Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имате ли татуси - къде и какви?

Featured Replies

Аз имам вече два - скорпион на лявата плешка и ангел отзад на врата :)

Ваш ред е=>

p.s.

Ще е интересно да споделите и причината да си направите точно този татус и защо точно в онзи момент.

• Отговори 88
  • Прегледи 27,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Имам черно-бял дракон(част от композиция ин-ян) на лявото рамо,покрива горната част на от лакътя до рамото.Започва от средата :)

Две червени боксови ръкавици на лявото рамо,имам ги от 1998 година.Не съжалявам за това ама трябва да се повторят още един път.Иначе искам една лоша акула на плешката или озъбено куче.

На дясното рамо - тигър. Но по всичко личи, че ще го покривам с друг

ще се радвам ако приложите снимки :):):)

така де, да се онагледи cool.gif

Някой друг път сигурно :)

ще се радвам ако приложите снимки :):);)

така де, да се онагледи cool.gif

Ами дай пример де :)

Нямам никакви татуировки,но ми е любопитно дали се изпитва болка и до каква степен е поносима? :)sad.gif

Нямам никакви татуировки,но ми е любопитно дали се изпитва болка и до каква степен е поносима? :)sad.gif

Почти не се усеща,много слабо.Зависи де,ако е по меките месца може и да е гадничко.Не е по болезнено от инжекция.Ако това те спира въобще не го мисли.

• Автор
Нямам никакви татуировки,но ми е любопитно дали се изпитва болка и до каква степен е поносима? :rolleyes:sad.gif

Ако има кокал или мускул се усеща болка,но в никакъв случай не е болка за умиране.Мен при зъболекар ме боли 87 пъти повече biggrin.gifОще повече след 15 мин работа изтръпва мястото и усе6та6 само боцкането...

Аз имам татуировка на таза и определено доста ме боля.... :down: Вярно,че и татуса не е малък,но ми бяха казали,че не е много болезнено...Това,в което се убедих е,че всеки го боли различно,а и много си зависи от мястото... :down:

А някой да знае нещо за временните татуировки и дали болят колкото истинските?

• Автор
А някой да знае нещо за временните татуировки и дали болят колкото истинските?

Временните татуировки се рисуват със специални тушове като с боички- т.е. няма пробиване на кожата=>няма и болка..Дори може сама да си ги правиш ако можеш да рисуваш,ако не можеш се продават шаблони..Веднъж си правих такава за морето и издържа 2 седмици.Сигурно може и повече ако не се мокри cool.gif

green^eyes, благодаря за информацията :) Аз бях чувала и за такива, които държат над 1 месец.. такава искам да си направя, че 2 седмици малко ми се виждат :)

При положение,че нямам познати които се занимават с това,как да избера студиото.Има ли нещо по важно което трябва да знаем.

Знам че не е хубаво да се прави през лятото,заради горещината.

Но какво може да ти се случи?

Редактирано от the_flapper (преглед на промените)

• Автор

Ами не влизай в първото студио..Разпитай потърпевши..При мен бе6е лесно,защото в моя край има двама души, които се занимават с това и от всеки имам по един пе4ат;)Това ще стане част от теб и трябва много добре да обмисли6 дали ще иска6 през целия си живот пеперудка на дупето например..Ина4е ти отговориха за инфекциите-все пак това си е рана и трябва да по4ака6 1-2 седмици да заздравее..А лятото е топло, потиш се, показваш повече плът-чудесно за бактерийките..

Но все пак може да се направи и през лятото.Ако се полагат големи грижи има възможност да не стане инфекция.Или греша?

Това коя част от тялото ти е?

Прочети първото ми мнение в темата и ще си отговориш :whist:.Иначе тук се самоснимах и не се разбира наистина коя е.

Щеше да ме улесниш ако просто ми беше казал,вместо да ме караш да се връщам на зад.

Но карай прощавам ти. :whist:biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Отдавна ли я имаш?Искаш ли да си направиш друга? :whist:

Щеше да ме улесниш ако просто ми беше казал,вместо да ме караш да се връщам на зад.

Но карай прощавам ти. :Pbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Отдавна ли я имаш?Искаш ли да си направиш друга? :rolleyes:

Отново те каня да прочетеш първото ми мнение в темата,там се крие отговора и на новия ти въпрос laugh.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.