Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за онлайн телевизията - сайтове и програми.

Featured Replies

така ! моля дайте ми сайт за гледане на телевизия в интернет ! много спешно ми трябва ! или програма с която се гледа телевизия ! всичко може ! ( не знам каде трябва да се пусне такава тема затова реших че тук е най-доброто мяста да я пусна )

• Отговори 116
  • Прегледи 110,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е какво по-точно искаш да гледаш? Сайт за гледане и програмка за гледане са две коренно различни неща. Знаеш ли какво точно искаш?

Може да гледаш онлайн телевизия от интернет чрез Winamp. Само ти е необходимо да отвориш Media Library и избереш TV / Television или подобни. От там имаш пълен списък с повечето известни онлайн телевизии. Но за да гледаш такава телевизия трябва да имаш скорост на даунлоад над 60 kb/s. С най-добри пожелания, Митака

• Автор

Сайт за гледане и програмка за гледане са две коренно различни неща. Знаеш ли какво точно искаш?

<{POST_SNAPBACK}>

ми ако може и двете

Е какво по-точно искаш да гледаш?

<{POST_SNAPBACK}>

ми няма значение ! по принцип искам да гледам футбони мачове

Редактирано от juventus_fen (преглед на промените)

Може да гледаш онлайн телевизия от интернет чрез Winamp. Само ти е необходимо да отвориш Media Library и избереш TV / Television или подобни. От там имаш пълен списък с повечето известни онлайн телевизии. Но за да гледаш такава телевизия трябва да имаш скорост на даунлоад над 60 kb/s.

С най-добри пожелания, Митака

<{POST_SNAPBACK}>

Това в winamp са само записи.

• 2 месеца по-късно...

Ети ти един сайт:

BTV

Там ще намериш записи на предавания от БиТиВи, с 20-30 минути закъснение след като са излъчени.

Дано да ти свърши работа.

• 4 седмици по-късно...

htt://www.nettera.net ЗДравейте!Инсталирах си нужния плеар от този сайт,но не ми тръгва нищо.Четох във форума им,че имали някакъв проблем,но пък други гледат.Имате ли идея,защо не мога да гледам от там? Предварително благодаря!

htt://www.nettera.net

ЗДравейте!Инсталирах си нужния плеар от този сайт,но не ми тръгва нищо.Четох във форума им,че имали някакъв проблем,но пък други гледат.Имате ли идея,защо не мога да гледам от там?

Предварително благодаря!

<{POST_SNAPBACK}>

зависи и от нета-ако е слабичък,трудно ще тръгне nettera

зависи и от нета-ако е слабичък,трудно ще тръгне nettera

<{POST_SNAPBACK}>

Здравейте!

Незнам дали е от нета,защото мога да гледам онлайн филми,което според мен би трябвало да е достатъчна скорост,за да гледам и от този сайт.Но,човек знае ли?А може ли да е от нещо друго?

Благодаря в аванс.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, Някой знае ли къде може да се гледа спортна телевизия онлайн излъчваща олимпийските игри в Торино? EUROSPORT ги излъчва 24 часово но никъде не намерих възможност да се гледа тази програма по нета. Благодаря Ви предварително!

• 5 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Имаше съобщения за българска Интернет телевизия в реално време Някой може ли да помогне с линк към сайта

http://www.neterra.net/ и http://www.neterra.tv/ са много добри сайтове, особено първият.

Успех. ;););)

Редактирано от DiDokal (преглед на промените)

http://www.neterra.net/ и http://www.neterra.tv/ са много добри сайтове, особено първият.

Успех. :ph34r::down:;)

Човека търси в реално време, live streaming.

Само за кленти на Мегалан /засега/ от една седмица има пуснати оn-lineTV - 3 на брой, от днес са 5 :) които са със завидно качество 300kB=2.4Мbit-a !!! Картината е по-добра отколкото на TV, който иска да пробва:

213.240.241.225:8181

213.240.241.225:8182

213.240.241.225:8183

213.240.241.225:8184

213.240.241.225:8185

P.S. За услугата е сега само за техни кленти. TV-to незнайно защо за мен, се отварят само с VLC плеър Публикувано изображение

P.S.S. A да, телевизиите са Канал 1, bTV, MM, Sity и Balaknika нещо беше...

Редактирано от Enei (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Търся саит с ONLINE TV ако някои знае някакакв с доста тв-та

и ест сайта да е ФРЕЕ да пише !

аз знаех 1

http://fresh.ifastnet.com

ама нещо вече не работи ...

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.