Deanna Che.

Е не е много но е от сърце и клавиетура...

пп фото --- http://www.maroschi.com/kk.htm

http://www.galleryofcelebrities.com/kreuk.htm

http://www.kryptonsite.com/

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Вече излезна промо клипът към шести сезон на SmallVille. За тези от Вас които имат акаунт в АренаБГ ето и ЛИНК.

Най-накрайя нещо ново от Супермен :handshake:.

Вече излезна промо клипът към шести сезон на SmallVille. За тези от Вас които имат акаунт в АренаБГ ето и ЛИНК.

Най-накрайя нещо ново от Супермен :whist:.

[/quote

здр от каде мога да си истегля тези филми?

• Автор

Можеш да свалиш сериите от следните сайтове

http://######/

http://torrents.bol.bg

http://torents.linkos.bg

А ето го и най-новият епиЗОД. :wors:

• 2 седмици по-късно...

Мислих си че няма да намеря някой в този форум кпйто да е гледал Smallvill.Но сега съм много радостна че намерих. :)

• 2 седмици по-късно...

За около месец изгледах всички сезони на Smallville и съм на мнение че сериалчето е супер добро направо уникално.В момента дели първото място с Prison Break в топ листа ми от сериали Публикувано изображение

• 3 месеца по-късно...

Ех доста дълго време не бях писала по темата за Superman и Smallville. Но тъй като тази седмица сериалът ще преполови вече 6тия си сезон се чудех, поне тези които го следят де, какви са им впечатленията от него.

Друк е въпросът, че с триста зора открих темата, която се беше забутала незнайнно къде, та чак си мислех, че са я изтрили. :offtopic_s: Надявам се, ще се намерят доброжелатели, които да пишат и тук. Нищо, че сериите на Smallville са си събрали почитателите на съвсем друго място и във съвсем друг форум. :speak: Ех, надеждите умират последни.

Иначе конкретно въпорса ми. Според мен, а и май май според повечето световни филмови статистики, това ще се окаже един от най-силните сезони на сериалчето. И нормално. Ефектите далеч не се щадят, още по-малко пък творческите умения на сценаристите, за което феновете са им благодарни като цяло, защото вече не им се налага да се любуват на сбозени серии тук и там из сезоните.. :)

Утре се очаква да излезе един от може би най-хубавите епизоди след Justice, където се разказваше за полагането на основите, макар и неофициално, на Justice League.

Аз мога да говоря още доста, но предлагам и заинтригуваните фенове във дорума също да споделят мнението си.

• 10 месеца по-късно...

Току що загледах Смолвил. Всичко беше супер. Първия сезон се нареди сред любимите ми сериали, но последните два епизода от втория буквално ме накараха да се смея на глас. Третия сезон беше отегчителен. Имах чувството че Лана (която ми беше мноо симпатична в началото) и нейния възлюбен (който така и не разбрахме дали е или не е) Кларк не знаят какво искат. Ланка започна да ме отегчава, а по-късно и малко да ме дразни въпреки сладката й физиономия. Непрестанното им хленчене на двамата с Кларк в някои от епизодите ме караха дори да се чудя какво гледам, Дързост и красота или сериал за Супермен. Но се надявам че това ще се оправи в четвъртия сезон. Ицключително симпатична и яка се оказа Клой, която за мен е една прекрасна и много красива млада актриса, която грабна сърцето ми. Същото ще кажа и за Лойс, която в началото когато я погледнах на плакатите не харесах, но постепенно осъзнах че е чаровна и симпатична. Кларк също е изигран чудесно, от Том Уелинг ако изключим горе споменатите критики. Може би Ланка трябва да си вземе малко почивка. Лекс също ми е симпатичен. Абе като цяло сериалчето е добро от мен 7.5/10 Дано не съм обидил някой с мнението си. Ако е така Sorry, живота е гаден.

• 3 седмици по-късно...

