Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Internet Explorer забива и товари процесора

Featured Replies

Имам проблем с експлоръра.При работа изведъж забива и показва че няма връзка с адреса.При отваряне на работните процеси показва-98% натоварване на процесора (експлоръра е затворен).При рестарт всичко се оправя.Правиго когато компютъра работи 4-5часа.

Редактирано от stanley56
Непълно и неясно заглавие. Грешен раздел. (преглед на промените)

С коя версия на Internet Explorer си?

Изтеглил ли си update-тите за него...

Като отвориш Task MANAGER-a по-добре "убивай" всички процеси IEXPLORER.exe вместо да рестартираш всеки път.

Сканирай за шпионски софтуер!

Виж и тази тема:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=45919

• 2 седмици по-късно...

Аз съм с ИЕ6,без никакви вредители/проверено/В www.predavatel.com,като вляза таск менаджера ми дава 100% натоварване,при мозилата нямам проблем.

Виж някой тулбар да не ти прави проблем. Пусни един hijackthis. Ъпдейтни си експлорера.

Аз съм с ИЕ6,без никакви вредители/проверено/В www.predavatel.com,като вляза таск менаджера ми дава 100% натоварване,при мозилата нямам проблем.

Според мен е от флашовете. Пробвай на сайтове със и без флаш и при изключен флаш плейър как ще се държи.

Според мен е от флашовете. Пробвай на сайтове със и без флаш и при изключен флаш плейър как ще се държи.

Или от Java машината... :-)

B-BOY B TASK MANAGER намерих IEXPLORER ,ехе процес ,но когато поисках да го изтрия,ми даде някакво заплашително съобщение,което не можах да разбера до края .Кажи какво да правя? Страх ме е точно там да пипам.

Как да разпознавам шпионския софтуер?Досега ми се е налагало от там да изхвърлям само непоканени

посетители,понеже много натоварват процесора.

1. Не е възможно да се трие процес от Task Manager-a...може да се изтрие ако разбереш пътя до изпълнимия файл и го отключиш примерно с Unlocker и тогава да се изтрие...

2.НЕ ТРЯБВА ДА ГО ТРИЕШ...в горния ми пост съм казал при нужда да се убие процеса (kill) вместо да се рестартира всеки път компютъра...

3.Шпионски софтуер обиконовенно се разпознава от анти-шпионски софтуер като безплатните SpyBot Search & Destroy, Ad-aware, платените SpySweeper, CounterSpy, инструменти за напреднали потребители като HijackThis и т.н...

http://www.kaldata.com/comments.php?id=724...ighlight=spybot

http://www.kaldata.com/comments.php?id=212...hlight=ad-aware

Симптомите най-често са затормозяване на машинката, забавяне на Интернет връзката, изкачащи прозорци с различни реклами и т.н.

Тук ще намериш полезна информация...ако има нещо което не разбираш питай:

http://www.microsoft.com/athome/security/o..._hijacking.mspx

Поразгледай се във важните теми в раздела за "Сигурност и антивирусна защита"...

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• 9 месеца по-късно...

Такова нещо виждал ли е някой?

Това е като невидим прозорец и не позволява да се клика на линковете под него.

scr124675ekr0.jpg

Пичове, вземам думата, щото май работата е сериозна.

Не твърдя това за авторовото питане, а за нещо доста необичайно напоследък, да кажем, свързано с ъпдейтите на уин хр, от преди около месец.

Умолявам разбирачите, ако имат инфо и наблюдения, да дадат сигнал.

НЕ е нужно да ме светвате подробно, просто питам, имате ли подобни на моите наблюдения.

Конкретно:

На три машини, отстоящи на стотици км една от друга, ползващи Нет от различни доставчици, се появи гаден проблем. Случва се, да не изключват/отварят ИЕ 6/7,

а се налага ръчно да се прогонват остатъците им от паметта, за да върже следващата сесия.

Машините са приблизително еднакви, отпреди година, селерони на 2-3 мхц, половин-един гб рам.

Не мога да разбера, защо точно на тях се появи това сбъгясвне, направо полудявам.

Ако операторите им беха отворковци, хайде, ще прогонят парчетата от паметта и продължават.

Но ако на машината се случи някой недотам вътре в ИТ, ми звънят че "не им работи компютъра".

Питам, възможно ли е, според вас, някой от последните ъпдейти Уин, Офис 2007, Адоби Акробат Проф 8,

да пречи на правилното изобразяване на джамците?

Не се престаравайте с инфо, само кажете, имате ли подобни наблюдения, дали сте чули, напоследък.

Благодаря предварително.

..............................

Питам, възможно ли е, според вас, някой от последните ъпдейти Уин, Офис 2007, Адоби Акробат Проф 8,

да пречи на правилното изобразяване на джамците?

...............................

Преди няколко месеца на една конфигурация с AMD-Sempron програмата Аdobe Acrobat 8 Pro имаше огромен проблем с ъпдейта, та го смених със 7. Какви ли не официални (и неофициални) пачове и трикове за прблема с ъпдейта на осмицата не пробвах - нищо. Имаше някаква несъвместимост, но до момента на е ясно каква. Даже пробвах с официален лиценз и без - с чиста преинсталация на Windows и с пробна версия. Забиваше яко и това е, което и днес не мога да си обясня...

П.П. Аз изработвам някои дребни неща за Adobe и се налага да ги тествам на различни машини. Да не забравя - има последователност за инсталация на MS Office и Аcrobat Pro.;)

Редактирано от Mithu (преглед на промените)

... Да не забравя - има последователност за инсталация на MS Office и Аcrobat Pro.:)

Това не беше ли много старо? Нещо ми се върти в главата че беше за Акробат 6.0. Би трябвало да е оправено.

@Iztre6tel

Ако не откриеш друг начин може да пробваш някоя програма за оптимизиране на паметта. Нещо такова http://www.kaldata.com/info.php?id=2680

Благодаря за отзивчивостта ви, Mithu и yanpet! Ще взема предвид съветите ви и ще опитам да ги приложа.

Макар че проблемът е толкова особен, че ше лудна.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.