Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Онлайн пазаруване на игри.

Featured Replies

http://www.fast2play.bg/

Нещо ме съмняват! Или не са актуализирали сайта или някакви далавери се вихрят.

Да продаваш игрите от стийм по-евтино и със стимски ключ ... Странна работа!

Редактирано от atridi (преглед на промените)

• Отговори 161
  • Прегледи 45,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

http://www.fast2play.bg/

Нещо ме съмняват! Или не са актуализирали сайта или някакви далавери се вихрят.

Да продаваш игрите от стийм по-евтино и със стимски ключ ... Странна работа!

Купих си две и тръгнаха без проблем в STEAM.( Например от няколко месеца дебнех старата GT Legends, която в STEAM  в момента е 6 евро, а с намаленията бе към 6 лева. Аз я взех за 2 лева и си я изтеглих от STEAM) Дори ми дадоха два ключа за DIRT II. Това, че са по-евтини от STEAM  не е никак странно. В STEAM  игрите са два пъти по-скъпи обикновено и дори повече. При намаление 50%, повечето игри се доближават до цените в нашите магазини. При максимални намаления, цените са долу горе като тия, към които даде линк. В тоя сайт за всяка игра е обяснено как се активира ключа. Например видях, че има игри, които се активират само с руско IP  и са по-евтини от тия в STEAM  и то с намаленията. Например F1_2012  струваше в STEAM 12 лева преди седмица, когато имаше намаления. Във fast2play  цената е също такава, което не е странно с оглед на това, че STEAM  нормално надуват цените 2-3 пъти. Ако се купи руската игра, то тя струва около 9 лева, но е необходимо да си с руско IP. Има игри, които се купуват като подараци и може да са по-евтини или по-скъпи. Предполагам това пак е продиктувано от политиката на STEAM. Според мен шашмата е малко вероятна, но не и невъзможна. В България всичко е възможно. А така като гледам, тоя български магазин съществува от поне една година. Съществува и английска версия на магазина, а предполагам тоя тук е нещо като филиал. Има си и фейсбук страница, та ако смяташ че има шашми, питай ги директно там. 

Редактирано от Кико (преглед на промените)

ето и едно потвърждение на казаното от мен по-горе:

Намаление на Killing Floor  от 19.03.2014 година:

Публикувано изображение

Намаление сега:

Публикувано изображение

Цени в fast2play  днес:

Публикувано изображение

Какъв е извода? За мен е следния. Стийм продават минимум за 7 лева, колкото е и минимума в fast2play,  когато се купи играта като подарък. Иначе нормален STEAM  ключ струва 15 лева, срещу 7 и 10 в STEAM  след техните намаления. Не е ясно колко струва обикновения STEAM  ключ в fast2play,  защото не се предлага. Не може да се сравняват круши с ябълки, нали? на който му е необходима някоя от горепосочените игри, ще си я купи. Не всеки би искал 17 DLC. Аз понякога съжалявам, че купувам игрите с DLC,  защото така доста често се обезсмисля цялата игра още в началото. Например си взех Far Cry 2  преди време с всички DLC  и какво получиш? Отначало още Арбалет, стрелящ с гранати и унищожаващ всичко живо, пушка помпа със заглушител, която цели наред безотказно и още нещо имаше, ама забравих какво. Е то почнах тая игра и ми стана безинтересно, защото цялата история се върти около това да се изпълняват мисии, които да ти позволяват да отключваш по-добри оръжия и да търсиш диаманти, с които да купуваш тия оръжия. Е тогава за какво да отключвам оръжия и търся диаманти ( а и задания да приемам срещу диаманти), след като имам почти най-добрите оръжия още в началото? Само да минавам мисии ли? Така, че ако аз търся игра, много внимавам да няма примерно някое DLC  както при GRID 2,  което да отключва абсолютно всички автомобили онлайн още в началото и за които човек трябва да играе поне 150 часа, за да достигне до 80% от тях. Ето затова са тия изцепки в цените и който разбира, без DLC  избира. 

