Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем след инсталация на кодеци

Featured Replies

значи пеоблема ми е 1во неможех да гледам видео с формат wmv свалих си (ACE Mega CoDecS Pack 6.03) след като го инстал всичко бше ок след около 1 час ми се наложи да рестна компа и като се зареди всичко беше 4 бита и 640 по 480 и неможех да я променя. драиверите са наред 100% ... униинсталнах ги всички кодеци (след като инсталнах този пакет слойих още няколко кодека) униинсталнах всичко което бях сложил рестнах и никав резултат пробвах с TuneUp Utilities 2007 почти всички програми от нея почти всичко и пак нестава .. а като мина през саве мод всичко варви нормално мога да сменяам резолюцияата на 32 бита обаче нищо не тръгна смисал пускам цс1.6 и автоматично ми избира да работи на софтуер за други с по голяами изискваня няама нужда да говоря ..... сега има ли начин? да не реинстал уиндоуса ? моля кажете какво може да се направи без да се реинстал уиндоуса предварително благодаря

Mod. Edit:

Прочети правилата на форума и се съобразявай с тях!

iovi

Редактирано от iovi
2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни. (преглед на промените)

значи пеоблема ми е 1во неможех да гледам видео с формат wmv свалих си (ACE Mega CoDecS Pack 6.03) след като го инстал всичко бше ок след около 1 час ми се наложи да рестна компа и като се зареди всичко беше 4 бита и 640 по 480 и неможех да я променя. драиверите са наред 100% ... униинсталнах ги всички кодеци (след като инсталнах този пакет слойих още няколко кодека) униинсталнах всичко което бях сложил рестнах и никав резултат пробвах с TuneUp Utilities 2007 почти всички програми от нея почти всичко и пак нестава .. а като мина през саве мод всичко варви нормално мога да сменяам резолюцияата на 32 бита обаче нищо не тръгна смисал пускам цс1.6 и автоматично ми избира да работи на софтуер за други с по голяами изискваня няама нужда да говоря ..... сега има ли начин? да не реинстал уиндоуса ? моля кажете какво може да се направи без да се реинстал уиндоуса предварително благодаря

Ами пробваи да ънинсталнеш драйверите на Видеото и после пак ги исталирай и според мен би трябвало да се оправи

• Автор

реинсталнах всички драйвери и пак е същото моля кажете от какво може да е това ?

реинсталнах всички драйвери и пак е същото моля кажете от какво може да е това ?

Как разбра че са наред!Видя ли в Device Manager-a дали има проблеми => жълти триъгълници с удивителни, въпросителни..

Имаш ли драйвер за монитора също?Инсталирай го и НЕГО!

И малко нестандартен подход.Инсталирай си K-lite Codec Pack - той има модули за засичане и изтриване на повредени кодеци от регистрите...

Удари и една оптимизация с Advanced WindowsCare

http://www.kaldata.com/comments.php?id=233...t=advanced+wind

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Автор
Как разбра че са наред!Видя ли в Device Manager-a дали има проблеми => жълти триъгълници с удивителни, въпросителни..Имаш ли драйвер за монитора също?Инсталирай го и НЕГО!И малко нестандартен подход.Инсталирай си K-lite Codec Pack - той има модули за засичане и изтриване на повредени кодеци от регистрите...Удари и една оптимизация с Advanced WindowsCarehttp://www.kaldata.com/comments.php?id=233...t=advanced+wind
ами да при Device Maneger-a нема никфи такива удивителни и т.н иам драивери за монитора (ест) сега ще пробвам с Advanced WindowsCare въпреки че TuneUp Utilities 2007 има подобна опция и пак не стана но дано с тая стане

инсталирах K-lite Codec той ънинстална некои от старите кодеци след тфа и тои се инстална след което свалих тая Advanced WindowsCare и напраих restart system и нищо не се промени .... "Удари и една оптимизация с Advanced WindowsCare" къде се намира тфа ?

Редактирано от spakespake (преглед на промените)

• Автор
advancedwindowscare.jpgStart => Scan => Repair
да аз просто съм с мн шибана разулуция и не се забелязва сега го сканирам некои ми беше казъл че е по добре да го сканирам неколко пъти (3-4) за да насекъде е no problems са дано се опраи ако не стане имаш ли други идеи

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

значи сканирах 5 пъти след тфа реснах и нямаше резултат ... sad.gif ако си ъпгрете линдолса дали ще се оправи смисал ако сложа SP2 ако проблема е от линдолса сигорно са опраи . Тфа че преди 5 дена си преинсталирах лина има ли значение шото тогава проблема беше подобен имах некуф вирус в system32 и пак неможех да го мръдна от 4 бита а сега през само през safe mod мога да сложа поне 32 преди никуде неможеше за тфа мисля че нямат общо .... И от както се прецака за 2ри път понякога когато рескам точно преди да излезе от usera ми излиза 1 съобщение за окло 1 секунда и немога да го прочета 1вата букфа само виждам <Aplication> и е error .... моля кажете как да се оправа sad.gif(

Редактирано от spakespake (преглед на промените)

Тези съобщения се пазят в Start => Settings => Control Panel => Administrative Tools => Event Viewer => Applications или в C:\WINDOWS\system32 и програмата drwtsn32...

Какво може да сториш...

1.Деинсталирай напълно видео-драйверите примерно с тази програма:

Night_Raven каза:

Деинсталирането на драйверите:

Важна програма в случая е Driver Cleaner Pro 1.5 (2.7MB), затова я изтегли и инсталирай. Тя ще почисти останките на драйверите след деинсталацията им.

По принцип драйверите на видео картата имат деинсталация в Add or remove programs.

Ако има, деинсталираш оттам и рестартираш в Safe Mode (както съм описал по-горе). Като си в Safe Mode, стартираш Driver Cleaner, от падащото меню избираш nVidia и натискаш бутончето Start. После от меню Tools избираш Cab Cleaner, и в падащото меню ще имаш Driver.cab и SPx.cab (x=1 или 2 зависи от версията на Service Pack, която имаш). Чистиш и двата .cab файла. Чистенето на Driver.cab може да отнеме немалко време, но това е доста желателна стъпка.

Ако нямаш деинсталация на драйверите на видео картата в Add or remove programs, значи най-вероятно нещо се е оплескало при инсталирането им или не са инсталирани въобще. За целта директно влез в Safe Mode и десен бутон на My Computer -> Properties -> страница Hardware -> Device Manager, разклоняваш Display adapters, кликаш с десния бутон върху появилата се видео карта, избираш Uninstall и чистиш (за всеки случай) с Driver Cleaner, защото така и така си в Safe Mode.

След като почистиш драйверите с Driver Cleaner рестартираш нормално и си инсталираш драйверите.

Download:

http://public.planetmirror.com/pub/majorge...prosetup_15.zip

2.Сканирай за гадинки:

StandAlone вирус скенери

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=41322

Обща инструкция за действия при заразяване с вирус

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=26927

3.Сложи инсталационния диск на WinXP в оптичното устройство и след това напиши тази команда:

Start => Run => sfc /scannow (при появата на диалогов прозорец натискаш Retry)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.