Премини към съдържанието
  • публикации
    17
  • коментари
    0
  • прегледи
    31667

Прокълнатият хълм!

Lestath

871 прегледа

Откъси дневниците на доктор Джордж.В.Лезуърт!!!

Прокълнатият хълм!!!

(стъпките на дявола)

849496_orig.jpg

Доктор Лезуърт беше един от най-добрите медицински специалисти в Англия в графстово Кент по медицина.Но през онази ужасна утрин 1666 година край селището Лорчергрийн край хълма до езерото се намираше манастира за млади девици Норманвеийл,където живееха в пълно уединение и спокойствие,повечето монахини,който се бяха отдали във вечна молитва и вярна служба към Бог.

Живота в самото селище беше толкова скучен и безгрижен,че повечето селяни не осъзнаваха,какво ги беше сполетяло през онази мрачна и зловеща нощ,в която осъмнаха в печален старх и паника,а това сякаш никога до сега не можеше да се случи в Лорчергрийн. Рано сутринта доктор Лезуърт пристина с първият конски впряг в самото селище,а там горе на самият хълм се виждаше съвсем ясно малкият девически манастир,но сякаш точно,там сега тегнеше някава зла прокоба,която беше повече от истинска,реална и зловеща,но сякаш предначертана в мислите на някакъв,зъл безмилостно зловещ ,мрачен демон..Пред полуотворените порти се разнасяше мирис на прясно обгорена и навярно млада плът,която беше на някоя от мъртвите монахини.

Пред врата се показа старото и измъчено лице на една от най-старите служителки на този монашески двор монахиня,която и без това не можеше да говори,а и не виждаше добре.

Тя цялата беше обвита в черно,като след погреб*лен ритуал,но с мраморно,като восък бледо и изпито лице.А очите и бяха по-тъмни и от мрака на ноща,които изразяваха дълбока,неперстанна опечалена скръб.

Доктор Лезуърт до толкова се беше стреснал,че не осъзнаваше,какво щеше да види в следващият момент!

Една от вътрешните стаи на девическият манстир беше цялата в кръв, а две от десетте голи млади тела на мъртвите монахини бяха до толкова обгорели,че не можеше да се разпознаят,дори и тяхната самоличност в първият момент!

Навярно помисли си Лезуърт…?!?

- Тук може би е бил извършен някакъв демоничен или сатаниски ритуал?

-Но по-дяволите,кой и защо за Бога го е направил...?!

Телата на всичките до една млади монахини бяха голи и обилно окървавени,а от вените на ръцете им,както от очите и от усните им се стичаше онази все още прясна ,топла тъмно червена кръв,която беше обхванала целият под на самото помещение.Но от всичко най-ужасяващ беше факта,че всичките тела,бяха по един твърде жесток и брутален начин разрязани от лявата страна на шията. Всяка една от мъртвите девически тела имаше, дълбоки прорезни,но обгорени,като с огън рани,който сякаш бяха рязани с много голям и остър нож.

Но най-покъртителна и кошмарна беше онази безмилосно жестока гледака,която сама по-себе си можеше да отврати всяко,едно нормално,човешко същество,както и самият доктор Лезуърт.

Между краката на всяка една от жертвите се забелязваше обилно и постоянно кървене,което навярно си беше повече от сполучлив опит за брутално изнасилване или вече случило се такова!

Определено в по-голямата си част самите накрайници от мъртвите телата бяха предварително осъкатявани и всички до една с обезобразено,нарязани,кървави гърди изобразяващи някаква дяволска символика на всяка една от тези десет жертви.

Но по в страни се забелязваха кървави стъпки наподобяващи,огромни животиски копита отколкото на обикновен човек или човешки същества дръзнали да осквернят този малък непрекосновен от злото божии храм.

Те водеха към страничната врата водеща право към коридора по стълбите на малкият двор на манастира където се намираше от другата страна езерото.

От тогава и до днес не беше открит извършителят на това толкова брутално,жестоко и кърваво престъпление .

Но и до днес се говори из цяла Англия в най-различни древни притчи,приказки и легенди,че извършителят на това толкова жестоко убийство била най-старата монахиня на манастира,а тоест самият дявол облечен,като монахиня,скрит зад огледалото на човекоподобен женски образ,който блудствал най-брутално с младите монахини веднъж на сто години само,когато след полунощ луната е вече цяла и придобивала кърваво червен проблясък.

От тогава и до ден днешен мястото е прокълнато завинаги,а хората го наричат “прокълнатият хълм”,който е изцяло залесен и превърнат в малка гориста местност,а селището отдава вече не съществува.

12.10.16660 Коментара


Препоръчани коментари

Все още няма коментари.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход
×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.