Като изключим бавния сайт на fast2play, имат солидна група във Фейсбук и именно от там ми вдъхнаха доверие за да направя 2 пре-ордъра които тук ще са на безбожни цени във Озон (и Пулсар). След коментара на Кико, съм даже още по-спокоен за решението си. Много от цените са подобни на руските шопове за ключове което определено е добре защото не рискуваш със заключен език и локализация, а си взимаш европейско копие.

Три дена още безплатно Dino-D-Day. Онлайн шутър. Немци срещу динозаври. Нямам си представа, дали има народ по сървърите, но докато беше безплатна в STEAM,  я бях пуснал за малко и народ имаше :)

ЛИНК за STEAM ключ. Активацията и изтеглянето става чрез STEAM. 

• 4 месеца по-късно...

Тук има много добри цени , много от популярните гейм-стриймъри го рекламират : https://www.g2a.com/

• 2 седмици по-късно...

За първи път ще купувам игра-Mass Effect 3.Намерих я тук:http://www.pazaruvaj.com/igri-programi-c3255/electronic-arts/mass-effect-3-pc-p46933468/ .Ако някой е пазарувал оттам нека да сподели мнение;нещо, което би трябвало да знам,за да не стане гаф.Например,сингъл DLC-та,които съм свалял от торенти,дали ще вървят.Благодаря предварително.

За първи път ще купувам игра-Mass Effect 3.Намерих я тук:http://www.pazaruvaj.com/igri-programi-c3255/electronic-arts/mass-effect-3-pc-p46933468/ .Ако някой е пазарувал оттам нека да сподели мнение;нещо, което би трябвало да знам,за да не стане гаф.Например,сингъл DLC-та,които съм свалял от торенти,дали ще вървят.Благодаря предварително.

Цените ми се виждат леко височки :)

Цените ми се виждат леко височки :)

Някакви предложения?

на g2a.com  видях global key за 5$. От fast2play си взех CS;GO за 15-16 лв. а на твоя линк е 25 лв. В тази тема има доста линкове ,търси ,разгледай  :) Научени сте да драснете 1 ред във форума ,и някой да се занимава да търси вместо вас :)

на g2a.com  видях global key за 5$. От fast2play си взех CS;GO за 15-16 лв. а на твоя линк е 25 лв. В тази тема има доста линкове ,търси ,разгледай  :) Научени сте да драснете 1 ред във форума ,и някой да се занимава да търси вместо вас :)

Това ми звучи като заяждане,но...Все пак преди да си публикувам темата прегледах постовете от предишните страници.Вероятно на някои места не съм се ориентирал добре поради факта,че за първи път ще купувам игра,и може би съм изтървал нещо,а на други места просто защото не съм видял това,което търся.В крайна сметка аз не търся да си купя само cd key,а цялата игра.

Това ми звучи като заяждане,но...Все пак преди да си публикувам темата прегледах постовете от предишните страници.Вероятно на някои места не съм се ориентирал добре поради факта,че за първи път ще купувам игра,и може би съм изтървал нещо,а на други места просто защото не съм видял това,което търся.В крайна сметка аз не търся да си купя само cd key,а цялата игра.

Ако под "цяла игра" имаш в предвид кутийка, диск и книжка значи от там. Но аз за половината сума взех цялата поредица в Steam която мога да регистрирам и във Origin клиента.

Не, не е заяждане. Относно игрите на дискове са отживелица ,но ти си знаеш. На диска имаш CD-key-я ,а ако ти се гледат картинки (които има диска) на сайта на играта бол .. :) Спестяваш едното теглене на играта ,което пък с днешните скорости не би трябвало да е пречка. За диск цените са доста сходни ,така че действай през сайта ,към който пусна линка. Успех.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Снощи си купих от fast2play.bg Origin Key за Mass Effect 3.Инсталирах Origin,направих си акаунт,отидох в Origin-Redeem Product Code ,въведох кода,който ми бяха изпратили,появи се логото на играта заедно с някакви обяснения за играта и за това,което те очаква и т.н.;при следващото Next,където кодът трябваше да бъде потвърден,верифициран,вместо това получих съобщението:This code has already been used.Изпратих мейл заедно със скрийншот на същото съобщение,но все още нямам отговор.Очевидно системата им автоматично ти прибира парите,изпълнява поръчката,но за отговор ще трябва да изчакаш някой да се появи в работно време,за да го направи.Все таки,при първият си опит да си купя игра оставам с горчивия привкус,че съм бил измамен.Ще бъда доволен да чуя мнения и предложения от хора с по-голям ``стаж`` в купуването на игри,за което предварително благодаря на всички.

fast2play имат страница в фейса . Пиши им там ако се забатачат нещтата .отоговарят мигновено.

