Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да си оправя звука?

Featured Replies

Брат ми без да иска изтри саунд макса или както е там програмата която настроива звуковите устройства като микрофон и слушалки!незнам как да си я оправя а и нищо почти неразбирам мога ли да я сваля от някъде или трябва да се инсталира от диск?проблем ми е че ако трябва да я инсталирам не ми работи двд-то и не мога да работя с дискове!въобще голям проблем моля не ми се сърдете за разбърканото писане но много искам да си оправя звука!моля помогнете!и ако може обяснете като на първолак какво точно се прави!благодарря!

Като за начало няма да е зле да дадеш малко информация!

• Каква е операционната система
  • Каква е конфигурацията ти (като не забравяш точен модел на дънната платка
  • Каква е саунд картата (ако е допълнителна)
Ако брат ти е затрил драйвърите само, ще трябва да ги свалиш от страницата на производителя на дънната платка, или ако си с допълнителна саунд карта, на производителя на саунд картата.
  • Автор

Като за начало няма да е зле да дадеш малко информация!

• Каква е операционната система
  • Каква е конфигурацията ти (като не забравяш точен модел на дънната платка
  • Каква е саунд картата (ако е допълнителна)
Ако брат ти е затрил драйвърите само, ще трябва да ги свалиш от страницата на производителя на дънната платка, или ако си с допълнителна саунд карта, на производителя на саунд картата.
вградена е картата ама другото не мога да ти го обясня че нищо не разбирам прокто ми изстри sond max по погрешка какво имаш предвид под конфигурация какво точно трябва да ти кажа
Download Soundmax. Ако не се справиш сама, търси помощ от специалист. Със знанията, които имаш, ще е трудно през форума.
  • Автор

Download Soundmax. Ако не се справиш сама, търси помощ от специалист. Със знанията, които имаш, ще е трудно през форума.

със пилешкия си мозък си оправих всичко сама все пак благодаря за обърнатото внимание

Здравейте, след като си преинсталирах компютъра ми се появи един проблем... При опит за разговор по Скайп отсрещната страна не ме чува, а аз я чувам чудесно! ... След като прегледах дали е добре включен микрофона, погледнах и настройките на Скайпа, но всичко си беше наред! ... Реших да се поровя и в Realtek HD Audio Manager и видях,че на микрофона е дадено MUTE... след като махнах отметката микрофона ми работи постоянно т.е. дори и без да водя разговор по Скайп всичко което кажа се чува на тонколоните, а отсрещната страна така и не ме чува... НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ! МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!

Здравейте,

след като си преинсталирах компютъра

ми се появи един проблем...

При опит за разговор по Скайп

отсрещната страна не ме чува,

а аз я чувам чудесно!

...

След като прегледах дали е

добре включен микрофона,

погледнах и настройките на Скайпа,

но всичко си беше наред!

...

Реших да се поровя и в

Realtek HD Audio Manager

и видях,че на микрофона е дадено MUTE...

след като махнах отметката

микрофона ми работи постоянно

т.е. дори и без да водя разговор по Скайп

всичко което кажа се чува на тонколоните,

а отсрещната страна така и не ме чува...

НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ!

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!

Не съм много наясно точно с тези драйвери, но гледай микрофонът да е MUTE-нат за playback, интересува те да е включен за Recording.

• 4 години по-късно...
И аз имам същия проблем и когато се опитах да изтегля тази програма ми изписа "Driver not fount". Как да го оправя?Вече от една седмица се мъча,но не успявам. :(:( :(

Редактирано от Diduuu (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.