Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

PC-то се включва като мръдна мишката ..

Featured Replies

Като го изключа от старт менюто компютъра при леко помръдване на мишката се включва .. пускам тук темата защото ми се струва, че трябва да се барне някаде из настройките, но незнам къде точно .. дано някой помогне.

Благодаря.

Сигурен ли си че не бъркаш Shut Down с Stand By? biggrin.gif

Нали при изгасяне не цъкаш на Stand By, а на Turn Off.

Ако е така:

Desktop->Properties->Screen Saver->Power->Advanced - от падащото меню на When I press the power button on my computer, избираш Shut down->OK.

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

Влез в BIOS-а и търси менюто Power. Някъде трябва да има настройка за включване на компютъра чрез клавишна комбинация или помръдване на мишката. Ако е включена, изключи я :ph34r:

Редактирано от bozko (преглед на промените)

• Автор

Ами за 3 години ползуване на компютър мисля,че вече мога и сам да си го включвам/изключвам. laugh.gif

bozko точно това ми трябваше.Благодаря. biggrin.gif

• 1 година по-късно...

Аз пък имам обратния проблем като сложа компютъра на stand by искам той да НЕ се пуска с мръдването на мишката.

Може ли да стане и от къде.

Аз пък имам обратния проблем като сложа компютъра на stand by искам той да НЕ се пуска с мръдването на мишката.

Може ли да стане и от къде.

Намерих частично решение на проблема biggrin.gif ! От опциите на мишката може да се забрани тя да "събужда" компютъра от Stand-by режим cool.gif ! Влиза се в Control Panel, после в Mouse и от таба Hardware се цъква на Properties. В таба Power Management се маха чавката пред "Allow this device to bring the computer out of standby.", потвърждава се два пъти с ОК и досадното включване на компютъра от всяко движение на мишката вече не е проблем cool.gif . Единственият недостатък на този метод, е че не може да се излиза и от Stand-by режим само с мишката sad.gif ! Но пък мен ме устройва :)biggrin.gif:eek: !

P.S.: howk, ако проблема с включването на твоята машина не е от мишката, виж в БИОС-а си дали случайно някоя от "Power on by..." опциите не е на Enabled. (Между другото, може и въпреки забраните на Remote контролите, пак някой да се бъзика с теб, но не вярвам при толкова отрицателни резултати от сканирания да е от това, по-добре си виж настройките в APM Configuration частта на БИОС-а!)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.