Така,нека да кажа докъде стигна сагата ми с закупения от мен в четвъртък вечерта Origin Key за Mass Effect 3 от fast2play,който се оказа,че вече се използва,т.е. това беше съобщението,което се показа след въвеждането му:This code has already been used.В петък до обяд си разменяхме мейл съобщения.Аз им изпратих пълни нередактирани/това беше тяхното изискване/ скрийншотове заедно с въведения код и след това.Последно ми отговориха,че са изпратили запитване до техният доставчик,и отговор се очаква след 24 часа.Но тъй като явно събота и неделя са почивни дни при тях,очаквам някакво развитие от понеделник нататък.Искам да попитам тези,които редовно си купуват игри/това беше моята първа покупка-какъв карък само/,какви възможности предоставят в такива случаи:дали ти предлагат нов код или връщане на парите.Защото ако има възможност за възстановяване на сумата,определено ще я избера.За момента нямам вече никакво желание да се занимавам с повече кодове.На взелите отношение по поста ми благодаря предварително.

Ако си платил през paypal има система да ти върнат парите ,защото си излъган при покупката. Имам познати ,които си взеха парите ,но аз нямам опит как да ги задействам. Предполагам че се прави нещо като оплакване към paypal. Възможно е и fast2play да ти ги върнат ако нещо не е наред. За това изчакай техният отговор.

Така,нека да кажа докъде стигна сагата ми с закупения от мен в четвъртък вечерта Origin Key за Mass Effect 3 от fast2play,който се оказа,че вече се използва,т.е. това беше съобщението,което се показа след въвеждането му:This code has already been used.В петък до обяд си разменяхме мейл съобщения.Аз им изпратих пълни нередактирани/това беше тяхното изискване/ скрийншотове заедно с въведения код и след това.Последно ми отговориха,че са изпратили запитване до техният доставчик,и отговор се очаква след 24 часа.Но тъй като явно събота и неделя са почивни дни при тях,очаквам някакво развитие от понеделник нататък.Искам да попитам тези,които редовно си купуват игри/това беше моята първа покупка-какъв карък само/,какви възможности предоставят в такива случаи:дали ти предлагат нов код или връщане на парите.Защото ако има възможност за възстановяване на сумата,определено ще я избера.За момента нямам вече никакво желание да се занимавам с повече кодове.На взелите отношение по поста ми благодаря предварително.

Би трябвало да ти предоставят възможността за връщане на сумата.

Би трябвало да ти предоставят възможността за връщане на сумата.

Или да поиска друг ключ ,в противен случай да си иска парите.

Така,от fast2play ми предложиха да ми възстановят платената сума,и аз се съгласих.Сего се колебая да се пробвам в G2A.com или в Amazon.На първото място се предлагат отново кодове,а в Amazon,ако съм се ориентирал добре и не бъркам,май става дума за самата игра с кутийка,диск и книжка.Все още не съм решил,защото още при първия опит се опарих и стана гаф.Ако някой желае може да даде съвет,за което му благодаря предварително.

Така,от fast2play ми предложиха да ми възстановят платената сума,и аз се съгласих.Сего се колебая да се пробвам в G2A.com или в Amazon.На първото място се предлагат отново кодове,а в Amazon,ако съм се ориентирал добре и не бъркам,май става дума за самата игра с кутийка,диск и книжка.Все още не съм решил,защото още при първия опит се опарих и стана гаф.Ако някой желае може да даде съвет,за което му благодаря предварително.

