Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с влизането(login) в Skype

Featured Replies

Здравейте, имам следния проблем. Като въведа username and password в Skype изпиза прозореца с Signing in и нищо не се случва, стой си няколко минути и нищо, след това ми казва, че скаип не може да се свърже с нещо си, и ми препоръчва две стъпки: Да се свържа с администратора(аз) и да рестартирам скайп... Пробвах да рестартирам рутера(пропоръчват тази стъпка), но без ефект, а апликацията я спрях и пуснах няколко пъти, но без ефект. Пробвах и през imo.im, но и от там не става. Бихте ли ми дали съвет как да оправя този проблем, не съм правил никакви промени преди да получа този проблем. Не мога и от други места да се log-на. Skype version 4.0.0.226 Ето и точна снимка на еррора.

post-238030-0-19545000-1293036220_thumb.

Редактирано от TIapko (преглед на промените)

• Отговори 153
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тръгна при мене

• Вероятно много от проблемите на Skype се дължат на потребители, повярвали на нещо подобно, и без никаква мисъл го изпратили на 15 абонати. И за какво ? Да става калабалък. Ти чувал ли си, чел ли си

• http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=89369&st=3 Чукчите не четат преди да пишат.

Публикувани изображения

И аз имам проблем със скайп 5.0 и вече не знам какъв му е проблема.След като заби няколко пъти с версия 5.0.0.152 пожела да се обнови до 5.0.0.156 и оттогава успя да стартира само веднъж. (преместено от съседната тема) Не е от версията....и аз съм с рутер.windows 7 home basic x64

Здравейте!Имам проблем с Скайп ! Значи всичко си случи така:всичко си вървеше "по вода"спрях компютъра за 2-3 часа и излязах на вън . Когато се прибрах пуснах компа и за мое очудване скайпа ми неискаше да се впише . След 5 минути ми се вписа но на когото и да пиша не ми оговаря на някои се изпращат съобщенията а на други не . Много ви моля да ми помогнете колкото се може по бързо ! Благодаря Предварително !

Редактирано от Whitesnake1 (преглед на промените)

Проблема не е само при теб... май някой от сървърите на скаип пак "умря" както преди няколко месеца...

Дам и аз сега се прибрах и за мое очудване скайпа не работи. Явно ще трябва да почакаме да оправят сървъра.

Пускам значи скайпа и ... върти, но не се логва. Сложих 4 версия същото, мислех да сложа и 3, но реших първо да ви пиша.

Колко теми ще правите още? Не разбрахте ли, че в цялата система има срив!

SKYPE FAIL!!!!!!!!!!!!!!!!

Проблема не е само при теб... май някой от сървърите на скаип пак "умря" както преди няколко месеца...

Значи проблемът не е при мен благодаря че ми отговори толкова бързо :lol6:

Е вече има скайп или поне при мен тръгна :lol6:

Странно при мен още няма ....

И един въпрос към тези на който им е тръгнал скайпа .. коя версия ползвате ?

имам един въпрос относно скайпа сега след като излезе новата му версия 5.0 ми се обновява автоматично някои знае ли как да си спря обновяването защото новата версия ми дава проблеми с това дали съм на линия или не

Странно при мен още няма ....

И един въпрос към тези на който им е тръгнал скайпа .. коя версия ползвате ?

С която и версия... да пробвате... логването е като чудо по коледа... проблема не е във вашите телевизори :Р ... решение ще има... ама още е рано за прогнози :yanim:

Е вече има скайп или поне при мен тръгна :yanim:

Още ли ти работи скайпа :D щот на мен ми влиза в него след 5-6 мин ама никои не ми вижда кво пиша ? апък ся дори не влиза ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.