Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Администраторска парола?Как да я открия?

Featured Replies

:bye: :wors: Някой знае ли как мога да открия администраторска парола?Ако знаете как-ПОМАГАЙТЕ!!!!!!pls 10x

Ми питай администратора :wors: ! А сега малко по сериозно! Като начало не е лошо да споменеш за какво става дума? За ОС ли? За някой софтуерен пакет ли?

С каса бира! Защо всички си мислят, че разбиването на някоя парола и разбирането и е просто като да цъкнеш 2 пъти тук, да пуснеш някоя програма, да натиснеш Start и хайде... паролата е на екрана! :wors:

Щом е пуснал темата тук, значи става дума за някакъв софтуер. Пък за какво му е паролата на админа за този софтуер? Да не би да имаш инсталиран Уиндоус и да не можеш да влезнеш в администраторския акаунт? Едвеа ли става дума за паролата за руут под линукс, защото щеше да е по-конкретен и нямаше да я пусне тук...остава да гадаем. МОже би такива хора заслужават да не им се помага докато не се научат да питат правилно какво желаят. Все едно да влезнеш в магазин и да кажеш - "искам онова" без да посочиш дори с пръст кое искаш...

http://www.lostpassword.com/kit.htm

ако е за това, за което си мисля че искаш де.... щот не става много ясно :wors:

Публикувано изображение

само да имаш предвид, че по този начин директно променяш паролата, а не я откриваш

Редактирано от djagi (преглед на промените)

• Автор

Паролата е на Wndows.Трябва ми,эа да си инстална принтер,Админа е фирма,която ще ми вэеме маса пари эа един драйвер! 10x за помощта,сега ще пробвам ;):eek: Иэвинявам се эа эакъснението,проблеми с нета

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

какво ли не би направил човек да скатае някои лефчеце ... иа з сам така не се притесняваите :baby:

Има ефективен начин да се премахне администраторската парола на Windows XP дори и без да го зареждате. Това е много полезно за забравена парола или просто да отключите нечий компютър. Ето какво трябва да направите.

1. Изтеглете си програмката Passware . В архива си има и сериен номер.

2. Инсталирайте.

3. Влезте в Program files/Passware и избеете програмата Winkey.

4. Стартирайте я и следвайте инструкциите. Имате 2 възможности - да използвате флопи диск или cd за отключване на системата.

5. Следвайте инструкциите на екрана и подгответе избрания носител.

6. Рестартирайте и направете така, все едно ще инсталирате Windows. Ще ви стартира познатия скрийн, но вместо да се сложи нова ОС, ще стартира един друг прозорец. Изберете коя инсталация искате да отключите. ОК. Програмата ще промени администраторската парола и ще ви я изпише на екрана. Рестартирайте и извадете преносителя.

7. Стартирайте нормално компютъра и въведете новата парола. Готово! Вече имате достъп!

ПП: Тази програма може да отключва и много други версии на Windows. Вижте help на самата програма за повече информация.

Моля това да бъде използвано разумно! :hush:

Редактирано от Митака (преглед на промените)

Митака, погледна ли аз какво съм написал малко по-горе? Говориш за същата програма.

Аз имам малко по-лесен вариан... ще напиша как може да се смени администраторската парола без да се знае старата такава. :hush:

Ето как става номера:

Отваряте Command Prompt ( Start -> Run -> CMD -> Enter).

Напишете следната команда:

net user

В cmd ще излезе нещо като списък с потребителските акаунти.

Понеже нас ни интересува администраторския акаунт(или по скоро неговата парола :P), напишете следното:

net user administrator *

След това ще трябва да въведете паролата, която искате да зададете и после да я повторите.

! Докато пишете паролата тя няма да излиза в команд прома(все едно не пишете нищо, но не се тревожете от това, а просто си задайте паролата).

Това е! Надявам се да съм помогнал. :)

Редактирано от eXRuLeZz (преглед на промените)

Ти добре ли си бе eXRuLeZz? Ако някой ми каже че на NTFS дял ей така както ми обясняваш ти може да се смени административната парола ... аз ще си скъсам дипломата и ще я изян!!!!! Става при теб .. ама понеже си администартор и то без да знаеш и може да си сменяш на когото си искаш паролата. И аз съм такъв и го знам . ама като влезеш като прост потребител ще я смениш ама друг път

• 5 години по-късно...

Ти добре ли си бе eXRuLeZz? Ако някой ми каже че на NTFS дял ей така както ми обясняваш ти може да се смени административната парола ... аз ще си скъсам дипломата и ще я изян!!!!!

Става при теб .. ама понеже си администартор и то без да знаеш и може да си сменяш на когото си искаш паролата. И аз съм такъв и го знам . ама като влезеш като прост потребител ще я смениш ама друг път

Напълно съм съгласен !!!

Напълно съм съгласен !!!

Браво! След 6 години си се сетил, че си съгласен. Абе от къде изниквате такива бре? :speak:

Браво! След 6 години си се сетил, че си съгласен. Абе от къде изниквате такива бре? :lol6:

Дам. От отдавна вече има софтуери за виждане на админ пас на ХР

Хиляди начини за смяна. И поне 2 начина за заобикалянето и.

:baby:

Браво! След 6 години си се сетил, че си съгласен. Абе от къде изниквате такива бре? :clap:

"в една дупка в земята живееше хобит" (по нашему "тролл" :Р) четем в една книжка

???

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Тя и Марийка е съгласна, ама......................! :)

• 5 години по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.