Премини към съдържанието
  • публикации
    2
  • коментари
    6
  • прегледи
    2746

За този блог

драсканици

Публикации в този блог

 

По дяволите

По дяволите парите...печелят се,подяволите работата ...работа има колкото щеш,по дяволите злобата на хората..нея ще я има винаги,по дяволите ежедневието,напрежението!Важно е само здравето,моето и на най-близките ми хора.Хората сме такива егоисти,забравяме кое е важното!Понякога просто няма сили,а трябва.Трябва винаги да съм силната,позитивната,да крия сълзите си,когато всички други плачат.И да преглъщам болката,просто да я забравям.Само когато легна вечер,скришом мога да заплача,тихично,никой да не чуе!Уморих се,но ще продължа,просто нямам избор!

Cvetencet0

Cvetencet0

 

Поредните

Изхабява ли се човешката душа???Аз се уморих..как все ще се намери някой да ме бутне и никой ,за да подаде ръка.Човекът за човека е вълк-винаги съм се чудела защо тази фраза така силно се заби в главата ми толкова години.Еййй това ината е голяма работа,аз на вълците няма да се оставя,нито на лешоядите...Ще склоня глава само когато оная с косата ме привика при себе си,нито минута по-рано!! А раните,раните си остават ,НИКОГА не изчезват,но малко по-малко заздравяват.Оставят белезите,за да напомнят за болката.И как да му се не види не научих уроците на живота и още наивно вярвам в добрата човешка душа.Нима всеки не заслужава да му бъде даден шанс,да откриеш доброто,което носи в него,онова,скритото под толкова болки?Когато си добър и помагаш,не ти се отвръща със същото,не и в тоя вълчи свят.Всеки сам взима решенията в живота си,аз ще затворя и тази страница. И ти премина като миг през живота ми и твоя образ избледнява сега и остава като далечен сън. Поредната сълза,поредната пропиляна мечта,поредното разбито късче душа.Поредното разочарование,поредното страдание,поредната дълбока рана.И колко поредни имах в живота си,поредните прелистени страници,поредните проклети предатели.И падам, и ставам, и продължавам....

Cvetencet0

Cvetencet0

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.