Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имате ли татуси - къде и какви?

Featured Replies

Ами..незнам какво точно имаш предвид под избледняла,но моята не е избледнявала изобщо.... ohmy.gif Просто след няколко дни се появи коричка,която за няколко дни падна и си останах по татус,но съвсем ясен и чист...Все пак знам и че не трябва да я търкаш прекалено,защото сега кожата там е много чувствителна.... :clap:

Според мен не трябва изобщо да е избледняла,ама може пък аз да бъркам нещо....

ми под избледняла точно това...или поне на мен така ми се струва. В смисъл страх ме е като се е бели или като съм я измил да не е паднала част от боятана места, въпреки че не ми се вярва...

ето я http://img7.picsplace.to/img.php?file=img7/25/my_tattoo.jpeg след първото къпане в понеделник... извинявам се за лошото качество sad.gif

• Отговори 88
  • Прегледи 27,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Ами..незнам какво точно имаш предвид под избледняла,но моята не е избледнявала изобщо.... ohmy.gif Просто след няколко дни се появи коричка,която за няколко дни падна и си останах по татус,но съвсем ясен и чист...Все пак знам и че не трябва да я търкаш прекалено,защото сега кожата там е много чувствителна.... :P

Според мен не трябва изобщо да е избледняла,ама може пък аз да бъркам нещо....

Първо, хубава татуировка. Второ, нали не си очаквала татуса ти да стои катраненочерен (какъвто е веднага след направата) ? Щото това няма да е :speak: Така наречените "черни" татуси не са точно черни.. те са тъмни, но бият повече на много тъмно сиво-зелено. Та нормално е след като черната (наистина катраненочерната) коричка падне, а тя трябва да падне, за да зарасне татуто, отдолу да не е същия катраненочерен цвят.

Вече друг е въпроса дали не се е обезцветила боята, което ми се вижда твърде невъзможно. Зависи колко дълбоко са те дупчили де. Но все пак е малко вероятно.

Здравейте, преди 8 дни се татуирах, но татуса почна да избледнява и кожата, която се бели е с боя.

това което 'се бели и е с боя' не е кожа.. по-точно кожа е, но е умъртвена кожа, а 'боята' е просто горният слой на татуировката ти, срупчето, така да се каже. Не става въпрос за боя. Боята която е трябвало да оцвети татуто вече е попила в кожата ти (при татуирането) и оттам нататък.. знаеш :wors: за цял живот.

Редактирано от Serenity (преглед на промените)

Serenity, 10x. И аз мисля, че е добър, даже много. Човекът си поигра, но резултата е страхотен. Благодаря на всички, които отговориха. Междувременно и аз попрпчетох някои неща в интернет и се надявам че място за притеснение няма. Просто днес след като я измих със сапун и вода и почна да се бели "на парцали" и се разтрвожих малко sad.gif Както и да е...лека вечер. Наздраве!

• 4 месеца по-късно...
еее динди суперска е :cheers: малко дяволче :doh: Тва на Лявото рамо отзад ли е ?

Ххахахха тъкмо влизах да се редактирам да уточня къде е, че на тази снимка малко, леко прилича все едно е на дупето ми, но да познала си точно там е...лявото рамо, отзад laugh.gif

Ххахахха тъкмо влизах да се редактирам да уточня къде е, че на тази снимка малко, леко прилича все едно е на дупето ми, но да познала си точно там е...лявото рамо, отзад laugh.gif

Супер Супер и тва дяволче май е типично в твой стил ,а :cheers:

• 2 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

1171707wx4.jpg

eто как продължава работата... мислех , че ще завърши татуса вчера ама след 3часово лежане се отказах да лежа още 3 /трябваше да заминавам на парти/ та трябваше да си запазя час за след 2 седмици. Както е казал едикой си Хубавите неща стават бавно :wors:

и пак не можахме да довършиме .....

1171711ji0.jpg

Редактирано от jackass (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Честито, готино е, но въпреки всичко смятам, че ако беше само това на лявата плешка, би седяло по внушително :) Как спа като ти ги правиха :)

Благодаря. Тва на лявата плешка покрива един много стар татус , който ме кефеше първия ден само ахаххаха.

А идея за гръбначния стълб имах от бая време . По натам татуса може да се разшири към ребрата и ръцете , но за сега ще почивам .

