Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Регистрация в сайта masters-tb.com ?

Featured Replies

http://masters-tb.com/browse.php

Тorrents Masters TB

Там си намерих едни супер готини филмчета дето отдавна ги търся, но нямам регистрация. Изписва ми, че трябва някой да ми прати покана... Ако имате регистрация там - моля ви - пратете ми покана. Много е важно. Имейлът ми е [email protected]

Мерси предварително :shake_puter:

• Отговори 204
  • Прегледи 42,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

http://masters-tb.com/signup.php

Каква покана кви 5 лева ?

ОК , но как да си направя достъп до тази програма , като ми изписва непрекъснато това тъпо съобщение .Ако зна някой - моля помогнете!

Имейлът ми е [email protected]

Мерси предварително :rolleyes:

Сигурен ли си,че имейла ти е изписан правилно ?

трябва ти покана

добре , но до колкото знам поканата става като си дам имейла , а ако иска някой да ме покани адреса на мейла е - [email protected] . E,остава ми да чекам

Тorrents Masters TB

Там си намерих едни супер готини филмчета дето отдавна ги търся, но нямам регистрация. Изписва ми, че трябва някой да ми прати покана... Ако имате регистрация там - моля ви - пратете ми покана. Много е важно. Имейлът ми е [email protected]

Мерси предварително ;)

Здравейте,

опитах су да Ви изпратя покана, но сайтът ми отговори, че посоченият от Вас мейл адрес [email protected] вече се използва в сайта.

Може би вече сте си намерили такава покана. Ако не, то трябва да ми посочите друг адрес за изпращане на поканата - тя се изпраща през сайта.

Аз от своя страна търся покана за тракера Мъглата - та ако Ви попадне такава - изпратете я моля на адрес [email protected] - Angel - често бъркат малкото латинско

l (ел) с единица 1

Редактирано от balist (преглед на промените)

Здравейте,

опитах су да Ви изпратя покана, но сайтът ми отговори, че посоченият от Вас мейл адрес [email protected] вече се използва в сайта.

Може би вече сте си намерили такава покана. Ако не, то трябва да ми посочите друг адрес за изпращане на поканата - тя се изпраща през сайта.

Аз от своя страна търся покана за тракера Мъглата - та ако Ви попадне такава - изпратете я моля на адрес [email protected] - Angel - често бъркат малкото латинско

l (ел) с единица 1

Здравей , ще те помоля ако имаш регистрация в Masters TB да ми направиш покана на мейл - [email protected] , предварително благодаря , а що се отнася до тракера Мъглата - ще питам за него ,

До: vesi rad - изпратих поканата успешно. Надявам се всичко да е наред. До:la.pianiste Ако публикувате друг адрес мога да изпратя също покана - в Мастърс имам бонус точки, които току що разбрах, че мога да трансформирам в покана или в ъплоуд. На всички всичко добро

Редактирано от balist (преглед на промените)

До: vesi rad

- изпратих поканата успешно. Надявам се всичко да е наред.

До:la.pianiste

Ако публикувате друг адрес мога да изпратя също покана - в Мастъпс имам бонус точки, които току що разбрах, че мога да трансформирам в покана или в ъплоуд.

На всички всичко добро

МЕРСИ , сега ще видя какво следва Публикувано изображение

Някой има ли представа какво се случва с този тракер?! :P

Не иска да се зареди в браузъра. Да не би пак да са го затворили? Публикувано изображение

Някой има ли представа какво се случва с този тракер?! :speak:

Не иска да се зареди в браузъра. Да не би пак да са го затворили? Публикувано изображение

Същата история и при мен.Браузъра не зарежда!Някой ако знае нещо, нека да каже!

Даа и на мен не ми се отваря от 2-3 дни Публикувано изображение Ужасно, дано да си нямат пак проблеми. Нека ако някой разбере нещо сподели, или ако имат нов адрес да ни го каже ;)

Здравейте!И при мен е така вече 4-5 дни но сигурно някъде го отварят защото имам свалени торенти които са със червена стрелка но някой ги тегли?!

при мене също има червена стрелка.но там където показва от кой торент съм го свалила пише офлайн и прекъсване.и при вас ли е така. :)

• 4 месеца по-късно...

Masters вече са с нов адрес (за тези, които не знаят): http://masters-tb.com

:computer2:

• 2 седмици по-късно...

Хехе, засега си бачка доста сносно Публикувано изображение

love-вай си го :) ама да му сложите една по-сносна машина...от едно време се влачи като стар Зил по баир.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.