В най-лошият вариант сигнализираш на paypal ,че са те излъгали в сделката ,онея правят някакво разследване за около 10 дена ,и връщат парите. Така и така имаш вече познати в fast2play (хаха) ,защо не им поръчаш нов ключ ? Едва ли всички ще са използвани. Аз си купих ключ за CS:GO от fast2play ,и всичко беше ок. Ти си изтеглил късата клечка :)

Имам закупени 14 игри от F2P и до сега издънка не е ставало - всичко си беше точно! Имам и над 50 закупени игри директно от Steam - там пък всичко става светкавично, с няколко клика на мишката и играта вече е в библиотеката ти. Купувал съм и подаръчни кодове - там вече има риск от банване на акаунта, но аз съм малко луд и рискувам. 

Просто явно си уцелил кофти "бройка" - както се казва. Но не се отчайвай! А относно оригиналните игри на диск и в кутийка...Наистина ли държиш, с всяко пускане на играта, тя да ти иска диска да е в DVD-ROM устройството ти? Защото точно това прави всяка лицензна игра, която се инсталира от диск. При Steam, Origin, Uplay, Desura, Arc и т.н. - няма такива неща. ;)

• 2 седмици по-късно...

Имам закупени 14 игри от F2P и до сега издънка не е ставало - всичко си беше точно! Имам и над 50 закупени игри директно от Steam - там пък всичко става светкавично, с няколко клика на мишката и играта вече е в библиотеката ти. Купувал съм и подаръчни кодове - там вече има риск от банване на акаунта, но аз съм малко луд и рискувам. 

Просто явно си уцелил кофти "бройка" - както се казва. Но не се отчайвай! А относно оригиналните игри на диск и в кутийка...Наистина ли държиш, с всяко пускане на играта, тя да ти иска диска да е в DVD-ROM устройството ти? Защото точно това прави всяка лицензна игра, която се инсталира от диск. При Steam, Origin, Uplay, Desura, Arc и т.н. - няма такива неща. ;)

Да, ама диска си има и предимства, освен няколкото недостатъка като постоянното му нахождение в четящото устройство и надраскването след не толкова дълго време, а от там и вероятност за загуба на играта. предимството е в това, че тая игра може да я инсталираш на всеки компютър, до ри на такъв, който си взел за няколко часа, примерно за ремонт. Аз редовно си тествам подобни компютри с разни игри. Вярно, мога и с кракнати да го правя, но специално примерно при DIRT III антивирусните винаги трият крака. А нали се сещаш, че не е добре клиента след като си вземе компютъра, да се оплаква от гадинки ;) А да тръгна да правя STEAM  акаунт на чужд компютър, после да тегля час-два, че и три дадена игра...ами никога не го правя. Затова лично аз съм разколебан кое е по-добре. Ако е само за лично ползване, то цифровото съдържание е ОК, но имам чувството, че заетото от играта място е мн ого повече отколкото, ако си я инсталирам от диск. Не знам дали се заблуждавам, но от STEAM  игрите заемат ужасно много място, дори и такива на по 7-8 години. Не знам защо. А така харда ми постоянно стои пълен и повече от половината игри са изтрити от компютъра ми и вероятно някои от тях никога повече няма да изтегля отново. Първо защото напоследък ме дразни ниската скорост на теглене от STEAM, макар оня ден да теглих COD  с 10 MB/s, второ, защото нямам място и трето, защото да се навия да играя някоя игра, трябва просто да я пусна. Не го ли направя, нямам голям мерак за игра, още повече след часове теглене. Но пък са си там игрите, няма къде да бягат, диска не се надрасква.

А за f2Play  и аз както знаеш скоро останах разочаровен след като още не мога да подкарам Bullettstorm, чийто ключ е сниман от диск. Писах им и те ми отговориха да си гледам работата. демек да се обърна към поддръжката на играта. А тя поддръжката като разбере как съм купил играта, предполагам ще ми изръкопляска и ще ми даде втори, редовен ключ. 

• 1 месец по-късно...

Здравейте

Днес попаднах на този сайт и ми се струва, че игрите са по евтини дори от g2a. Дано само не ни окрадът  :D

Редактирано от capnemo
2.10 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.