Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Видео драйвери

Featured Replies

Здравейте! Трябва ми драйвер за Intel® G33/G31 Express Chipset Family (256 MB).Благодаря предварително.

драйвърите се намират на support страницата на Intel: http://www.intel.com/p/en_US/support?iid=hdr+support помислете си коя е операционната Ви система и си свалете нужните драйвъри

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Автор

Мерси за бързия отговор,но да питам и за друго нещо.Сега инсталирах една игра и ми дава eror:could not init 3D system.shader model 2.0 is reqired. Please install the latest video drivers

с голямо неудоволствие ще попитам коя е играта, кой е модела на видео картата, за какъв тип компютър говорим? едно леко настолно четиво, което скоро ще трябва да преработим и за software-ния раздел: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=45422

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Ами играта е farming simulator,нито една версия не ми тръгва,а колкото до компа ми....: вид на компютъра-Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC DirectX-4.09.00.0904 (DirectX 9.0c),Централен процесор- DualCore Intel Celeron E1500, 2200 MHz (11 x 200), Чипсет на дъното-Intel Bearlake G31,системна памет-2038 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM),видео карта-Intel® G33/G31 Express Chipset Family (256 MB),3D ускорител-Intel GMA 3100 това е

Здравейте. Не знам дали тук трябва да питам, за което предварително се извинявам. Имам web камера модел A4Tech PK-835, преди нямах проблеми, когато ползвах Windows XP, но сега когато съм с Win 7, двайвърите от диска не работят, рових в нета, но от никъде не можах да ги сваля безплатно. Мн ще съм ви благодарна, ако помогнете.

Разбира се, че това не е мястото за този въпрос, ама ти си добро момиче :cool:http://www.a4tech.com/download%20driver.asp?cmodnum=PK-835 - пише, че няма нужда от драйвър, но ако все пак имаш проблеми, да им пишеш :yanim:

• 1 година по-късно...

А когато се свалят нови видео драйвери,преди тяхната инсталация трябва ли да се деинсталират старите?

А когато се свалят нови видео драйвери,преди тяхната инсталация трябва ли да се деинсталират старите?

Хубаво е да деинсталираш старите и чак тогава да инсталираш новите!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.