Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със ВСИЧКИ игри.. не ми тръгват? HELP!?

Featured Replies

Така... ще съм ви много благодарен ако ми помогните.. Проблема е следния Брат ми си купи вчера Лаптопа със следните параметри Procesor - intel i5 4x2,4 GHz ram - 6 GB video - nvidia GT540 1GB и не му тръгва нито една игра.. смисъл цъка на нея и не му я отваря.. със Windows 7 Ultimate e и има инсталирани Всички Драйвери има и DX9 Windowsa си работи 100% идеално ..?

Редактирано от Croolder (преглед на промените)

То може да има много причини.Настройки в севизите.антивирусната програма,противишпионски софтуеър.актуализации(някоя от тях да забранява),Неправилна инсталация на игрите...

• Автор

Да така е но възможно ли е от това че има DX9 трябва ли да е със DX10? или да си направи преинсталация на Windowsa.. защото самия той си го е слагал?

• Автор

Я кажете какви са игрите и кои са.И опишете как точно са инсталирвани.

Ами игри от сорта на Need For Speed, World Of Warcrafr, Counter-Strike... инсталирани са по обичайния начин.Причината не е във самите игри а е от нещо друго но нито той нито аз знам за това искам да се консултирам със по-знаещи от нас...

Bad video card drivers! ----------------------- Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode. This can usually be fixed by updating the video card drivers. --- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 -------- Generated 12-5-16 22:22 Minecraft: Minecraft 1.2.5 OS: Windows Vista (x86) version 6.0 Java: 1.7.0_04, Oracle Corporation VM: Java HotSpot Client VM (mixed mode), Oracle Corporation LWJGL: 2.4.2 [failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)] org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765) at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:236) at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:657) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) --- END ERROR REPORT b94914f6 ---------- помогнете ето този ерор ми дава на майн крафт и немога дори да си обновя драйварите помощ благодаря предварително

Лаптопа си е дошъл с диск за драйвери за Windows7, Инсталирали ли сте всички драйвери от диска? Каква грешка дава, когато се стартира игра?

Лаптопа си е дошъл с диск за драйвери за Windows7, Инсталирали ли сте всички драйвери от диска?

Каква грешка дава, когато се стартира игра?

АМИ аз дрйвери имам но когато исакм да го обновя ми пише че са наи новите и сега тегля ножи за да ги сменя и да не забравя да спомена че преди 3 4 дни ми преинсталнаха компа и от тогава ми дава проблемът само със майн крафт

Проблемът, описан в горното съобщение за грешка, чисто и просто показва, че има проблем с видео драйвера. В много случай, тези лаптопи са с две видео карти (образно казано) - една вградена в процесора и една отделна. В случая влизаш в сайта на производителя на лаптопа ти, намираш си твоя модел и сваляш оттам последните драйвери. Преди да ги инсталираш, премахваш предишните, чистиш след тях с Driver Sweeper под Safe mode и след това инсталираш на чисто новите.

• 1 година по-късно...

здравйте господине нито една игра не ми тръгва аз имам лаптоп hp pavilion g7 и с брат ми Явор се мъчим от цяла една година аз съм на 10 год и мно. ми е гадно че, нито една игра не ми тръгва ако може и малко помощ ще е много мило,от ваша старна благодаря предварително... Ай,забравих да ви кажа че съм с windows 7 Ultimate  :(  :(  :(  :( 

Не съм убеден,че въобще х64 системите работят...  :)

Имам 15 игри извън системният диск...

А приятелите хлапета- ако искаш да спукаш комп от игри....

Няма да е лаптоп в близките 7-8  години.

Зарежете лаптопи за игри...

Специално за така наречените game drivers,

налагани от НЕВИДИЯ,създават краш и сини екрани в

някои системи...Визирам ХР:

Нищо от този сорт не е в системата ми....която не е

нещо кой знае какво...

Редактирано от Бай Котаран (преглед на промените)

Пишете на български,моля!

Някой да Ви помогне---Не се наемам да третирам

крашове и грешки при деца... :)

ако са инсталирани правилно драйверите, съответно първо интелските и после драйверите на нвидия

то с десен клавиш има опция да се пусне директно с нвидия видео драйвера играта

добре господине сега ще ви кажа Procesor - intel i5 4x2,4 GHz ram - 4gb

и още Dolby advanced audio Altec lansing

това че си казал какъв ти е процесора /без модела му/ и колко е Рам паметта 

не значи че си казал каква е системата

ако е лаптоп какъв е модела ако е настолна машина каква е видео картата и дънната платка

Ако искаш кардинално решение и ползваш настолен,персонален компютър

с цел игри:Ползвайте ХР!

Аз съм дотук.

Иначе смятай,че играта не ти е в параметрите:

Цял живот се прибих да Ви казвам,че кратката самопроверка на диск

е наложителна без нужда на всеки 8-9 дни.

Инсталирай си ХР...

Редактирано от Бай Котаран (преглед на промените)

Ако искаш кардинално решение и ползваш настолен,персонален компютър

с цел игри:Ползвайте ХР!

Аз съм дотук.

това за ХР е смешно доста от игрите са го изхвърлили от изискванията поради не поддръжка на DX10 и нагоре

Редактирано от saentist (преглед на промените)

това за ХР е смешно доста от игрите са го изхвърлили от изискванията поради не поддръжка на DX10 и нагоре

Моята стара карта поддържа Дирек 10...

Не е това проблема на децата... :)

ехоооооооо

това че си казал какъв ти е процесора /без модела му/ и колко е Рам паметта 
не значи че си казал каква е системата
ако е лаптоп какъв е модела ако е настолна машина каква е видео картата и дънната платка

аз сам казал че лаптопа ми е Hp Pavilion g7 ми не вярваш отиди по горе в коментарите тоест вие сте прав че изобщо не съм докоментирал за системата това е от мен video - nvidia GT540 1GB

Я погледни и кажи важното:

Изискванията на играта спрямо параметрите на преносимият ти комп...

значи играта ми тръгва нали само музиката чувам ама екран не виждам да не е нещо  flash player

exoooooo

абе ми на тебе ква ти  е работата в тоя саит теб трябва да те махнат тоя саиит е за помощ а не за ленцене бе

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.