smallville-любимия сериал , това е първия ми любим сериал втория ми е лост а третия трий хил радвам се че има радословни дърво на супермен много харесвам митологията гледал съм филмите на супермен и сега гледам 7 сезон на лубимия ми смолвил -супермен в своето начало - все пак и най - яките герои са започнали от малки пиклювци като нашия кларки който още от 4 годишно лайнце дет се вика е бил суперхиро въпреки че като се е ядосвал е трушил къщи , но това са подробности които не ща да споменавам обаче кларк/том бая порасна и вече може би ще става супермен следващия е пизод на смолвил супермен е персон=а в който ще се завърне дългоочаквания ни приятел от 5 сезон г-н Милтън Файн или казано митологично-Брейниака... в следващите епизоди ще видим любимия ни Оли-ШШоливер Куин-грийн Ароу коййто всички познават/ме това е зеленката стрела-любимеца на г-ца-Лейн хаха, тя като го види ще забрави бързо бързо Грант Гейбриъл, нали така, а Ланчето ще си остане с Кларкито, ще има лав & лав и лав агейн хах ,много интересна митология се очаква в следващия епизод който излиза един ден преди суперския сериал ЛОСТ не казвам че това не е суперски рабира се това все пак е любимия ми сериал просто казвам че оф остави искам да кажа че ЛОСТ вече 7 месеца не съм го гледал и съответно-Как да го не искам особенно като знам загатките които ни чакат ,остави ами знаете ли кой ще се връща , нямате си и идея нашияяя ПИЙТ РОС мога да кажа само "юпи" въпреки че ни остават 6 епизода те ще бъдат "перфекти" тъй да се каже де аз поне очаквам много от тях тъпата стачка провали бая неща ама се радвам поне че ще има 8 сезон. чао от мен праснете сега вие едно мнение

• 2 месеца по-късно...

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и пряка реклама, политическа агитация и др. подобни.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • Автор

Да... И на мен ми хареса. Новият сезон започва обещаващо, а нашия човек вече е и репортер :grimace:

• 8 месеца по-късно...

Малко ъп на темата :)

Преди около 3 седмици реших съвсем на шега да изгледам няколко серии от Смолвил понеже имах свободно време. Общо взето не си падам по историите със супергерой а специално тази със Супермен въобще не ме кефи. Както и да е - седнах да погледам 1-2 серии за отскок и незнайно опуках за един ден половината първи сезон, оказа се, че сериалчето е доста зарибяващо и даже има 1-2 персонажа, които доста ми допадат - Александър Лутър и Лана Ланг, като Лана е втората ми телевизионна любов след Памела Андерсън Публикувано изображение Някъде към 4-5 сезон концепцията на сериала се сменя доста драстично и действието почва да засяга по-лично персонажите, но предполагам, че това е нормално предвид това, че сериала ще свърши някъде там където започват игралните филми и всичко трябва да се натъмани :)

Снощи прекючих със седми сезон, който изгледах за ден и половина, действието те увлича и не усещаш, кога си почнал да гледаш нов сезон и кога го свършваш :) Нядявам се и осми да е толкова добър, но ако Лана я няма (а най-вероятно е така) и по някаква случайно Лекс вземе, че гушен букета ще съм разочарован.

И аз да кажа, че от няколко месеца се втурнах да гледам сезоните и вече съм на последния...Определено ми допада сериала, нищо че в началото ми се струваше леко блудкав. Но нормално, сниман е доста отдавна. Харесва ми и има доста поучителни нещица.

• 6 месеца по-късно...

Супер добър сериал мога да кажа. Кефи ме максимално и някак си е доста хубаво да знаеш какво е правил супер мен преди да стане истински герой. :ph34r::biggrin: :biggrin:

Редактирано от fakira1990 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Хубав е, но на мен ми омръзна това отношение към Лана, няколко сезона само Лана, Лана... Много детинско откъм сюжет, особено като се има предвид, че Кларк не е човек.

Хубав е, но на мен ми омръзна това отношение към Лана, няколко сезона само Лана, Лана... Много детинско откъм сюжет, особено като се има предвид, че Кларк не е човек.

Абе да ти кажа малко си прав. Режисиьорите и сценаристите са изкарали доста сюжет около Лана. И да не изкривявам темата кой какво направил да си кажем че просто 4, 5 сезона да гледаш как Кларк се опитва да каже тайната си на нея е доста едноорбазно. Кефи ме факта че Лойс се намесва тук някак си е по-разнообразно да гледаш само как или бяга от Кларк или пък го командва, а при Лана беше различно. Тя все искаше да знае за тайната на кларк, защо я лъже и така на тататък, а Лойс някак си го възприема за човека който е зад маската на репортер. Само и единствено се моля да не чакаме 5 сезона за да се съберат Лойс и Кларк( или Супермен)

• 5 месеца по-късно...

Някой да има инфо кога ще изезе новия сезон че вече не знам кой сериал да гледам и се чудя дали ще излезе скоро.

Някой да има инфо кога ще изезе новия сезон че вече не знам кой сериал да гледам и се чудя дали ще излезе скоро.

Новият сезон на SmallVille стартира на 24 September 2010

източник imdb.com

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.