Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows Movie Maker - въпроси, проблеми и дискусия

Featured Replies

Някой може ли да ми обясни как да добавям към работещ клип най-различни надписи ???

Редактирано от B-boy[StyLe]
Неясно заглавие (преглед на промените)

• Отговори 119
  • Прегледи 39k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Само да те питам защото така е малко не уточнено.

Какво искаш точно дати се обесни?

Как да сложиш като започва и свършва клипа надписи или по време на клипа да ти се появяват надписи?

Уточни и ще ти направя видео файл как става.

• Автор
Само да те питам защото така е малко не уточнено.

Какво искаш точно дати се обесни?

Как да сложиш като започва и свършва клипа надписи или по време на клипа да ти се появяват надписи?

Уточни и ще ти направя видео файл как става.

по време на клипа

по време на клипа

Изивнявай за закъснението но имах малко работа.

А ето и как може да си сложиш надписи по време на клип.

Пускаш Windows Movie Maker след това си избираш някой клип (мисля че знаеш как да го избереш) и го слагаш там доло в квадрачето след това от падащото меню "Tools" избираш "Titles and Credits... след като ти се отвори друго меню там избираш Аdd title on the selected clip in the timeline. и после там където ти е бялото квадрачето може да си напишеш каквото искаш , от Chanqe the taxt font and color може да си променяш цвета на текста и др. а от Chanqe the title animation може да си избираш с каква анимация да ти се появява текста.И вече като си готов с всичко натискаш Done, add title to movie за да вкараш текста в клипа.

Има и едно нещо което мисля че знаеш но аз ще ти го кажа вече като си сложил в клипа текста от долу може да го местиш където искаш в клипа.Дано да си ме разбрал.

Успех

sad.gif Аз със надписите и музиката се справих Но може ли някой да ми обясни на чист български език(и по-простичко,по-като за мен :yanim: ) Защо,когато се опитам да го запиша на диск,ми показва няма наличен файл Нещо,което е написано,е там А снимки няма angry.gif Какво не е наред?

Благодаря

Дай малко повече инфо за проблемати, че нещо не могада те разбера.

Ами филмчето е готово,вижда се когато го пускам,но явно го чете самата програма После го записвам с Nero И на готовия диск няма нищо Само на местата на снимките,червени кръсчета и надпис-няма намерен файл Самата програма има ли опция тя да ги записва?Защо когато е сефан,запаметен се вижда,но после на диска няма снимки,а само това което написано на ръка се вижда Е,май пак не го обясних като хората sad.gif

File->Save Movie File(Crtl+P)

Имаш опции за качеството на филма и къде да го запази(само не видях да има формат различен от .wmv,ама то е подразбираемо,защо е така :P )

И после си го плейваш с някой плеър.

Редактирано от randb (преглед на промените)

File->Save Movie File(Crtl+P)

Имаш опции за качеството на филма и къде да го запази(само не видях да има формат различен от .wmv,ама то е подразбираемо,защо е така :P )

И после си го плейваш с някой плеър.

E браво изпревари ме. ;)

Наистина няма друг формат освен .WMV затова ако искате ето една програма за конвертиране от .wmv в .avi

WinAVI Video Converter 6.2 (2.67MB )

Редактирано от vipo (преглед на промените)

Здравейте, и аз имам проблем с въпросната програма и моля за малко помощ.

Проблема е, че не мога да сейвна вече готовият клип на компютъра, а всичко съм направила както трябва.Казва ми да проверя дали оригиналните файлове са си на мястото, да проверя дали има достатъчно свободно място на диска и още нещо но не помня какво.Та всичко си е на мястото, а и имам повече от 100 ГБ свободно място в директорията в която показвам да се сейвне филмчето...

Моля ви , помагайте sad.gif

Значи ето това което ми идва на ум.

1 - Провери дали наистина снимкте или клиповете ти са на същото място на което ти са били когато си ги слагал в програмата.И ти си писал по горе но пак провере дали имаш празно място на дикса.Може да не му задаваш правилана директория каде да се запише.

2 - Отиваш на Tasks после от онова меню избираш 3-Finish Movie --> Save to My Computer.

Така ще запишеш това което си направи.

Значи сега не ти дадош мисля това което трябваше но пробвай и пиши.Ако не стане вече ще помисля повече.

Успех. :rolleyes:

Благодаря за бързият отговор, обаче пак не става.Правя всичко както трябва.Да не би да имат значение онези опций, в който от падащото меню задаваш какъв да бъде файла.Има за pocket PC/fullscreen/pal и т.н.

ПП.Струва ми се, че самата програма нещо се е прецакала, понеже от вчера след като и задам да отвори вече създаден проект първо го зарежда мноооого бавно, а после се затваря цялата програма.Офф май ще трябва да си търся друга подобна програма

Редактирано от PBF (преглед на промените)

Кажи когато си севаш вече котовото клипче какво ти исписва (как разбираш е не можеш).Абе с една дума кажи сичко което ти показва.Защото иначе не мога да ти помогна.

