Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Производителност на компютър

Featured Replies

Вижте сега ... Компютърът ми е хубав . Незнайно защо някои игри ми вървят на кадри . Изисква 256 MB video аз имам 512 и пак е на кадри . Използвам Can You Run It - Приложението и пише , че преминавам дори препоръчителните . На познати им са по слаби компютрите но върви гладко

От какво може да е ? Винаги си тегля най новите драйвъри за видео картата ..

3 GB RAM

3 GHZ

DirectX 9.0c

Тип централен процесор - DualCore AMD Athlon II x2 240 2800 Mhz

Дънна платка - ASRock N68 - S ( 2 PCI 1PCI-E x1 , 1 PCI-E x16 , 2 DDR2 DIMM , Audio, Video

Чипсет на дънната платка - nvidia nforce 7025-630a AMD K10

Видео карта - nVidia GeForce 7025 / nVidia nForce 630a ( 512mb )

- Вградена е.

Някакви идеи ?

Ами видео картата ти е много далеко от хубава, ама наистина много далеко, то тая карта е от преди 5-6 години и е вградена (тя дори тогава е била предназначена колкото да извади видео сигнал на монитора, а не за игри). Тази видео карта е достатъчна да гледаш филмчета и да играеш CS 1.6 и игри с подобна графика (е може и малко по добра графика), но за нещо съвременно забрави. MB-ите не са чак толкова важни във видео картата особено сега като 1 GB го нямат за нищо. Каквато и карта да му сложиш на тоя компютър ще е в пъти по добре, купи си някаква втора ръка от средния или високия клас и ще усетиш голяма разлика, то и някоя нова карта от ниския клас да му сложиш ще излети тоя компютър в сравнение със сега. Зависи с какви средства разполагаш и дали изобщо имаш намерение да взимаш карта. То компютърчето е старо вече де, не си заслужава да взимаш скъпа карта, но можеш да му вдъхнеш малко живот. :)

• Автор

Благодаря . Да , имам намерение да взимам карта . Скоро ще си взема . Посъветвах се с приятелите си , някои казват видеото , други процесора и т.н. затова реших да пусна тема . Още един път благодаря , може да lock-вате.

Тоя процесор ще понесе на гърба си една евтина видеокарта от рода на HD6670. За повече ще трябва и ъпгрейд на процесора. Хубаво е, че може да се бодне дори Phenom II X6. Лошото е, че се използва DDR II при това дъно. В общи линии като гледам с какво си играл досега, би трябвало да останеш предоволен дори от тая видеокарта, която дадох като линк. Да не говорим, ако намериш и някой Phenom II X4.

Вижте сега ... Компютърът ми е хубав . Незнайно защо някои игри ми вървят на кадри .

На познати им са по слаби компютрите но върви гладко

От какво може да е ?

Някакви идеи ?

Компютърът ти е доста далеч от хубав, става за интернет, филми и флаш игри.

Искаш идеи, ето ти няколко.

Не казваш какво е захранването но като съдя по останалите части предполагам е 10 000 вата жълтурче.

Та първо започваш със захранването, качествените тръгват от около 80лв нагоре.

PSU CM EXTREME 400W Corsair 430W Builder Series CX V2 430W PSU CM GX 450W APFC

После видео карта примерно GB R675OC-1GI /HD6750/1GB GD5 ще си пасне с процесора.

Разкарай едната плочка рам от 1gb и бучни още една платка 2gb.

Аз бих сменил и дъното ...............ама то стана направо нов компютър.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.