Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows Movie Maker - въпроси, проблеми и дискусия

Featured Replies

Download advrcntr3.dll

You need to unzip the achive that you downloaded in order to extract the dll-file. Extract the files to your desktop.

Are you using Windows XP? If you do, after you unzip the archive, go and copy the advrcntr3.dll from desktop(only the dll file) to C:\Windows\System32 folder (for Windows XP).

After you copy the unzipped dll:

1. Go to Start and select Run

2. Type CMD and press Enter

3. Type regsvr32 advrcntr3.dll and press enter. You should get a message saying that the registration was successful

Дано свърши работа.

• Отговори 119
  • Прегледи 39k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Щеше да е добре, ако беше казал какво си правил с Nero - коя версия си инсталирал, деинсталирал ли си го и пр. Оттук можеш да изтеглиш инструмент за пълно деинсталиране на Nero 7.

Така инсталирахс и Sony Vegas Studio 8 Pro и въобще нямах никакъв проблем при боулзването.. просто когато направя клип става 500 и напред мегабайта а в другите рпограми ми едвам едвам стига 10!

Така инсталирахс и Sony Vegas Studio 8 Pro и въобще нямах никакъв проблем при боулзването.. просто когато направя клип става 500 и напред мегабайта а в другите рпограми ми едвам едвам стига 10!

И с какво го смаляваш?В смисъл да е по-малко мегабайта.

• 3 месеца по-късно...

Нещо ми стана с Windows Movie Maker и сега немога да я стартирам.

Влизам в Старта и ето как изглежда

456891h.jpg

Избирам иконата и :

456892Z.jpg

А след като влезна там кадето е инсталирана няма файла чрез който да я стартирам :

456897E.jpg

Моля ви,помагайте.

Пробвай да го преинсталираш:

Start => Run => %systemroot%\inf => намери файла moviemk.inf (с десен бутон върху него Install)

Или да го свалиш оттук:

http://www.download.com/Windows-Movie-Make...cdlPid=10187903

Пробвай да го преинсталираш:

Start => Run => %systemroot%\inf => намери файла moviemk.inf (с десен бутон върху него Install)

Или да го свалиш оттук:

http://www.download.com/Windows-Movie-Make...cdlPid=10187903

Това Start => Run => %systemroot%\inf => намери файла moviemk.inf (с десен бутон върху него Install) като го избрах и ми излиза един прозорец натискам и пише : The file 'moviemk.exe' on Windows XP Professional Service Pack 2 CD is needed.

Type the path where the file is located, and then click OK.

И като натисна ОК се чува един звук като на Еррор и пак си остава крадратчетето. Доколкото разбирам иска 2 СД.

Това Start => Run => %systemroot%\inf => намери файла moviemk.inf (с десен бутон върху него Install) като го избрах и ми излиза един прозорец натискам и пише : The file 'moviemk.exe' on Windows XP Professional Service Pack 2 CD is needed.

Type the path where the file is located, and then click OK.

И като натисна ОК се чува един звук като на Еррор и пак си остава крадратчетето. Доколкото разбирам иска 2 СД.

Трябва да поставиш инсталационния диск на Windows XP Service Pac 2.

Впрочем би трябвало въпросния софтуер да се намира именно в SP2 и нагоре.

Ако преинсталираш SP2 (или SP3) е възможно също да се оправят нещата... :rolleyes:

Имам едни въпрос. :rolleyes:

След като преинсталирах компютъра немога да добавям надписи.

Като пиша текста и като се опитам да го добавя ми стои само черен екран

и отчита секунди,но нищо не се вижда ;)

И долу в дясно при часовника ми излиза

зелена стрелкичка и понякого две.

Ако някой може да ми обясни как да го оправя ще е супер!

Благодаря предварително :whist:

Редактирано от anetka (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Вече нищо немога да слагам дори и клипчета

нищо не излиза само музиката която съм сложила.

Долу при часовника ми излизат 4/5 зелени стрелкички... :questions:

Помогнете ми моля ви...

• 4 седмици по-късно...

Тъпото при мен е,че като си направя клипа и като се сейв-не след това звука ми се разбрицва.Това как се оправя?

• 1 месец по-късно...

Проблема ми е следния:когато си качи снимки,музика на Movie Maker-a и реша да си сложа ефекти просто не ми излизат,и след малко забива програмата?До сега не ми го е правило.Някой да знае решение на този проблем?

Редактирано от urgent (преглед на промените)

Истегли по-нова версия на програмата (ако не си го правил одавна.. може и само с update на windwos-а да стане). Успех!

Свалих си видеото от камерата, която е с касета с movie makera, но е много голямо като памет.С какво мога да го преработя за да си го запиша на обикновенно сд?

• 2 седмици по-късно...

При слагане на видео в Мейкара ми излиза това и като го преведох иска някакви кодеци от каде мога да ги намеря ?

post-28146-1234611801_thumb.jpg

Редактирано от lAntriX (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте!

Имам следния проблем - направих клипче с Windows Movie Maker, но когато го запазя на компютъра и след това го пусна, няма звук. А иначе преди да го запаметя се чува песента. Филмчето е от снимки, клипчета и три песни. Освен това, когато пускам клипа преди да го запазя, тръгва само първата песен, когато дойде ред на следващата, показва че я изпълнява, но няма звук.

Някой да знае какъв може да е проблема? Извинявам се, ако не съм го обяснила много ясно!

• 2 месеца по-късно...

И аз имам проблемче-правя си клипа, нали, всичко ок. Горе кликам Save project as... и веднага проблем-записва ги само в едно-единствено разширение .mswmm което се чете само и единствено от програмата, и то ако са в наличност файловете, от които е съставен. Свалих си друг вариант

на програмата обаче-греда, пак същия проблемл sad.gif Ще може ли да ми препоръчате някакъв начин за конвертиране в какъвто и да е универсален видео формат, тъй като наскоро направих клип, който ми е важен, а и е дълъг и не искам да го правя наново :speak: Помощ, моля!

Вземете си свалете "adobe premier" или "sony vegas" и ще си правите хубави клипчета ;) .И аз отначало с мув мейкъра почнах..но много грешки,много проблеми ми създаваше и вече не я ползвам.

Успех!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.