Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблм с инсталиране на ХП.

Featured Replies

Здравеите!Проблема ми е следния : Вмомента сам с уиндоус 7 и вчера искам да върна старият си уиндоус - ХП про. СП3 , но ми дава гре6ка.Вкарвам диска с уиндоуса и когато цъкна на инсталираи уин хп ми излиза "помощник по съвместимост на програмите" и ми казва че немога да инсталирам тази програма.Та въпроса ми е как да изклуча този помошник или как да стартирам инсталацията :? Моля помогнете .Благодаря предварително.

Много просто вкарай Hiren boot cd. Форматирай си диска и/или го разедели, ако искаш да инталнеш и 7 на един комп. Най-добре в такъв случай правиш три дяла - един за XP, един за 7 и дял за филми, музика и важни твой файлове - Data. Вкарваш диска със XP, натискаш произволен клавиш и инсталацията започва. По съшия начин и за 7. :)

Инсталиране на Windows XP - http://www.kaldata.com/article-853.html

Да не инсталираш XP, когато си в средата на 7 (като обикновенна програма)?

Трябва да влезнеш в BIOS, това става по следния начин:

Вкарваш бутващия диск на windows (в случая XP) даваш рестарт на PC (при win 7) и преди да заради windows (натиска се продължително) бутон (някой от F-овете или DEL от клавиатурата (в зависимост какво ти е дъното) след което, като влезнеш, настройваш от Boot менюто на първо място да ти е CD (DVD) , запаметяваш настройките (Save Changes), ок след което започва инсталацията на ОС.

П.П. В нета може да откриеш още инструкция как се инсталира XP, ако това инфо не ти е достатъчно.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

• Автор

биоса ми е направен но когато рестартирам компютъра ми иксача едно прозорче което уш зарежда сд-то натискам произволно копчи и после се вклучва 7 цата :?

биоса ми е направен но когато рестартирам компютъра ми иксача едно прозорче което уш зарежда сд-то натискам произволно копчи и после се вклучва 7 цата :?

Сигурен ли си че си настроил CD-тo първо в BIOS?

Може да погледнеш пак.

Трябва да излезне това http://hometechlabs.hit.bg/Articles/XP%20Install/pictures/boot.jpg

След което се натиска произволното копче.

Едит: Диска с XP наистина ли е бутващ, инсталирал ли си това XP преди?

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.