И другото което ми идва на ум е с какво кодекси си?

Редактирано от vipo (преглед на промените)

Ами изписва ми да проверя дали клиповете са си на мястото, дали имам достатъчно място в директорията която показвам и да опитам отново.

Кодеците ми са K-lite codec pack, само това знам, понеже мъжът ми се занимава с инсталирането на такива неща, аз не им разбирам много sad.gif

А има ли някакъв начин да се преинсталира програмата icon_rolleyes.gif

Благодаря за помощта

Редактирано от PBF (преглед на промените)

Ами изписва ми да проверя дали клиповете са си на мястото, дали имам достатъчно място в директорията която показвам и да опитам отново.

Кодеците ми са K-lite codec pack, само това знам, понеже мъжът ми се занимава с инсталирането на такива неща, аз не им разбирам много sad.gif

А има ли някакъв начин да се преинсталира програмата icon_rolleyes.gif

Благодаря за помощта

Еми не ми идва нищо на ум.

Ще ти предложа как може да ми покажеш точно какво става.

Има една програма която може да прави видео клип когато правиш нещо на компютара.

Значи пусни я и си влез в Windows Movie Maker и си направи едно нещо каквото и да е след това се опитаи да го запишеш.После това клипче което го правиш с тази програма го вкараи в нета и ми го даи като линк.Аз да мога да го видя точно какво става.

Дано да си ме разбрала какво искам да направиш ако не пиши ще ти убесна малко подробно.

А ето и пограмата.

Instant Demo 4.00

Добре, ще пробван, но работата е там, че сега като се опитам да заредя проекта , зарежда го доста бавно, а след това веднага когато го зареди се затваря програмата.Сега пак ще пробвам да видим какво ще стане

• 2 седмици по-късно...

Хора аз имам малко въпроси за windows movie maker 1-во как да слагам различни снимки, картинки в самия клип, който сама съм си направила... нищичко не става... дава ми че правя клип, но като му дам preview ми дава само оригиналния клип без надписи без музика без снимки и т.н. Къде бъркам?

Благодаря предварително cool.gif

• 4 месеца по-късно...

Проблема се състои в това че програмата тръгва опитвам се да импортна нещо и изведнъж програмата сама се изключваsad.gif Моля ви помогнете ми и ми кажете как да го оправя?

С Уважение Стелио! :clap:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Случвало ми се е веднъж.Като импортвам видео или аудио файл.Слагах нови или стари версии,но все така правеше.Като си преинсталирах компютъра ми работеше.

• 2 месеца по-късно...

Ох, помогнете, аз имам абсолютно същия проблем...

Аз мога да отварям клипчетата, но като се опитам да добавя текст или ефекти програмата автоматично се изключва.

Много спешно ми трябва, понеже правя нещо като видео в една игра и ми се иска да му добавя ефекти.

А и да поясня, че нямам намерение да си преинсталирам Windows.

Или поне ако с тоя Movie Maker няма да стане, може ли да препоръчате пободна програмка за видео?!?

Ще ви бъда безкрайно благодарна ако ми помогнете.

Нямам си и на идея колко опции ти трябват,може би NERO с опцията Мake Movie ще ти свърши работа.

Аха, благодаря ти все пак, ще опитам. :rolleyes:

Аз съм чувала за програма Unlead Studio или както и беше името, знаете ли какво представлява?

В смисъл дали върши полезна работа?

• 2 седмици по-късно...

Разреших си проблема с Movie Maker 2.

Самата програма има грешка с един от кодеците, затова крашва при работа.

Ето как може да си я оправите:

If you've already used Movie Maker 2, then you'll appreciate just how annoying adding any transition or effect to the storyboard can be - the thing just crashes! It turns out that the single biggest reason for these crashes is a conflict with Movie Maker 2 and certain .ax file codecs, with the main culprit being the divxaf.ax codec. The way around this is to run a search for all .ax files and find this file, re-name it to divxaf.ax_, and in my case this solved the problem and now wmm2 is running great.

Тоест намирате файла divxaf.ax , който се намира в папка system32, и му слагате една долна чертичка. Така програмата няма да ви прави проблеми. При мен стана, също и при един приятел.

Надявам се да ви помогне. :)

• 1 месец по-късно...

Добре,аз имам същия проблем,когато се опитвам да импортна аудио файл и ми изписва съобщение за грешка : "One or more arguments are invalid".Обаче проблемът е,че аз нямам такъв файл,който да преименувам и да се оправи.Някой може ли да помогне да каже как да си оправя този проблем.Мерси предварително :gift:

• 4 месеца по-късно...

И аз искам да знам ,как да замъгля лице.Мисля ,че с WM Maker май няма да стане.

Здравеите, от известно време имам проблем с Movie Maker. Проблема е,че когато слагам повече от 7 снимки или 7 части от видео за да си направя видеото програмата ми се затваря автоматично. Даже започна и при най-малкото да ми дава грешки,а за ефектите да не говорим.

Моля ви помогнете ми,найстина е спешно sad.gif

Блгаодаря предварително!

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.