За спането нямаше проблеми .. мазах се с Бепантен плюс , но след третия ден започваше да ме сърби ужасно гърба . Все пак е голяма рана . И най лошото е , че не можех да се почеша защото после почва още повече да сърби ахахах ...

jackass

С такъв гръб..... вярвай, няма да обърна голямо внимание на татуса ;)

Иначе - е страшен. Много ми харесва.

• 1 месец по-късно...

Аз имам татус на целия гръб,не е вярно че не трябва да го мокриш,можеш да се къпеш колкото пъти искаш на ден просто не трябва да го киснеш и трябва да се къпеш с хладка вода,не трябва да го печеш на слънце поне 5-6 месеца,защото има вероятност да хванеш рак на кожата,а за болката-БОЛИ МНОГО ВЕРВАЙТЕ МИ

Аз имам татус на целия гръб,не е вярно че не трябва да го мокриш,можеш да се къпеш колкото пъти искаш на ден просто не трябва да го киснеш и трябва да се къпеш с хладка вода,не трябва да го печеш на слънце поне 5-6 месеца,защото има вероятност да хванеш рак на кожата,а за болката-БОЛИ МНОГО ВЕРВАЙТЕ МИ

тва верно ли е за рака на кожата? защото нещо не ми се вярва!

Редактирано от Akasha (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
абе нямат ли калдатковците нови татуси ???

Аз обмислям вариант за втори ама нещо ми куца организацията. Ще видим вече съм си дала заявка на една приятелка да ми намери свестен татусо - мазач, че за първия си татус ходих чак до Тетевен. Не, на всеки съм готова да си дам кожичката. Ама много се чудя къде да си я турна. Или ще да е долу ниско на крака или на някое от бедрата ми от вътрешната страна шъ видиме ко шъ го измислиме. :rolleyes:

Аз обмислям вариант за втори ама нещо ми куца организацията. Ще видим вече съм си дала заявка на една приятелка да ми намери свестен татусо - мазач, че за първия си татус ходих чак до Тетевен. Не, на всеки съм готова да си дам кожичката. Ама много се чудя къде да си я турна. Или ще да е долу ниско на крака или на някое от бедрата ми от вътрешната страна шъ видиме ко шъ го измислиме. :sobbing:

Ила ми на госке biggrin.gif моя "шивач" е страшно добър / само достатъчно кинти си вземи/

горната част на стъпалото изглежда много добре / за девойка / хахах / / flwrfootblog.jpg

но и по бедера ще изглежда добре .. зависи кво е ..

тази изея за татус на крака не е лоша

аз имам на рамото един меч около който е увита роза (е, не е истински татус но както и да е)

П.П.: сори ама нямам снимка

poshblack1previewrs8.jpg

poshblack3gn6.jpg

Аз много искам нещо такова,но е на такова място че постоянно ще я виждам и ми се струва,че ще ми омръзне.Ще изчакам още 2-3 годинки,за да реша дали наистина искам толкова много и тогава ще си направя:)

Аз обмислям вариант за втори ама нещо ми куца организацията. Ще видим вече съм си дала заявка на една приятелка да ми намери свестен татусо - мазач, че за първия си татус ходих чак до Тетевен. Не, на всеки съм готова да си дам кожичката. Ама много се чудя къде да си я турна. Или ще да е долу ниско на крака или на някое от бедрата ми от вътрешната страна шъ видиме ко шъ го измислиме. ;)

я виж тва 001.jpg

• 2 седмици по-късно...

Добър Вечер на Всички значи,решил сам да си направя татус след главата тоест като започва гръбнака и ще си направя 3 Х-а ще ме боли ли или ? Мерси предварително ;)

Аз имам от вътрешната горна страна на дясното бедро ;) и

повярвайте ми-болката е ужасяващо голяма,

а и с моята чувствителна кожа нещата за малко и

щяха да излязат извън контрол,

ама добре,че не стана иначе не ми се мисли.

btw свалянето на татуировка боли много повече от слагането й.

Много добре си помислете преди да я слагате.

ако някой може да ми каже има ли някакъв начин да не те боли или поне не толкова много ще съм му благодарен

ако някой може да ми каже има ли някакъв начин да не те боли или поне не толкова много ще съм му благодарен

болката е част от татуса човече , но не е болка за умиране ..... даже понякога не боли

ахахах претръпваш

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.