Следващото поколение видеокарти GeForce GTX последно време все по-често става основна тема за обсъждане в многобройните хардуерни форуми.

Популярният уеб-портал VideoCardz съобщи, че корпорацията Nvidia е започнала да изпраща на специално подбрани представители на пресата покани за особено мероприятие. То трябва да се състои по време на изложението за компютърни игри Gamescom 2018. Датите са 21-25 август тази година в Кьолн, Германия.

В самите покани няма информация за нов хардуер или нови GeForce. Но като се има предвид размаха на събитието, смело може да се предположи, че компанията подготвя нещо голямо, а не само презентацията на игри за персонални компютри. Редица анализатори и журналисти отбелязаха, че „никой не би осигурил безплатно пътуване до Европа, ако нямаше нещо много важно„.

Презентацията на новите видеокарти GeForce GTX в рамките на Gamescom 2018 се потвърждава и от изтеклата наскоро информация, според която тези графични карти трябва да се появят в магазините през следващите два-три месеца.

Освен това, редакцията на VideoCardz разузна плановете на AMD следващия месец да проведе собствена конференция, на която са поканени редица представители на медиите. Явно и AMD подготвя нещо интересно.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари