Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Онлайн пазаруване на игри.

Featured Replies

Джитках си аз из нета и попаднах ан ревю на тази страхотна игрица. Много ми хареса. В сайта обаче можеше да се плати от България само с кредитна карта.

World of Goo

Знаете ли къде мога да си я закупя от България ( нека да е София :blink: )

Някой? Втора ръка поне ?

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

• Отговори 161
  • Прегледи 45,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Можете ли да ми кажете от къде мога да си сваля и купя игри? Но не искам да са някакви пиратски копия. Искам си легални копия, които да си сваля от интернет като бял човек, срещу заплащане и да си ги имам. Благодаря ви.

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

чрез steam,линк сега не мога да ти дам...

Steam си е платформа за онлайн игри, доколкото знам. Ползвам я обаче искам да си тегля легални копия на всякакви игри. Рових много из нета, за България такова чудо не видях. Предлагат се само някакви ултрастрари заглавия.

За Steam какво точно имаш предвид? Да не е нещо, дето не го знам?

Игри можеш да си купиш през Steam, от Ozone или пък Pulsar. Аз лично ти препоръчвам Ozone-а, защото в Pulsar много ги надуват цените. Ето например The Orange Box - в Ozone е 49лв, а в Pulsar e 70лв. Също и съм чувал, че Pulsar много мотали клиентите си, докато от Ozone съм пазарувал и съм си доволен. В Steam най-редовно има Weekend оферти, чрез които можеш да си купиш дадена игра на доста изгодна цена. Лошото е, че я имаш единствено на акаунта си и при инсталация трябва да я теглиш, а аз предпочитам да си я имам на диск с кутийка както си му е реда. :Р

• 2 седмици по-късно...

Искам да си купя Quake 4 оригинално издание. Някой да знае от къде мога да си купя тая антика?

Игри се купуват общо взето на две места - O-Zone и Pulsar. Линк към промоцията в O-Zone са ти дали.

Steam.

Мерси много ,ще се свържа с тях :beer:

• 4 седмици по-късно...

Търся Tomb Raider Legend за Nintendo DS

Доста е стара и никъде не мога да я намеря. Може и втора ръка

[email protected]

http://www.amazon.com/Tomb-Raider-Legend-Nintendo-DS/dp/B000GV8U32

Ето линк

Редактирано от ludfen (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

oZone и Pulsar са онлайн магазините , които предлагат повечето от обсъжданите игри в форума.Но има и някои игри , които си мислите ,че са оригинални ,но не са ;)

Здравейте за 1ви път ще си купя игра (или изобщо нещо от интернет) играта е Team Fortress 2 но проблема ми е че не знам от каде да я закупя до 40 лева ми казаха че е и аз имам толкова и я искам + стеам към нея ? БИхте ли ме насочили към сайт и ако може с доставка по градовете защото едно фр 40 лева му е излязло с доставка от сф .. Мс предварително

Виж в "Пулсар".

мда 195 точки треа да имам дойде ми на акъла да я поръчм от оригиналния сайт ма е на англииски и се умотам освен ако не ми се обясни :С

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.