Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Регистрация в сайта masters-tb.com ?

Featured Replies

love-вай си го :speak:

ама да му сложите една по-сносна машина...от едно време се влачи като стар Зил по баир.

И са такива смешници с тия бонус точки-в бананите за 1 час сийд ти дават цели 5 точки

Публикувано изображение

• Отговори 204
  • Прегледи 42,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

И са такива смешници с тия бонус точки-в бананите за 1 час сийд ти дават цели 5 точки

Публикувано изображение

а,това пък какъв тракер е ? :speak:

бе бачка си торента :inlove1: , ама някой път трябва да пиша паролата по 2-3 пъти че да изтегля определен торент ... Публикувано изображение незнам защо е така... ;)

а,това пък какъв тракер е ? :inlove1:

Пак е за торенти - bananabg.com

Публикувано изображение

Пак е за торенти - bananabg.com

Публикувано изображение

видях го,но не съм очарован ни най-малко...същата бозица в нов домейн :)

Абсолютно. И аз съм на същото мнение. Нямаме хубави известни тракери - само замунда. За арена няма да говорим - под всякаква критика е. Румънците отново са на светлинни години от нас :P

Абсолютно. И аз съм на същото мнение. Нямаме хубави известни тракери - само замунда. За арена няма да говорим - под всякаква критика е. Румънците отново са на светлинни години от нас :P

Ромънците имат и огромна DC аудитория...да не кажа една от най-многобройните след тези в прибалтисйките страни и САЩ...

• 3 месеца по-късно...

До: vesi rad

- изпратих поканата успешно. Надявам се всичко да е наред.

До:la.pianiste

Ако публикувате друг адрес мога да изпратя също покана - в Мастърс имам бонус точки, които току що разбрах, че мога да трансформирам в покана или в ъплоуд.

На всички всичко добро

здравей извинявай за глупавия въпрос , но как се праща тая покана опитвам се чета тук и там и не мога дас разбера.

благодаря преджарително :wors:

• 2 седмици по-късно...

здравейте,имам проблем със замунда-живея в чужбина и по незнайно каква причина вече не мога да я отварям,нито аз нито тукашните ми приятели.и демоноид пак е затворен,така,че моля някой да ми даде покана за мастерс-сина ми очаква един куп нови/за него/филмчета.е-maila mi e [email protected]

Здравейте,

опитах су да Ви изпратя покана, но сайтът ми отговори, че посоченият от Вас мейл адрес [email protected] вече се използва в сайта.

Може би вече сте си намерили такава покана. Ако не, то трябва да ми посочите друг адрес за изпращане на поканата - тя се изпраща през сайта.

Аз от своя страна търся покана за тракера Мъглата - та ако Ви попадне такава - изпратете я моля на адрес [email protected] - Angel - често бъркат малкото латинско

l (ел) с единица 1

Може ли и на мен някой да ми прати показа за masters-tb.com , намерих 4 много хубави руски филма и ги има само там :cool: , мерси

здравеите може ли и на мен някои да ми прати покана за masters-tb.com e-maila mi e [email protected] благодаря ви предварително

здравейте!може ли някой да ми изпрати покана за masters-tb.com? e-maila ми е: [email protected] . предварително ви благодаря!

• 2 седмици по-късно...

Аз също имам нужда от покана Харесах едни анимационни филмчета за детето които го няма в другите тракери :( [email protected] Благодаря предварително

здражеите искам да ве помоля ако може дами пратите 1покана и на мене за masters-tb.com благодаря Ви преджарителнo eto mi poshtata [email protected]

Редактирано от proximys (преглед на промените)

Регистрацията в момента е свободна и покани не са нужни.

Здравейте може ли и за мен една покана на : [email protected] . Благодаря ви предварително!

Прочети предния пост.

Грешка

Лимита на сайта е достигнат.Възможна регистрация чрез покана.Некативните акаунти се изтриват автоматично от системата,моля опитайте по-късно...

The current user account limit has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...

Прати покана на [email protected] или ако може дайте акаунт и парола да свалям

Редактирано от N000B (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Регистрация/Register

Вход/Login

Торенти

Всички

Филми

Игри

Музика

Софтуер

e-Books

Друго

Качи Торент

Banned

Безплатна музика

Грешка

Лимита на сайта е достигнат.Възможна регистрация чрез покана.Некативните акаунти се изтриват автоматично от системата,моля опитайте по-късно...

The current user account limit has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...

Executed in 0.000010 seconds!

© 2005 Masters-TB All Rights Reserved

Tyxo.bg counterTyxo.bg counter

това са" 5 лева" -някой да има да ни ги даде "НАЗАЕМ"? ако трябва да ни кани админа той отккъде ще научи че чакаме покана Публикувано изображениеПубликувано изображение?

• 2 седмици по-късно...

Здравейте може ли и за мен една покана на : [email protected] . Благодаря ви предварително!

Имаш я на имейла !
  • 2 седмици по-късно...

Имаш я на имейла !

Здрасти, може ли и на мен да изптариш една покана за мастерс - мейлът ми е този -> [email protected]

Много ще съм благодарен!

аз си направих регистрация и без покана ;)

Ами плс изпрати ми покана, защото на мен ми изписва, че няма място и регистрации стават единствено и само с покани?

Ами плс изпрати ми покана, защото на мен ми изписва, че няма място и регистрации стават единствено и само с покани?

как се прашта иначе няма проблеми :cool:

кажи как става и ще ти пратя

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.